GECEN HAFTA TAKSİM MERDİVENLERDEN MOTORLA İNDİM BU HAFTA MOTORU Bİ CIKARIM DEDİMDE BAKTIM ARKA JANTTA UFAK Bİ YAMULMA VAR BUNU MASLAKDA DÜZELTİYOLAR DEDİLER AMA SİZLERİN BİLDİĞİ Bİ YER VARMI BUNUDA SSORMAK İSTEDİM.
GECEN HAFTA TAKSİM MERDİVENLERDEN MOTORLA İNDİM BU HAFTA MOTORU Bİ CIKARIM DEDİMDE BAKTIM ARKA JANTTA UFAK Bİ YAMULMA VAR BUNU MASLAKDA DÜZELTİYOLAR DEDİLER AMA SİZLERİN BİLDİĞİ Bİ YER VARMI BUNUDA SSORMAK İSTEDİM.
Geçmiş olsun.
topkapı sanayide araba jantı düzeltiyolar belki motorunkinide düzeltirler. tek jant düzelten adam var kime sorsan gösterir.
kadıköy fikirtepede de var ismini unttum ustanın enson 600 f jantı düzelttirdim işinin ehli o civardaki motosikletcilere sorsan gösterir...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
benimde arka jantım yamulmuştu topkapı sanayide 10-20 tl arasında bi para verip düzeltmiştim .
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
arkadaslar anadolu yakasinda jant düzeltme işi yapan bildiginiz ve tavsiye debileceginiz bi yer varmi
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
arkadasim tel jantmi yoksa normal aluminyum jantmi..?
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
he o zaman yardimci olamiyacagim..ama eger telli jantlarda istanbulda tek usta vardir o da bakirkoyde..sahile inerken..benim xr600r in jant ayarini yapmisti..7 sene gecti hala tik yok gevseme bile yok..bende cok hoplayip zipliyordum motosikletimlede..o yuzden ..)neyse gecmis olsun..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Hyosung GT 250 R topic inde ; İLKAYY arkadasımız var... Onun bir tanıdıgı vardı ; istersen bi görüş onunla ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Varmı dostlar tavsiyesi olan gene jantçı lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)