Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Düştükten sonra ilk hissettikleriniz

Katılımcı sayısı
248. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Çok komik duruma düştüm

16 6.45%
  • Canım acımadı iyiyim ben

30 12.10%
  • Eyvah motorum gitti

120 48.39%
  • Bi daha motora binmiycem

5 2.02%
  • Buda geçer hadi bakalım kalk

33 13.31%
  • Hiç kaza geçirmedim

32 12.90%
  • Neredeyim ben burası neresi

12 4.84%
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Düştüğümüzde ilk hissettiklerimiz.

REKLAM ALANI
    Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı k4izzet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar f 5 i düşürdüğümde ilk işim kalkar kalkmaz motoru doğrultmak oldu ve iyice imceledim. arkadaşım yusuf zx 12 ile 150 km hızla ikinci viteste teker yaparken kafasına dönderdi 150_200 m sürüklendikten sonra soluğu bariyerlerde aldıktan sonra kaltı ve üzerindeki dainesse mont ile shoei kask parçalanmıştı, kaskı kafadan çıkardı dişleri ve eli kanıyordu kaskı yere vurarak anasını avradını gitti motorum dedi halil asbim ise bir arabba sıkıştırması sonucu 1 inci viteste gsr yi devirdi ancak özellikle iki bacağını birden altına sokmuş yavaş olduğu içinde motora hiçbirşey olmamılş sevincini göreceksiniz ve bu adamın 4 tane motoru var ben k4 ü devirmemek için yol boş olmadan asla basmam önce canım sonra motorlarımmmmm herkese selaaaaaammmmm
    Of motor aşkı off
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    nedym - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Alıcım
    Arkadaşlar... Bende 1 kez düştüm,tamamıyla kendi hatamdan kaynaklandı.

Döner kavşakta motoru fazla yatırınca orta ayak asfalta sürttü olanlar malum

ve güm allahtan kavşak boştu sonucta altımdaki motor beat idi nekadara kadar

yatıracağımı o kavşakta anladım.

Gelelim düşerken n düşündüğüme burada düşünülecek üç şey var.

1- Acaba bana birşey oldumu?

2- Eyvah madara oldum.

3- Tüh motoru harcadım.

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı nedym adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar... Bende 1 kez düştüm,tamamıyla kendi hatamdan kaynaklandı.

Döner kavşakta motoru fazla yatırınca orta ayak asfalta sürttü olanlar malum

ve güm allahtan kavşak boştu sonucta altımdaki motor beat idi nekadara kadar

yatıracağımı o kavşakta anladım.

Gelelim düşerken n düşündüğüme burada düşünülecek üç şey var.

1- Acaba bana birşey oldumu?

2- Eyvah madara oldum.

3- Tüh motoru harcadım.
    Geçmiş olsub beat neysede PS ile düşseydin çok masraf açardı sana granejlar çok pahalı yaw.

FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    eywah peder kesıcek beni
    YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88

Motosikleti
    Alıcım
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsub beat neysede PS ile düşseydin çok masraf açardı sana granejlar çok pahalı yaw.
    saol deryali kardesim
    haklısın psi ile düşseydim masraf tavan olurdu allah hepimizi korusun

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    saol deryali kardesim
    haklısın psi ile düşseydim masraf tavan olurdu allah hepimizi korusun
    Ben düştüm oradan biliyorum

http://www.motosiklet.net/forum/moto...in-viraji.html

800 lira falan masrafı vardı grenajların bende değiştirmedim boyadım hala öyle kullanıyorum.

Motosikleti
    Alıcım
    Ben düştüm oradan biliyorum

http://www.motosiklet.net/forum/moto...in-viraji.html

800 lira falan masrafı vardı grenajların bende değiştirmedim boyadım hala öyle kullanıyorum.
    Büyük gecmişolsun coktandır foruma girmiyorum vay be olanlara bak, boşuna bu söz denmemiş her motorcu düşme adayıdır olanlarla kurtulduguna sevindim daha kötüsü olabilirdi sendede iyi sürat varmış,
    masrafı salla gitsin para yerine gelir.

superzzt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 135 + GT650 Comet
    yaşadığım adrenalini az yerde yaşamışımdır ama ilk düştüğümde viraja girerken korkuyodum 2.sinde şoku atlattıktan sonra ki adrenalin ... muhteşemdi ama Allah bir daha göstermesin)

killing_machine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Yzf R1 05
    Başta hiçbişey hissetmem sonra yaraolan yerler acımaya başlar.ondan sonra kalıplaşmış sözü söylerim hay ....
    MoToCroSS RuLeZZ

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Büyük gecmişolsun masraf ikinci plan sana birşey olmamışya
    olmadı mı

Ah ah 2 kere omzumdan ameliyat oldum. Ne acılar çektim. Dizimde doku kaybı oluştu bi süre yürüyemedim.

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    olmadı mı

Ah ah 2 kere omzumdan ameliyat oldum. Ne acılar çektim. Dizimde doku kaybı oluştu bi süre yürüyemedim.
    Dostum bişey sorucam, dizindeki doku kaybıyla ilgili. Ameliyat oldun mu dizinden? Nasıl iyileşti? Büyüklüğü ne kadardı? Benimde sol baldırda doku kaybı olmuştu, 4 kere ameliyat olmuştum biliyosun. Çok zor iyileşti benimki, dikişler tutmadı, yine açıldı vs vs... Dizinden mi daha çok çektin omuzundan mı?
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Atlantic dostum senin durumunu biliyorum yazışmalarını takip etmiştim. Ancak benimki seninki kadar büyük değildi. İlk başta bende de dikişler tutmamıştı hatta acil serviste ilk müdahele berbattı sonra özel hastanede iyice diktiler ilgilendiler bir kaç gün kanadı sürekli pansuman ve özel bazı sargı bezleri ve sıvılarla dikiş tutturdular.

1.hafta kadar falan dizimi bükemedim sonra iyileşmeye başladı. Büyüklüğü 3 parmak kadardı. Şuanda iz kaldı orada kocaman ama sağlık açısından hiç bir problem yok.

omzundaki ağrılar o kadar çoktuki dizimden gelen acıyı fazlasıyla bastırıyordu.

Sende son durum nasıl şimdi ?

İkimizede geçmiş olsun tekrardan

Motosikleti
    Alıcım
    Büyük gecmişolsun coktandır foruma girmiyorum vay be olanlara bak, boşuna bu söz denmemiş her motorcu düşme adayıdır olanlarla kurtulduguna sevindim daha kötüsü olabilirdi sendede iyi sürat varmış,
    masrafı salla gitsin para yerine gelir.
    ,,.............

Motosikleti
    SYM Adx 125
    Atlantic dostum senin durumunu biliyorum yazışmalarını takip etmiştim. Ancak benimki seninki kadar büyük değildi. İlk başta bende de dikişler tutmamıştı hatta acil serviste ilk müdahele berbattı sonra özel hastanede iyice diktiler ilgilendiler bir kaç gün kanadı sürekli pansuman ve özel bazı sargı bezleri ve sıvılarla dikiş tutturdular.

1.hafta kadar falan dizimi bükemedim sonra iyileşmeye başladı. Büyüklüğü 3 parmak kadardı. Şuanda iz kaldı orada kocaman ama sağlık açısından hiç bir problem yok.

Anladım dostum. Benim 8x20 cm. kadardı büyüklüğü. Baya büyüktü yani. Hatırlamak bile istemiyorum o günleri. Şimdi kapandı çok şükür, kasıktan ince bir doku alıp kapatmışlardı 3. ameliyatımda. Bir tek onun izi çok kötü, diğer ameliyatlarımın sadece dikiş izi kaldı ama neyseki görünmeyen bi yerde. Görünen bir yer olsa bile kafama takmazdım sanırım, zira tamamen iyileştiğim ve bir daha pansumana gitmeme gerek kalmadığını öğrendiğim gün benim ikinci doğum günüm oldu resmen. İkimize de çok geçmiş olsun tekrardan, Allah tekrarını göstermesin.

çok geçmiş olsun

Alıntı atlantic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anladım dostum. Benim 8x20 cm. kadardı büyüklüğü. Baya büyüktü yani. Hatırlamak bile istemiyorum o günleri. Şimdi kapandı çok şükür, kasıktan ince bir doku alıp kapatmışlardı 3. ameliyatımda. Bir tek onun izi çok kötü, diğer ameliyatlarımın sadece dikiş izi kaldı ama neyseki görünmeyen bi yerde. Görünen bir yer olsa bile kafama takmazdım sanırım, zira tamamen iyileştiğim ve bir daha pansumana gitmeme gerek kalmadığını öğrendiğim gün benim ikinci doğum günüm oldu resmen. İkimize de çok geçmiş olsun tekrardan, Allah tekrarını göstermesin.
    çok geçmiş olsun
    gerçekten çok kötü
    benim de kardeşim var en çok ona bi şey olmasından korkuyorum
    motorum çok hızlı değil zaten ama sizin kazaları duyunca bi garip oldum
    ben de 50kph ile toprakta süründüm ama sadece sıyrık olaraktı parmak diz kol komple kasık filan az izi kaldı dikiş olmadı
    sadece bu tip kaza sonra sı durumlar için topic açılmalı ve insaniyet namına kaza yapanlar yazmalı örnek olsun gençlere daha dikkatli olurlar
    kazanızla ilgili hız vb detay verebilirmisiniz

Motosikleti
    SYM Adx 125
    Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun
    gerçekten çok kötü
    benim de kardeşim var en çok ona bi şey olmasından korkuyorum
    motorum çok hızlı değil zaten ama sizin kazaları duyunca bi garip oldum
    ben de 50kph ile toprakta süründüm ama sadece sıyrık olaraktı parmak diz kol komple kasık filan az izi kaldı dikiş olmadı
    sadece bu tip kaza sonra sı durumlar için topic açılmalı ve insaniyet namına kaza yapanlar yazmalı örnek olsun gençlere daha dikkatli olurlar
    kazanızla ilgili hız vb detay verebilirmisiniz
    Sağolasın. Kazamla ilgili konu açmıştım, burada. Detayını buradan okuyabilirsiniz. Allah hiç birimize kaza bela vermesin.

banistercaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Benimde büyük diyebileceğim kazam geçen sene oldu ve motorum perte çıkmıştı. Karşıdan gelen jip aniden önüme kırınca park yerine girmek için sabit olduğum kızla kafadan jipe girmiştim. İlk düşündüğüm ön grenajımı havada benimle uçarken gördüğümde nereye iniş yapacağım olmuştu ondan sonra ise beni kıpırdatmamaya çalıştıkları için ayaklarımda problem olduğunu düşünmüştüm ama sadece dizimde ödemle atlattım.

Gilera Runner vxr 200 (pert...)
    Piaggio Xevo 250ie

Motosikleti
    150 ZC
    saniyeler fazlasıyla yavaşladığı için, bir çok şey düşünebiliyorsunuz, önce motora bişey olacak mı, sonra ulen ben de yerdeyim asıl bana bişey olacak mı diye düşünüyorsunuz, tabi kazanın şokuyla muhtemelen yerde sürüklenirken fazla birşey hissetmek zor oluyor
    [B]to Live is to Die...[/B]

Motosikleti
    Kawasaki Z750 ABS 2007
    ben bu filmi daha önce izlemiştim (bkz hayatının gözünün önünden film gibi geçmesi)

Rakun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER6-F 2006 Siyah Kırmızı
    İlk düştüğümde arkamda kız arkadaşım vardı. İlk ona baktım ya ona bişiy olsa napardım ben

İlk ve son oldu çok şükürki

Ama büyük bi ders aldım. Yağmur yağıyorsa; çin malı lastikle hatta, hiç bir lastikle rogar kapağından geçme!

kazasız sürüşler hepimize geçmiş olsun
    34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
    Kartal/İstanbul

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler