Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Anket: Düştükten sonra ilk hissettikleriniz

Katılımcı sayısı
248. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Çok komik duruma düştüm

16 6.45%
  • Canım acımadı iyiyim ben

30 12.10%
  • Eyvah motorum gitti

120 48.39%
  • Bi daha motora binmiycem

5 2.02%
  • Buda geçer hadi bakalım kalk

33 13.31%
  • Hiç kaza geçirmedim

32 12.90%
  • Neredeyim ben burası neresi

12 4.84%
7. sayfa BirinciBirinci ... 567

Düştüğümüzde ilk hissettiklerimiz.

Motovento
    REKLAM ALANI
    bassy_bolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bi gün artçım la ben kendi yolumuzda 60 70 km süratle gidiyoruz..ileride yolun sağına parketmiş beyaz bir toros gördüm ama havanın kararmasına rağmen ışıkları bile yanımıyordu bende önemsemedim tam arabayla aramda 1 mt kaldıki adam sinyal bile vermeden yolda u dönüşüne kalktı frene basma fırsatım bile olmadan birden direksiyonu çevirdim ve allahatan motor beni ve artçımı üzerinden attı ve torosun kapısını perte çıkardı ilk düşüncem ise artçım a birşey oldumu sonra elleimle ayaklarımı yokladım ve artçım ın yardımıyla yerden aklktım...kalktıktan sonraki tek düşüncem ise adamı ilk nasıl vurupta yıkım oldu(kimseye tasrif etmiyorum)...sonra araç sahibi o hıyar arabadan indi boğazına yapıştım tam vurıcam arabadan inen güzel bi kız babamı bırakırmısın lüüütfen dedi o an yumuşamısım biraz bağrışmadan sonra motoruma bindim ön tekerler elips şekklini almıştı hoplaya hoplaya sanayiye vardım ve yaptırdım
    Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı bassy_bolu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi gün artçım la ben kendi yolumuzda 60 70 km süratle gidiyoruz..ileride yolun sağına parketmiş beyaz bir toros gördüm ama havanın kararmasına rağmen ışıkları bile yanımıyordu bende önemsemedim tam arabayla aramda 1 mt kaldıki adam sinyal bile vermeden yolda u dönüşüne kalktı frene basma fırsatım bile olmadan birden direksiyonu çevirdim ve allahatan motor beni ve artçımı üzerinden attı ve torosun kapısını perte çıkardı ilk düşüncem ise artçım a birşey oldumu sonra elleimle ayaklarımı yokladım ve artçım ın yardımıyla yerden aklktım...kalktıktan sonraki tek düşüncem ise adamı ilk nasıl vurupta yıkım oldu(kimseye tasrif etmiyorum)...sonra araç sahibi o hıyar arabadan indi boğazına yapıştım tam vurıcam arabadan inen güzel bi kız babamı bırakırmısın lüüütfen dedi o an yumuşamısım biraz bağrışmadan sonra motoruma bindim ön tekerler elips şekklini almıştı hoplaya hoplaya sanayiye vardım ve yaptırdım

Geçmiş olsun.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Geçmiş olsun.
    saol adamı o gün bu gündür göremiyorum ehliyet yok die tam kapamamıştım bi görsem şimdi parçalıyaca içimde kaldı

ilk kelimem Hast....r oluyor

Motosikleti
    Tiger 250
    3 kez çok hafif düştüm hiçbiri benim motor değil
    BİRİNDE MOBİLET KİRALADIM ÖN KALDIRIYORDUM ( ARKAMDAKİ MOTORUN ARKASINI KALDIRIYOR BEN GAZI KÖKLÜYORUM SONRA BIRAKIYOR VE 2-3 METRE GÜZELCE GİDİYOR ) İNİŞTE BİRAZ DERİN BİR ÇUKURA DENK GELİNCE MOTORU BIRAKMAK İSTEMEDİM GAZ ELİMDE KALDI ) MOTOR KAÇIYOR BEN YANINDAN ) MOTORU BIRAKMAMAK İÇİN TUTUYORUM AMA TUTARKENDE GAZA BASIYORUM ) SONUNDA DÜŞTÜM AMA BİŞİ OLMADI
    ::shake2::

Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Arkadaşlar, sizlerle gurur duyuyorum. Çok açık sözlüsünüz. Ben dahil çoğumuz kendi sağlığından önce "eyvah motor gitti!" diye düşünmüş, bunu da dürüstçe söylemiş. Helal...
    Üç boyoz bir kola

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Harbi bende önce motoru düşündüm 3 kaza geçirdim 3ündede motoru düşündüm ilk

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    walla ben dün yaptım güzel bi düşüş aklıma ilk gelen şey hatta yerde sürüklenirken aklıma gelen şey ''La bi kamerayla çeken olsaydı'' :D ölçtüm 22 metre sürüklenmişim motoru kaldırdıktan sonrada (bu motorla ikinci kazam walla saglam çıktı motor ) ''ulan bu saattede yapılmazki bu'' oldu(saat sabahın 6sı:D

Pek sık alkol kullanmam. Kullandığımda da motorumun yanımda olmamasını tercih ederim. Birkaç ay önce bu ikisi "kazara" yanyana geldi. Akşam trafiğinde bulanık bir kafayla Altınyol'u sorunsuz geçip Karşıyaka'ya geldim. Tam iskelenin önünden geçiyorum ki çarşıya gireyim de kestirmeden gideyim düşüncesi aklıma geldi. O kafayla aynı anda hem frene basıp hem motoru parketmiş iki araba arasındaki aralıktan sağa döndürmeye çalışınca Suzi isyan edip yere yatmaya başladı. 174 kiloluk motora eski 102 kiloluk YBR'm gibi davranıp ayakla tutmaya çalıştım ama nafile, güreşi Suzi kazandı. Böylece 0 km hızda kaza yapmayı başaran ender şahsiyetler arasına katılmış oldum.Orada öyle bir refleks oldu ki düştüğüm anda motoru tekrar kaldırmaya başladım. Bir yandan da biraz sarhoş bir tonda yüksek sesle kendimi azarlıyorum; "Bu kafayla motora binersen böyle olur işte". Bir baktım motoru kaldırmama yardım etmek için yanıma yaklaşan bir arkadaş sözlerimi duymuş gülmeden duramıyor.
    Çarşının en kalabalık saatinde kim bilir kaç kişiye rezil olduğum o olay aklıma geldikçe halen gülerim.

Motosikleti
    19A
    motor emanet artçımla beraberiz benzin aldık benzinlik çıkışı anayol 1 vitese taktım tam kalkış yapıyodumki artçım arkadan indi motor arka teker üzerinde şaha kalktı gidiyor caddenin ortasına geldim ortadaki direge doğru gidiyorum, yok bu böle olmayacak dedim kendimi attım motordan kafam ve kollarım önde bacaklarım arkada koşar vaziyetteyim. ulen şimdi yüz üstü yapışacaz asfalta diyorum kendi kendime neyseki beni o şekilde görenler tutmaya çalışmışlar bide baktım asfaltta 4 kişi yatıyoruz tabi ben adamlara bakıp hemen motorun yanına fırladım ama nafile motorun hali kalmamış hala pert olarak garajda duruyor. AMAN ARTÇI ALIRKEN MUTLAKA BİNMEDEN ÖNCE SIKI BİR PAZARLIK YAPIN. benim artçım o hareketi yapmamış olsaydı böyle bir şey başıma gelmeyecekti.

Motosikleti
    ....
    Uçmak GüeLdir

-----------------------------HnDCbR1oo0RR-------------------------------

http://img257.imageshack.us/img257/8...voltage4lq.gif

ZüpeRdi BidaHa YapıCam

----------------------------HnDCbR1oo0RR--------------------------------

HnDCbR1oo0RR http://img257.imageshack.us/img257/8...voltage4lq.gif HnDCbR1oo0RR

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    o da güzelmiş:D

Motosikleti
    YAMAHA MT-07
    bi kere arkadaşım motoru düşürmüştü park halindeyken yana yatırmıştı sıfır dı makina o zamanlar 2005 er-5 bende arkasındaydım hayatımda duymadığım küfürleri duydum ayaklığı kapadım zannedip bırakmıştı motoru asfaltın yumuşak ellerine ben hiç kaza düşüş yaşamadım ama motorda yapmazsan Allah veriyor cezanı benide minibüs ezmişti sol dizim sırtımın sol bölümü ve sol dirseğimden geçmişti arka sağ tekerleği ile. Kazadan sonra baktım sırtımda Bridgestone 195 R/17 yazıyor :D şaka maka işimden olmuştum 1 ay, canımdan olmadığıma dua ederken. Allahtan kırık çıkık yoktu ama dizimde hala bir şişlik vardır 3 sene oluyor.Allah göstermesin kimseye

Motosikleti
    125 kt gerisi hikaye
    kendimden önce motora bakarım

nollluuuuuyorrrrr yavvvvvvvvvvvv die bi ses çıkar genelde

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    karda kayıp düştüğümde sürekli çok kısık sesle küfrettim ama çok seri bir şekilde sonra motoru kaldırıp lanet olsun şu hale bak dedim =) Allah kaza bela vermesin büyük can sıkıntısı

REKLAM ALANI
7. sayfa BirinciBirinci ... 567

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler