ilk kazamı ilk gezimde yaptım artcı olarak
hıhh dedim dakika bir gol bir
bi an ayağımı kırdığımı düşündüm çat çut sesler geliyo alttan bi yerden sonra aktık grenaj mış tabi refüjle grenajın arasında benim ayağımda vardı 1-2 gün topal gezdim sonra 1 ay da morlukları çektim
ama mutluyum huzurluyum YAŞASIN MOTOSİKLET
sen kal aşk ben giderim buralardan
bende naked makinamla arazi sürüşü yaparken biranda ışığı gördüm
ve yükselmeye başladım evet uçuyordum
sonra kendimi bianda çalılıkların içinde buldum her tarafım diken olmuştu
kendime geldiğimde ilk tepkim halime gülmek olmuştu
deryali kardeşim bu aşkı ben 76 yaşındakı amcada gördüm, adam şuan brugman makinaya biniyor. yıllar önce oturduğu tek evini ipotek ederek zundap motorunun yanına 6,5 BSA motoru taksitle alıp konyadan gelirken 59 kanatlı cheerry e nasıl kök söktürdüğünü anlatıyor o gözleri göreceksin, sanki 20 yaşında. ben onu srad 1000 ve GSR 600 ile bazen gezdiriyorum. inanırmısın hiç korkmuyor adam 2,50 2,80 hala bas diyor ve en büyük zevki motpr seyretmek selamlar
çok şükür daha düşmedim. bi kaç kez arka tekerin yanıma gelmeye çalıştığı oldu ama toparladım Allah'tan.o anki psikoloji bile çok kötü.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
ilk önce kaza olacağını anladığımda kendime kızmaya başladım o aradada olan oldu zaten sol kol bilekten çift kırık ben orata şeritte yatıyorum allaha şüküür bunuda attlattık dedim ama hiç acı duymadım 10 gün oldu alçım açıldı allah kimseye yaşatmasın kendinize dikkat edin arkadaşlar
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
İlk düşüşüm ıslak ve kaygan zeminde oldu ön freni sıktım. İki ayağım üzerinde kalmışım. ( Şanslıydım ) motorun ne tarafa gittiğini bilemedim, çünkü kayan ön tekerlek olunca kontol imkansızlaşıyor..
MOTOSIKLETIM ; PEUGET 250 SATELIS
Düşmedim daha ama garajda park ederken Kaplumbağanın tamponuna düştü bereket çiziksiz atlattık.
Cross yaparken düşmüştüm..O güne kadar hep yalnız gidiyordum fakat düşüp de sağ bileğimi çatlatınca anladım durumun ciddiyetini.Kaldı ki o kadar da abartılacak bir zedelenme değil. Yerde bir süre yattım ve kalkıp kalkamayacağımı düşündüm..Hafifçe boynumu hareket ettirdim , ağrı yoktu ve kalktım..O günden beri asla tek başıma motosiklete binmiyorum..
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
Bu en son gaz teli takılıp düştüğümde çok merkezi bir yerdeydim ve ilk hissettiklerim.
-Yine mi
-Motor gitti
-Ben iyimiyim
-Çevredikilere komik duruma düştüm
Motorun yanına gidip kaldırdıktan sonra
-Motora birşey olmuş mu
-Sol baldırım iyi mi
-Bu son olsun
..
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
motoru aldıgımın ilk haftasında düşmüştüm eyvahh motorum gitti diye düşündüm ilk basta :D
geçmiş olsun valla hiç düşmediğimden bilmiyorum
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
asfaltla sevişmedikten sonra motora binmenin ne alemi var..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
düştüğümde bir daha asla binmeyeceğim diyorum ama sonra kalkıp yine biniyorum
Yüksek Kalite Üstün Performans
bende iki kere düştüm ilk düştüğümde fazla süratli deildm kücük motordu bana bişey olmadı fazla ilk merak ettiğim şey motora bişi oldumu ama ikinci kazam yamaha rrx le idi ilk düştüğümde gözümün önün karardi yterden sürürnürken hayatim film gibi gzmn önünden gecti durduktan sonra kaktm hemen baktm bende cok fazla bisi yok sadece sürdünmüs derim falan biraz kaklmıs hemen motoru kaldırdım benzinin döküldüğünü gördüğümde motoru hemen stop ettim patlama falan aklıma geldi sonra sakinleştim eve gittim motordan korkuodm bir hafta allah kmseye jkza bela vermesin
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
110la barıyerlere vurduktan sonra arza serıdınde yuvarlanırken acaba nezaman durcam ve vaybe harbı harbı duramıyosun dedım sonra ayaga kalktım ah be sınyallerıde yenı takmıstım dedım polıs olum dızlerın parcalanmıs otur dedı ıcımden nekadar boya parası patlar dıye dusunuyodum
daha hiç kaza yapmadım inş. da yapmam
benmde 3 büyük kazam oldu3 ündede arabalarla ilişkiye qirdim:D
tabi nedense kaza raporunda hep karşı taraf kusurlu
neyse ilkinde kask mont bişey yoktu 5o metre uçup asfalta kafa attım..Diz kapaqım ezildi 1 ay yatalak yattım
2.sinde araba virajda sollayınca önden qirdim kask wardı kaldırımdaki çöp kutusna çarparak durdum..
3.süde 1 ay önce oldu sinyal wermeden dönen bi araca yandan çarptım artçım wardı artçıp sıyrıklarla ben qöğsümdeki ezik we ayaqımdaki 2 kırıkla kurtuldum.
Motorları düşüncek halim hiç birinde olmadı ambulance'la hastane arası aqrılarla uqraştım
Ama hiç bi zaman bi daha binmicem demedim ayaqım alçıda we çıktıqı an yine Motosiklet
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)