Eş/sevgili ve motosiklet..
Reklamlar
-
abdullah_03 adlı üyeden alıntı
benimle uzun yola çıkacak yeri geldiğinde motorumu yıkayacak gözü benden ve motorumdan başkasını görmeycek
motorcu bayan aranıyor
ilgilenenler mesaj atsın
vede helalinden rakı içmiş bayan aranıyor
Reklamlar
-
Moderatör
Teşekkürler arkadaşlar hepinize tek tek.
Ünal abim sağolasın, büyüsün ilk traş için sana gelicez
Taygırcan, biz kayınvalideye arada bırakıp gezerik diyoduk ama, yanlış mı diyoz acep
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Taygırcan, biz kayınvalideye arada bırakıp gezerik diyoduk ama, yanlış mı diyoz acep
geçen biz de bıraktık bi iş için, sinirlenip nenesini ısırınca(8 aylık) daha uğramaz oldu kadın
-
deli_mavi adlı üyeden alıntı
bakalim senin ve benim gibi kac kisi var burada forumda
Burda bende varımmm ... aynı şekildeyiz bire bir her şey motor parasından tut yağmur çamuruna kadar... :D
Dikkat,
Can Kurtarır . Sonra Kafanızı Çok Vurursunuz Duvarlara ..
B.RAGA
-
Bana ya ben ya motorun , ben ölüme meydan okuyamam dedi , sevdir git dedim .
Spor Motor Köpeklerim bunlara karışacaksa tanışmaya bile gerek yok
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
benim hatun kıskanc yaptı . uğraşdur .
Hayatı seviyor musun? Öyleyse zamanı çarçur etme, çünkü hayat ondan ibarettir. Benjamin franklin
-
Moderatör
tigermbz adlı üyeden alıntı
geçen biz de bıraktık bi iş için, sinirlenip nenesini ısırınca(8 aylık) daha uğramaz oldu kadın
Taygırın yavrusu da Taygır olur Allah analı babalı büyütsün, bahtını açık eylesin.
-
Yıllar oldu Yalovaya gelmedim... Çocukken tatile gelirdik... Hoş anneannem teyzemler dayımlar Yalovada otururlardı 80'li 90'lı yıllarda, halen orada olan akrabalarımızda var... Balıkçılar lokali vardı ben dershaneye giderken... Hatta o sene yıkıldı bizde çok üzülmüştük... Atatürk Orman Çiftliğine denize giderdik küçükken.. Ne günlerdi... Kısacası Yalova güzel bir ilimizdir, bebeğiniz ve siz inşallah orada güzel bir hayat sürersiniz...
Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...
-
Moderatör
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederiz
Yeniden gelmek isterseniz ailenizle birlikte, bekleriz
Balıkçılar lokali hemen karşı tarafa kuruldu yine çayı da hiç bir yerin çayına benzemez
İnşallah bu yaz düşünüyoruz... Sanırım lokalin yerine iskele yapıldı İDO'nun, şimdi tam ne tarafa kuruldu lokal? Parkın hizasında mı gene?
Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...
-
Allah analı babalı büyütsün Lucas kardeş Yazını okumak için girdim bende dertliyim bu konuda ama çocukla noktalanmış bu yazı Tebrik ederim
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Taygırın yavrusu da Taygır olur
Allah analı babalı büyütsün, bahtını açık eylesin.
darısı başına İnşAllah
çocuk, evliliğin seyrini değiştiriyor
onunla uğraşmaktan senle uğraşmaya pek vakti olmayacak yengenin
sorumluluklar bazında yükün artsa da bir taraftan da rahatlayacaksın
-
Moderatör
-
coq adlı üyeden alıntı
dedim ki;
"endiselerini anliyorum. Fakat biseyi iyi anlamani istiyorum. Belki de ben bu motosiklet yuzunden olecegim. Lutfen sakin uzulme.Eger motosiklet uzerinde olursem bilki ben mutlu oldum. Ama sana soz, olmemek için her seyi yapacagim."
...................
Valla bu sözün üstüne diyecek hiç bir şey yok.Her şeyi özetlemiş.
-
Bir insanın SEVDİĞİNE SEVGİSİNİ HAYKIRMASI ne kadar güzel ve takdire şayan
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
-
ben lucasin evine girmis yengeninYaptigi boreklerden yemis adamim.itieaf edyimki 10numara insan ikiside tam motorcu aile.ALLAH mutluluklarini bozmasin
6
-
Moderatör
mezit adlı üyeden alıntı
ben lucasin evine girmis yengeninYaptigi boreklerden yemis adamim.itieaf edyimki 10numara insan ikiside tam motorcu aile.ALLAH mutluluklarini bozmasin
6
Evet 3 porsiyon böreği tok olduğun halde yemiştin :D
Teşekkür ederim abi iltifatların için, her zaman başımızın üzerinde yerin var
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Evet 3 porsiyon böreği tok olduğun halde yemiştin :D
Teşekkür ederim abi iltifatların için, her zaman başımızın üzerinde yerin var
3porsiyon degildi bikerem 2.5den biraz fazlaydi..motor ist gitti buarada:(
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------
ÖzLeMKaYrA adlı üyeden alıntı
Yıllar oldu Yalovaya gelmedim... Çocukken tatile gelirdik... Hoş anneannem teyzemler dayımlar Yalovada otururlardı 80'li 90'lı yıllarda, halen orada olan akrabalarımızda var... Balıkçılar lokali vardı ben dershaneye giderken... Hatta o sene yıkıldı bizde çok üzülmüştük... Atatürk Orman Çiftliğine denize giderdik küçükken.. Ne günlerdi... Kısacası Yalova güzel bir ilimizdir, bebeğiniz ve siz inşallah orada güzel bir hayat sürersiniz...
Yalovada agirlariz nostalji yi yasasiniz ama caylari odersiniz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)