bi çay-sigara için kış ortasında bozdağa gidip gelen adamdan ne beklersin yapacak olduktan sonra yapılıo herşey yaaa
bi çay-sigara için kış ortasında bozdağa gidip gelen adamdan ne beklersin yapacak olduktan sonra yapılıo herşey yaaa
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
kimisi varlıktan uğraşır kimisi yokluktan seninki neden anlamadım ama herhalde vardır bir bildiğin elinin altında o kadar motor varken hala neden DEDEN yaşında NENEN şeklinde motora biniyorsun
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
zealsun 150-19 motoru galiba, o ara ruhsat dışıymıştır zaar
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
aynen öyleydiii
hak yolu varken çok yolundan uzak durmak gerekir...bende uzak durmaya çalışıyorum....hani derler ya benim olsun çamurdan olsun diye...aynen öyle...belki dedem belki nenem ama benim dedem yada nenem seviyorum ama keratayla uğraşmayııı
saçların ağardı zaten geldiğinde delikanlı gibiydin şimdi bizim ihtiyarı geçtin
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
zealsun motoru daha güçlüymüştür, yağ radyatörüde var. niye değiştirdin usta. benim motorada mctnin motoru iyi gider
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
yok be aynıydı güçleri ama zealsunun titreşimi yoktu ondan hoşuma gitmedi alışınca insan vibrasyona vibrasyonsuz garip gelio ve radyatörün kötü bi yanı vardı oda koyacak yer bulamadım ön tekere sürtüyodu hatta ön çamurluk o yüzden kırıldı...
Ben gördüğümde Mondial'e benziyordu hala (gerçi patlayan egzozlar bizi paniğe soktu kaç kere) ama millet ininılmaz değişti diyordu,(ki anlıyorum ki evriminin tam ortalarına rast gelmişim), şu anda yine tanınmayacak bir halde benim gördüğüme kıyasla...
Ne diyeyim ki, bol kurcalamalar iyi eğlenceler "Mondialden dönme 150lik bişee" ile Yıldırım...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
gerçekten süper. paylaşımın için saol .. bol maceralar kazasız sürüşler... umarım bir dahaki sefere yağı unutmazsın saygılar.
süpersin diyorum çünkü başka bişe demiye gerek yok
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
kardeşim okadar şey yapmışşsın ya heala olsun kardeşim harbiden sen motorcuymuşsun o motor bend eçaksaydı yaptırı satardım ama sen baya seviyosun herhalde motorunun ama son hali güzel onad bişeyler yapmada biraz bin
Kardeşim Sen Izmirli Ferat Abiyi Tanıyormusun Geçen Yaz Yamaha Fireyzır 600 Lük Motoru Vardı Onla Uşakada Gelmişmiydin Cvp Atarsan Sevinirim
hocam süpersin valla motorun başına gelmeyen kalmamış helal olsun diyorum
kardeşim bnm msn sky_ybasaran_86@hotmail.com
tanıyorum ferhat abiyi birlikte gitmiştik büyük oturak kampınaaa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)