kaç yaptığı önemli deil verin siz ben binerim
Donald amca tşkleer paylasım içiin
kaç yaptığı önemli deil verin siz ben binerim
Donald amca tşkleer paylasım içiin
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
arkadaşım ben km saati üreten firmada çalışşıyorum..
sana ince ayrıntılarına kadar anlatmaya kalksam hiç anlamazsın yaşaman lazım..
sadece 3-4 hız çeşidi değil toplamda 13 ün üzerinde hız çeşidi var..
ona bakarsan yarış bisikletleri 70 kmh yapıyor fakat bir arabanın yanında sanki 20 ile gidiomuş gibi oluyor..sen bana bunu açıkla haklısın diyim sana.
senin asya motorunun ibresi 100 iken ben araba ile yanından 80 ile geçerim
anladın ?
ya arkadişlar bu hızlar standart olması gerekmiyormu ne işki motorun yaptığı 100 arabanın yaptığı 80 e eşit ikiside km/h değilmi?
3 parca şaseden oluşan k 1200s normalde zaten 310km çok rahat gören bir motor özyle sizin hyalinizdeki hayabusa gibi 340 görüp hemen gazı kesmenize sebep olan şey motorun dayanıklığıdır hayabusa ile k1200s ayni kefeye koymak mümkün değildir k1200s deki konfor sadece ve sadece k1200s te vardır torku çok yüksek makinadır gazı fazla actığınızda güç oranını tam anlamıyla yere veren bir makinadır ve özellikle de tekere çok zor gelen bir makina o yüzden k 1200s derken bir 5 dakka düşünmek lazım haberiniz olsun
k1200s tek gecerim tek aslangibi on numara konforlu bir makina bmw cilerin bir tabiri car kimse alınmasın lütfen
2tip motorcu vardır bmw ciler ve diğerleri bunlar diğerleri derken neyi kastetiklerini anlamışsınızdır umarım
yuhh bee :D one demek ya o hız helal olsun
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)