Anket: Düştükten sonra ilk hissettikleriniz
- Katılımcı sayısı
- 248. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Düştüğümüzde ilk hissettiklerimiz.
Reklamlar
-
istemsiz ilk şey ha**tir çıkar ağızdan.. önce etrafa bakınır bayan var mı acaba diye, komik pozisyonlarla karizma dağılmasın çünkü bayan var ise bu durumdan hemen yararlanılmalı, tıpkı dolaştırdığınız köpeği görünce gösterdikleri sevgi ve sempati bu an da çok işe yarar, ilgi gösteriyorlar sağolsun hanımlar.. bu hamle her önümüze gelene yapılmamakla beraber güzeller özellikle seçilir, tabi bu arada seçimin ardından kaskı çıkarmak çok önemli.. biraz estetik yere kendinizi salıp ahhh uhhh ses çıkarmaya başlayıp bayanın başınıza gelmesi beklenir.. suratınızı ekşitin ve önce pas vermeyin, birşeyim yok iyiyim gibilerinden onu uzaklaştırmaya çalışma çabaları içgüdüsel anaç duygularını harekete geçirir kızın ve daha çekici kılar sizi.. Uygulanacak önce soğuk sonra sempatik tavırlar güzel bir arkadaşlığın başlangıcı olabilir.. ama şunu da söylemek lazım, her saniye ulan motor gitti mi acaba diye kafanız çok doludur ama daha önemli misyonlar mevcuttur
Reklamlar
-
-
yerde sürüklenirken önce motoru gördüm ulan gitti sol taraf dedim sonra acaba benim sol tarafım ne olcak yanıcak hep ne dicez evdekilere diyedüşündüm sonra acaba ne zaman durucaz ulan bi durayım senin .... dedim kazama sebeb olan adama ve durup yerden kalkar kalkmaz agrılarıma bakmadan adama koştum tabi bişi yapmadım yapamadım sonra döndüm arkamda oturan arkadaşa baktım oda motoru kaldırmış sagına soluna bakıyordu sonra onun yanına gittim bişeyin varmı dedim mah foldu motor dedi tabi biraz sonra işler hallolunca baktık çalışıyo bindik devam ettik ufak tefek yaralarla atlattık ama yerlerin ıslak olması şanstı 5060 metre sürüklendik ama su birikintisi gibiydi sürtünmeyi azalttı
tüm bunlar o bi kaçsaniyede gecti aklımdan:=)
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
-
ben hayter ediyorum 4 defa ciddi kaza atlattım ama motora hiç bişey olamdı ufak çizik dışında . eyvah motorum gitti desemde bi bakıyorum bişey olmamış .
-
tüüüüüüüüüüüüü gitti motor
-
Allah kimseyi düşürmesin düşenin Dostu olmaz derler! bizim burda
-
-
ilk kazamı bilen bilir istanbul da leventteki kanuni bayisinden yeni aldığımız 18 model kanuni rocco 150 ile istinye parkın önünde yaptım cok güzeldi motor benim deildi motora acıdım bide daha 6 km olmamıstı....
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Vay canına
ben de motosikletle giderken nasıl kız atılır yorumu yapacağım ama bu daha kolaymış, eyvallah
bak onun yorumu yapmadım.. ama uygulamalı özel derslerim mevcuttur.. özellikle starbucks ve alışveriş merkezleriyle sahil gibi umuma açık yerler daha rahattır atla kız demeye detaylı bilgi için kayıt formu doldurmanız yeterli, dersler yazın başlıyor (kış sezonu motora binen kız sayısında ciddi oranda azalma oluyor üşüyorlar valla) sırf bunun için sırt çantamda bayan bedeni revit airforce mont vespa eldiven taşıyorum.. pembe n62 nolan kaskı da gayet tatlı oluyor artçılarım.. blaklavasız taktırmam kaskı, her önüme geleni de almam ama
-
hastanede ağrı kesici iğne yerken doktora sormuştum oda gülerek iyi iyi deyip , ya hocam bu motor ne büyük aşk , adamın sol bacağı , testesteronları ezilmiş hala motor diyor demişti . Hemen sabah erkenden kalkıp motora gidip başında 1 saat ağlamıştım ayna kırık peg kırık vites çubuğu yamuk vs. . . . saadede gelelim :D laf şu
BENDE BİR ŞEY YOK MOTORUMA BİR ŞEY OLDUMU
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
hiç unutmuyorum sene 2006 işte yazı motorumu ilk almışım abime verdim senmisn veren daha ilk gecesiydi ya motorun 0 dı hemde:(:( düşmesinmi allahdan hiç birşey olmadı çizildi filan sadece o kadar
-
mterayes26 adlı üyeden alıntı
hastanede ağrı kesici iğne yerken doktora sormuştum oda gülerek iyi iyi deyip , ya hocam bu motor ne büyük aşk , adamın sol bacağı , testesteronları ezilmiş hala motor diyor demişti . Hemen sabah erkenden kalkıp motora gidip başında 1 saat ağlamıştım ayna kırık peg kırık vites çubuğu yamuk vs. . . . saadede gelelim :D laf şu
BENDE BİR ŞEY YOK MOTORUMA BİR ŞEY OLDUMU
of off ne olacak bizim halimiz
banistercaq adlı üyeden alıntı
Benimde büyük diyebileceğim kazam geçen sene oldu ve motorum perte çıkmıştı. Karşıdan gelen jip aniden önüme kırınca park yerine girmek için sabit olduğum kızla kafadan jipe girmiştim. İlk düşündüğüm ön grenajımı havada benimle uçarken gördüğümde nereye iniş yapacağım olmuştu ondan sonra ise beni kıpırdatmamaya çalıştıkları için ayaklarımda problem olduğunu düşünmüştüm ama sadece dizimde ödemle atlattım.
Büyük geçmiş olsun.
Mboy adlı üyeden alıntı
istemsiz ilk şey ha**tir çıkar ağızdan.. önce etrafa bakınır bayan var mı acaba diye, komik pozisyonlarla karizma dağılmasın çünkü bayan var ise bu durumdan hemen yararlanılmalı, tıpkı dolaştırdığınız köpeği görünce gösterdikleri sevgi ve sempati bu an da çok işe yarar, ilgi gösteriyorlar sağolsun hanımlar.. bu hamle her önümüze gelene yapılmamakla beraber güzeller özellikle seçilir, tabi bu arada seçimin ardından kaskı çıkarmak çok önemli.. biraz estetik yere kendinizi salıp ahhh uhhh ses çıkarmaya başlayıp bayanın başınıza gelmesi beklenir.. suratınızı ekşitin ve önce pas vermeyin, birşeyim yok iyiyim gibilerinden onu uzaklaştırmaya çalışma çabaları içgüdüsel anaç duygularını harekete geçirir kızın ve daha çekici kılar sizi.. Uygulanacak önce soğuk sonra sempatik tavırlar güzel bir arkadaşlığın başlangıcı olabilir.. ama şunu da söylemek lazım, her saniye ulan motor gitti mi acaba diye kafanız çok doludur ama daha önemli misyonlar mevcuttur
Dostum çok film izliyorsunuz
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
İlk olarak kazayı nası atlatabilirim diye gecer aklımdan.3 secenek vardır
1)kesin ölüm...................
2)yatalak kalma................(aileme , sevdiklerime çektireceklerim gelir aklıma)
3)ufak tefek kusurlarla kımseye caktırmadan yola devam....
Allahın şanslı kuluyum ki her düşmemde 3. şıkkı tutturdum:D
Ve en az 15 defa asfaltın tadına bakmışımdır!!!!
-
Dükkanı yıkamışlar sabunlu su ana caddeye dökmüşler Kaydım motor altımdan gitti o an aklımdan gecen
Eyvah taksinin altında kalıcam diye geçti aklımdan
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
teşekkürler Deryali gerçekten ucuz atlattığım bir kazaydı
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
Hayatımda bir kere düştüm ilk olarak yere düştüğümde kalça tarafımda iyi bir sıyrık vardı ayağa kalkabildiğimi görünce hemen motora koşmuştum.Motor 50 metre ilerde kaldırımda duruyordu.Pek bir hasar almamış şansıma.Yandaki otelde çalışanlar hemen dışarı çıkmıştı sağolsunlar.Kazaya sebebiyet veren otobüste gazladı gitti.
-
Hadi buda 5. düşüş derim devam ederim bana gülen olursa siz hiç düşmedinizmi diyede söylenmeyi ihmal etmem
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Allaaaaaaaaaaaaaaah düşüyorum!!!!!!
ilk hissiyatım.
low slide düştüğümde çok korkmadım, motoru yatırdım ve üstünden ayrıldım, sonu gelmez sürüklenmenin ardından kalktım.
high slide düştüğümde acayip korktum, sinek gibi bir yere yapışıp filmi bitiricem gibi hissettim.
iki durumda da inşallah üstümden araç geçmez diye dua ettim.
montun kol kısmına neden kevlar koydukarını ve eldivenin en az kask kadar önemli olduğunu o zaman anladım. parçalananın eldiven yerine elim olduğunu düşünmek bile istemiyorum.
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
-
Ewvah motorum gitti dedim 2 düşüşümdede çünkü bende hiç bişey yoktu
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
kaza yaptığımda düşmeden önce baya bi havalanmıştım, havadayken babama ne ifade vereceğimi düşünüyordum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler