Yazılan olumsuz cümleler seni yıldırmasın,,imkansızlıları biz yaratırız..! rossinin 8 kez dünya şampiyonu rekorunu kırman için bolca vaktin var..
Yazılan olumsuz cümleler seni yıldırmasın,,imkansızlıları biz yaratırız..! rossinin 8 kez dünya şampiyonu rekorunu kırman için bolca vaktin var..
fazla gaza gelme usta genelde yarisci olmak icin 125cc de baslaniyor kendini gercekten denemek istiyorsan pisti kirala time lap lerini kontrol et kiyasla anlarsin
valantino rossinin türkiye şubesi olacak sonra başımıza bela açacak tuturdu yarışcı olacam diye
dayın varsa neden olmasın
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
konuyu 10 yıl önce acmıştım ,,yeter artık acı cektirmeyin bana tamam yaşlandık ve geç kaldık demekki
altına piyasa olmayan bitane su soğutmalı scooter al(150-250 cc arası) otobanda habire makas at bu sana daha çok keyif verecektir yoksa öbür türlü amerikada filan bi teyzenin filan ölüpte sana mirası filan kalması lazım çünkü kendimden biliyorum adamın birini r1 le geçmiştik adamda hiç tepki bile yoktu(ben kullanmıyodum) sonrada joyride 200 le geçtik adam deli oldu farkı anlamışsındır umarım
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)