sen böyle resimleri koy sonra nazarlansın motorun ayberkin dükkandaki taşı unutma
ayrıca hasan kardeşimizde cilalı motoru koyduktan sonra kaza yaptı garibim tecrübeyle sabittir anlicağın göz var Allah kem gözlerden korusun .. .
sen böyle resimleri koy sonra nazarlansın motorun ayberkin dükkandaki taşı unutma
ayrıca hasan kardeşimizde cilalı motoru koyduktan sonra kaza yaptı garibim tecrübeyle sabittir anlicağın göz var Allah kem gözlerden korusun .. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
amaninnn! Dibim düştü desem yeridir! Ben şehir içinde kullanmak için scooter aldığımda SYM Mio'yu tercih etmiştim, tipine hasta olmuştum. Agility agresif gelmişti tip olarak.. O zaman City yoktu. Şimdi bakıyorum da, beyaz renk bi scootera bu kadar mı yakışır?
Alp-Toker, hayırlı uğurlu olsun. Son zamanlarda gördüğüm en güzel scooter. Kask seçimin de şahane olmuş.. Nazar değmesin, muhteşem..
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
o taşın geldiği yere sticker yapıştıracam sinir oldum,ama o taşı bağlarken aklımdan geçti dedim rüzgar da var bu taş havalanır fln , nese sağlık olsun olucak böle şeyler,en kötü taş çarpsın
çoook teşekkürederim o zaman sende sat mio yu,al kymco yu hehe kafiyeli oldu ama mayıs a kdr beyaz olmicakmış silkarda diye bir duyum aldım,bilemiyorum...
%80 Loading ... 2016 Yamaha Xmax 250
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Çok çok iyi bir seçim yapmışsın, harika bir motor...tabiki Kymco kalitesiyle....Güle güle kullan.
%80 Loading ... 2016 Yamaha Xmax 250
Çok harika bir makine.. Nazar değmesin!
Güle güle, mutlu mesut kullanın inşallah!
Kymco bambaşkadır!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Alp artık motor hakkındaki + ve - leri anlatacak kadar km yapmışsındır herhalde
Bu motor bu aralar bayağı bir ilgimi çektiğindne mümkünse bu motor hakkında senden genel bir değerlendirme bekliyorum dostum..
Build A Fire A Thousand Miles Away To Light My Long Way Home
I Ride A Comet My Trail Is Long To Stay Silence Is A Heavy Stone
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama eski bir CITY kullanıcısı olarak bu motordan satın almak isteyenler için tavsielerin nelerdir??
jakoben'in dediği gibi sana göre + ve - 'leri neydi?? yakıt tüketimi ne kadardı? (100km'de kaç lt??)
tavsiye ve tecrübelerini dinlemek isteriz!
iyi tercih, hayırlı olsun ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)