arkadaşlar kafkas77 nihayet kararını verdi ve jinlun 250 aldı. önümüzdeki günlerde binmeye başlayacak.
hayırlı uğurlu olsun. kazasız sürüşler dilerim.
arkadaşlar kafkas77 nihayet kararını verdi ve jinlun 250 aldı. önümüzdeki günlerde binmeye başlayacak.
hayırlı uğurlu olsun. kazasız sürüşler dilerim.
eh yeni çin jun ci ye hayatta başarılar kazasız sürüşler
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
hayırlı olsun kazasız belasız gunler
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
hayirli olsun yeni cincunun
Arkadaşlar, maalesef jinlunumu alamadım... Zagortenya ya teşekkürler bu ince jesti için ... Ne yapalım jinlunu alamadık.. zira satıldı zaten.. ama şimdi ehliyet kursuna başladık ve motor arayışlarım devam ediyor. Uygun fiyata dragstar 650 bulabilirsek almak niyetimiz var. Kimi diyor ki yeni başlayan için dragstar 650 çok zor kimi de diyor ki 250 yi kullanan 650 yi de kullanır.. Meğer ne zor işmiş motorize olmak...
ilk motorun sa 250 ile basla bence
bence de öyle ama 3 ay sonra sıkılırsın satmak istersin sonrada sorun yaşarsın diyorlar.. görüyorsunuz herkes bir yorum yapıyor. geçenlerde galerinin birinde 650 ye oturdum da gözüm korktu aslında ben ona değil o bana hakim olur sonra da mutlak son... neyse ki ehliyeti alana kadar birazcık daha zamanım var...
ikinci el bisi al bence. cok fazla zarar etmezsin satarken. bence bu kadar zarar bu riski almaktansa cok daha iyi. cunku ufacik bir cizigi bile hic bir para miktari ile duzeltemiyorsun
baron985 +10000
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)