Ağlamak istiyorumm
Ağlamak istiyorumm
Motorsiklet orgazma dudak bukturur!
allah ne dim offfffffff of inşallah ilerde olur bizimde r6 mız ...
bence de haklısın. ben CBR 600 RR istiyorum çok daha güzel bencecbr_007 adlı üyeden alıntı
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!
Konu dışı mesajlar silinmiştir..!!
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************
adan zye R6 bak bak iç çek ne olacak sonumuz bilmiom beklemenin sonu selamat mi felaketmi belli değil valla inş bizimde olur yaf
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Eski model olsun da R-1 olsun, efsane makine. Yeni R-6'nın eksozunu beğenmedim. Bir de o alet bende olsa, plakalığı direk söküp plakayı iç tarafa monte ederim. Eksoz ve plakalık dışında kusursuz bir motosiklet
mükemmele yakın...mükemmeli R1
Gerçekten çok güzel motor hem performans,görüntü kendim sürmesemde dayımda var beyaz kırmızı renginden artçı olmak bile yetiyor..
[FONT="Palatino Linotype"][/FONT][COLOR="Red"]ρσωєя [/COLOR][COLOR="Black"]0ƒ[/COLOR] ∂яєαм.. [SIZE="2"][COLOR="Red"][н][σ][η][D][α][/COLOR][/SIZE]
[COLOR="PaleGreen"] เ๓zค ๒เl๓є๓ קคг๓คк ๒ครรค๓ ๏lยг๓ย[/COLOR] =)
arkadaslar cbr1000rr den sonra en sevdimm race!!!
:bounce: 0546465246900
alayına isyan forever R6 ;)
arkadaşlar bende r6(yeni) var sesi ve kendisi üstündekini tam anlamıyla doyuruyor kalkışda 1000rr larla kafa kafaya gidiyor
yamaha mühendislerini tebrik ediyorum çok güzel motor üretmişler
arkadaşlar konuyu hortlatım ama r 6 ile alakalı bu konuyu buldum, ikinci verilen resimlerdeki motor değil benim bahsettim r6 s küçük yuvarlak farları olan motor
bu motor hakkında kullanan kullanmış olan arkadaşlar nasıl bir makina açıklarsa sevinirim
Bırakın şu motor işinı
iyi o zaman önce siz burakın
bu makına apayrı yaa bır bu bırde gsxr600...ikisinide bıtıyorum ama daha cok r6 ya
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
daha cok rahatsizlik abidesi
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)