Sahibinden.com da sıfır Jawalar gördüm. Acaba sıfır jawa satılıyor mu? Bu ilanların sahibi galiba bayilik falan almayı düşünüp sonra da vazgeçmiş galiba.
http://www.sahibinden.com/search.php?b[s]=783026
Sahibinden.com da sıfır Jawalar gördüm. Acaba sıfır jawa satılıyor mu? Bu ilanların sahibi galiba bayilik falan almayı düşünüp sonra da vazgeçmiş galiba.
http://www.sahibinden.com/search.php?b[s]=783026
600 rr satıp bu jawalardamı alsam süper makinalar bunlar fiyatlarıda uygun bence
F 650 GS imitasyonları var onlar da benim aklımı çeliyor ama, haydi bakalım...
...Sergerdan...
Hala eski izlerini taşıyor ; JAWA
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
güzel ama sanki bu motor http://www.sahibinden.com/cok_acil_s...XQQdisplayitem yurt dışında çekilmiş arkadaki arabanın reklamı alman gibi geldi bana
csem66 emin ol o reklamlar almanca değil
jawa gerçekten de çok iyi yapmış sıvı soğutmalı yapmış motorları vede hepsininde tipine diyecek yok helede 650 style nin
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
hepsini de almışlar kullanmamışlar, ihtiyaçtan satıyolarmış
Arkadaslar Jawa halen daha yurt dısında uretımde olan bır fırma dıye bılıyorum aynen MZ gıbı onunda yenı modellerı mevcuttur
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Tahminen 2006 Motoshow'da teşhir edilen motorlar bunlar.Sonraki fuarlara katılmadılar ve distribütörlükte o fuarda yatmış sanırım.Test amacıyla kullanılmışda olabilirler.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Resmin yurt disinda cekildigi dogru bence de. Muhtemelen Cek Cum. falandir herhalde. 650'liklere birsey demem ama bence 3.000 liraya inanilmaz hos bir baslangic motoru olabilir endurolar. 2006 yilinda satilmaya baslandiginda daha pahali idi. Tek sorun parca temini, onu iyi arastirmak lazim. Yine de alinir gibi geliyor...
Servis yok, garanti yok, parça yok. Almak biraz cesaret ister herhalde.
Eski Laser ler gibi sağlamsa alınır,akrabamda var 250 cc 13 yaşında 40000 km de tek ayak marşında çalışıyor namussuz marmarise gittik geldik tık demedi rampalarda keçi gibi tırmanıyor ciğeri çok sağlam eskitemessin.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
birde jantlrı çelik olsa tam süper olacakmış yafff style diyecek yok
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
jawa sitesinde römorklu resim var
römork çok hoşuma gitti
bizde satışa sunulanı varmı varsa fiyatı ne kadardır gibi bilgiye ihtiyacım var
ilginize şimdiden teşekkür ederim.
güzel gözüküyolar , arayıp sormak lazım tabi gümrükte felan beklemiş olabilir. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
kimin motoru bee....650 style baya hosuma gidio yaw...efsaneyı devam mı ettireyım napıyım...
suan 350 styl ım var...sonra 650 styl....ben 650 yi eskıtene kadar 1000de cıkar inş....
şimdi tel açtım istanbula. Koray bey'le tanıştım.
2 ayrı model var
650 style ( bmw f650 geliştirilmişi 9
125cc enduro modeli pegaso motoruna sahip. parça sorunu yokmuş
Koray Bey, Süleyman Memnunun'un yeğeni aynı zamanda. 5 dakikalık sohbetimiz oldu. vergiler yüzünden devamlılık sağlayamamışlar ve çin mallarının ucuzluğu karşısında direnememişler. ancak çin malı ile farkının kesin şekilde ayrıldığını ve makinalrın fiyatlarının düşük olmasını rekabetten ve krizden etkilendiklerini söylüyorlar. istanbulda olsaydım ben o cross makinayı alırdım. aslında 650 lik makina da fena değil. hyosung yerine düşünebilecek bir makina... en azından bmw bombardier motor taşıdığı bilgisi verildi...
kazasız sürüşler
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
bence güzel motorlar
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)