Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

TAVSİYE EDECEĞİNİZ (YARIŞ ÜZERİNE)BİLGİSAYAR OYUNU VAR MI?

REKLAM ALANI
    Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı MeTaL adlı üyeden alıntı
    Peril, çok bıdı bıdı ettin benim topic gümledi ve bu topicte benim topic in içeriğiyle aynı içeriği taşımıyor . Ayrıca madem bütün oyunları aynı katagoriye koyuyorsun o zaman bende Counter strikela ilgili bir topic açmıştım sen neden ayrıca bunu açtın araştırsana biraz . MotoGP3 hangi firmanın oyunu piyasada iki firmanın ayrı Motogp3 adlı oyunu var hangisini alayım hı söle bakim ...
    of offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
    nidem ben sizi bilmiyom ki,bi tane değisiniz ki maşallah topluca geliyosunuz..
    sıkıysa teker teker gelin kardeşimmm

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

MOTOGP3 Ultimate Racing Technology hiç düşünme al hastalık yaratacak birşey arkadaşlarda tavsiye etmiş zaten ama istanbul pisti yok yai birsene geriden takip ediyor.Playstationda ise 4.çıktı imkanın varsa her 2sinide oyna derim biz bilgisayarda Networkden hergün oynuyoruz
    patatessoğan ilk zamanlar bende çok sinir oluyordum hele temas anında hep düşen sen oluyorsun neyse zamanla alıştıkda temas etmeden yarışmamız gerektiğini öğrendik.

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    bahsettiğimiz motogp serisinin, yani şu an motogp3 ultimate racing technology adlı oyunun yapımcı sı thq, dağıtımcısı activision olabilir ama emin değilim.

halukbaris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CR250R 62hp lik canavar
    bence mtx mototraz güzel bi oyun

Motosikleti
    speederbike
    sen crossçu olduğun için sana güzel gelebilir ama objektif açıdan ortalama bir oyun. kötü değil ama. yine de çok daha iyi yarış oyunları var.
    May the Force be with McLaren Mercedes

Konsept dışı olsun diyorsanız lütfen "Fahreneit" (macera) bir alıp oynayın da bir ufuk değişikliği yaşayın...
    do the best you can

Motosikleti
    speederbike
    adventure derseniz grim fandango

AngeL of Road - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    henüz yok;)
    arkadaşlar herkese hitap edecek(except me çünkü harley yok;) bir oyun var.2002 yılında çıkan moto racer 3.ister racing,ister cross istersenizde şu variller,taşlar,kayalar vs. atlama oyunu tek bir oyun içinde.Bulmakta zorluk çekebilirsiniz.ben başka yerlerden temin etmeye çalışıyorum;)iyi oyunlar!
    Not:istek üzerine oyunun screenshot'larını gösterebilirim.
    Live to ride...Ride to live!

[I][FONT="Courier New"]You call me a dreamer, but sometimes dreams come true...[/FONT][/I]

Fuut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R50
    Araba yarışı olarak en son NTFS:Most Wanted oynadım grafikler süper ama bir zaman sonra sıkıyor. Motor içinse en sevdigim garip ama GTA: Vice city oradaki klasik motorun sesi hoşuma gidiyor
    Yaws Painkiller oynayan var mı acaba? ya da yardım alabileceğim site adı. takıldığım bir yer var da

gurolcbr125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125**34 ZKN 34**
    NTFS:Most Wanted derim bende çok gerçekci ve efekler süper birde şifrelerini girdinizmi arabaları deli bir şekilde modifiye imkanı doğuyor gercekçi ve harika ötesi bir oyun
    Gerçi biraz bilgisayarı youyor ama gülü seven ....... demişler toplam 6cd yani boyutu oldukça fazla bir oyun ben anca 2-2,5 saate kurabildim birde pc pet ile oynayınca harika oluyor.

gcc_ondr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 2006-gara ilan
    Alıntı Fuut adlı üyeden alıntı
    Araba yarışı olarak en son NTFS:Most Wanted oynadım grafikler süper ama bir zaman sonra sıkıyor. Motor içinse en sevdigim garip ama GTA: Vice city oradaki klasik motorun sesi hoşuma gidiyor
    Yaws Painkiller oynayan var mı acaba? ya da yardım alabileceğim site adı. takıldığım bir yer var da
    hortlayan her başlığa illa bişey yazacam

aynı benim kafa, bende Vice city'deki motorlara bayılıyorum, sürekli köprüden öbür tarafa uçuyorum falan, hele bir görev varki, spot ışıklarını ayarlamak için motorla bir binanın çatısından öbürünün çatısına atlıyorsun deli bişey

bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    nfsu most wanted derım 2. kere bıtırdım oyunu
    oyun arayan adsl ı kotasız olanlara www.rapidshared.org kategorı olarak games
    hadı kolay gelsın
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    nick imdende anlaşılacağı gibi most wanted ama MotoGp4 ü ve WRC3 tek geçerim

phenemenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yoq...
    most wanted 1 aydan beri razordaydım dün canım sıkıldı bitirim dedim ama deli oldum deli bitirene kadar.....razoru gecmek sorun değildi ama tam oyun bitti diye düşünürken bir süpriz daha var deli eden oydu.........motosiklet olmasada en gercekci ve güzel yarış oyunu tavsiye ederim kesinlikle....fakat 2 si daha geniş ti araçları mod etme falan o yönden 2 ye göre daha kötü..

SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Bu başlık açılalı çok olmuş, hatta Peril bi CBR 125 bile almış, ama ben yine de önerimi yapacağım kaçış yok .

Eğer yarış tarzı ve çok gerçekçi bir oyun istiyorsan microprose'un gp500'ünü tavsiye ederim, ama bulmakta zorlanabilirsin ve oyun gerçekten ÇOK ZOR.Yok ben sokak aralarında, şehir içinde sürecem falan diyosan (kimsenin aklına gelmemiş çok ilginç ) GTA Vice City veya GTA San Andreas oyunlarından birini deneyebilirsin .
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

johny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    @Shrieker:
    kimsenin aklına gelmemiş çok ilginç
    Evet abicim...Çeteli meteli oyunların babasıdır Grand Theft Auto...Özellikle son iki oyun çok zevkli...

Ben moto gp 3 bitirdim sayılır...(bitirdim derken manuel vites olarak kullanıyorum ve legend derecesindeyim) Biraz daha zorlayarak legend modundada şampiyon olacam herhalde...

Eğer oyun dersek benim hayatta en sevdiğim oyun; (gerçi otomobil ama olsun
    ) Grand Prix Legends'tır...Sierra nın cıkardığı bu oyunda 1967 sezonu formula 1 inin simulasyonunu oynuyorsunuz...Yani aslında oyun gibi değil çünkü simulasyon çok daha ayrıntılıdır...Birazteknik bilginiz olması gerekiyor...Gercek zamanlı yarışa girecekseniz eğer yarış stratejisine göre benzin almanız falan gerekiyor...Bayağı ayrıntılı ve güzel...Ama en güzel yanı bir çok otomobil yarış oyununda bulunmayan "debriyaj" olayı...Böylece kendimce dünya üzerinda üretilmiş estetik ve başarı olarak en güzel formula 1 aracı olan Lotus-Ford 49 un o güzel sesine kontrol ederken oyundaki debriyajınız sayesinde vites değiştiriken yada gereken yerlerde misler gibi aragaz çekebiliyorsunuz ki o yıllarda topuk gazı olayı vardı...Ve bunu oyuna cok güzel yansıtmıslar...Aslında oyun eski isistemlere göreydi...Fakat 2004 te yaptıkları patch le güncel pc lerdede oynanabiliyor...Eğer yarış oyunu hastasıysanız kesin tavsiyemdir....

Motosikleti
    speederbike
    gta serisi yarış oyunu değildir. en iyi yarış simülasyonu grand prix 4'tür. motor oyunlarında ise en sevdiğim superbike'tır benim. drift yapmayı orada öğrendim ben gp500'ü niye sevmiyorum? yere çok sağlam yapışıyor motor. zorlaştıran etken hız ve freni ayarlamanın zorluğu. bunun yanında başka bir motorla çarpışınca hemen düşülüyor, bu adamlar yılların motorcusu, insan bi sendeler, biraz toparlar, değil mi? superbike bu açıdan çok daha iyi (grafikleri de iyi)

cbrhalil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor siyah inci 34 AZ 6983
    Yahu çiğdem ne yapacan sen bilgisayar oyununu atla repsole bırak kendini rüzgarlara Ben motogp oynuyorum bu aralar bayağı sardı diğer arkadaşların tavsiyelerinide tabi dedikleri oyunları bulabilrsem
    YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    http://www.motosiklet.net/forum/show...d=1#post262143
    al bu bizim sitemizin oyun bölümü burdan bakabilirsin linkte var oyunlar

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler