Hepimizin burada bulunma amacı aynı.. Motosiklet tutkusu. Kimimiz tam hayallerindeki motorun sahibi, kimimiz hayallerine kavuşma aşamasında basamakları tırmanıyor, kimimizin uykuları kaçıyor motor sahibi olabilmek için.
Motosiklet kullanabilmek için ehliyet, deneyim-tecrübe ve maddiyattan daha önemlisi önce aile ve sevgili,eş faktörüdür. Paran vardır, ama aileden destek yoktur. Paran vardır, hayatımın anlamı dediğin insan ya ben ya motosiklet diyerek kestirip atmıştır.. Aile yani anne baba faktörünü geçecek olursak, tam da konumuz burada başlıyor aslında..
İki çeşit sevgili/eş profili vardır..
Ya ben, yada motor diyenler
Eğer bu kategoride bir kız arkadaşa sahipseniz (sahiplik kavramı çok farklı oldu cümlede) işiniz çok zor.. Hiç yaşamadığım için o duyguyu yaşayanlar eminim tercüman olacaklardır.. Ama yine eminim kötü niyetlerinden değil, sadece sizi düşündükleri içindir.
Her kararınızı destekleyen sevgili/eş profili
Asıl anlatmak istediğim bu alt başlıktaki profil.. Aileniz karşı çıkar iki tekere, ama sevgiliniz/eşiniz (eğer evliyseniz aile faktörü etkinliğini daha da yitirerek tamamen eş faktörüne dönüşür) sizi sonuna kadar destekler, kararlarınıza saygı duyar, size güvenir, çok istediğiniz bir şeye sahip olunca sizin mutluluğunuzla daha da mutlu olacağını bilir.. Onunda içinde özgürlük duygusu vardır, doğayı sever, soğuk, çamur onun için sorun değildir.. O sizin mutluluğunuzla, yüzünüze vuran rüzgarın verdiği huzurla, sizin huzurunuzda huzuru bulur.. Motorunuz yoksa, ilk motorunuzu alırken, taksitlerini ödeyemekte zorlanacağınızı düşündüğünüz anda, ben de yardım ederim der. Doğum gününüzde, eğer bir motosiklet sahibi değilseniz maketini alıp yanına da sen bunun gerçeğine layıksın yazılı bir not iliştirir.. Arada alır satarsınız, motorsuz yaya dolaşırsınız. Yoldan geçen herhangi bir motorun egzos sesini duyduğunuzda içinizin burkulduğunu bilir, aşkım daha güzelini alacağız merak etme der, bir gülüşüyle içinizdeki karamsarlığı yok eder. Ve ertelediğiniz yeni motoru, aman bir daha mı geleceğiz dünyaya, zaten şunun şurasında kaç sene gezeceğiz, alalım bir motor diyerek bütün paraları döker ortaya.. Varsa böyle bir eşiniz/sevgiliniz, o dünyadaki en değerli insandır. Teşekkür edin onlara, benim gibi.. Haykırın tüm MT'ye onu çok sevdiğinizi.. Belki o da benim ki gibi girip okuyordur yazdıklarınızı
Varsa yoksa motosiklet diyerek serzenişlerde bulunuyordur ama biliyordur ilk aşkınızın o ikinci aşkınızın motosiklet olduğunu..
Sen dünyadaki en değerli insansın, Seni Seviyorum ;)