Arkadaşlar... Bende 1 kez düştüm,tamamıyla kendi hatamdan kaynaklandı.
Döner kavşakta motoru fazla yatırınca orta ayak asfalta sürttü olanlar malum
ve güm allahtan kavşak boştu sonucta altımdaki motor beat idi nekadara kadar
yatıracağımı o kavşakta anladım.
Gelelim düşerken n düşündüğüme burada düşünülecek üç şey var.
1- Acaba bana birşey oldumu?
2- Eyvah madara oldum.
3- Tüh motoru harcadım.
eywah peder kesıcek beni
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
Ben düştüm oradan biliyorum
http://www.motosiklet.net/forum/moto...in-viraji.html
800 lira falan masrafı vardı grenajların bende değiştirmedim boyadım hala öyle kullanıyorum.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
yaşadığım adrenalini az yerde yaşamışımdır ama ilk düştüğümde viraja girerken korkuyodum 2.sinde şoku atlattıktan sonra ki adrenalin ... muhteşemdi ama Allah bir daha göstermesin)
Başta hiçbişey hissetmem sonra yaraolan yerler acımaya başlar.ondan sonra kalıplaşmış sözü söylerim hay ....
MoToCroSS RuLeZZ
Dostum bişey sorucam, dizindeki doku kaybıyla ilgili. Ameliyat oldun mu dizinden? Nasıl iyileşti? Büyüklüğü ne kadardı? Benimde sol baldırda doku kaybı olmuştu, 4 kere ameliyat olmuştum biliyosun. Çok zor iyileşti benimki, dikişler tutmadı, yine açıldı vs vs... Dizinden mi daha çok çektin omuzundan mı?
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Atlantic dostum senin durumunu biliyorum yazışmalarını takip etmiştim. Ancak benimki seninki kadar büyük değildi. İlk başta bende de dikişler tutmamıştı hatta acil serviste ilk müdahele berbattı sonra özel hastanede iyice diktiler ilgilendiler bir kaç gün kanadı sürekli pansuman ve özel bazı sargı bezleri ve sıvılarla dikiş tutturdular.
1.hafta kadar falan dizimi bükemedim sonra iyileşmeye başladı. Büyüklüğü 3 parmak kadardı. Şuanda iz kaldı orada kocaman ama sağlık açısından hiç bir problem yok.
omzundaki ağrılar o kadar çoktuki dizimden gelen acıyı fazlasıyla bastırıyordu.
Sende son durum nasıl şimdi ?
İkimizede geçmiş olsun tekrardan
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Anladım dostum. Benim 8x20 cm. kadardı büyüklüğü. Baya büyüktü yani. Hatırlamak bile istemiyorum o günleri. Şimdi kapandı çok şükür, kasıktan ince bir doku alıp kapatmışlardı 3. ameliyatımda. Bir tek onun izi çok kötü, diğer ameliyatlarımın sadece dikiş izi kaldı ama neyseki görünmeyen bi yerde. Görünen bir yer olsa bile kafama takmazdım sanırım, zira tamamen iyileştiğim ve bir daha pansumana gitmeme gerek kalmadığını öğrendiğim gün benim ikinci doğum günüm oldu resmen. İkimize de çok geçmiş olsun tekrardan, Allah tekrarını göstermesin.
çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun
gerçekten çok kötü
benim de kardeşim var en çok ona bi şey olmasından korkuyorum
motorum çok hızlı değil zaten ama sizin kazaları duyunca bi garip oldum
ben de 50kph ile toprakta süründüm ama sadece sıyrık olaraktı parmak diz kol komple kasık filan az izi kaldı dikiş olmadı
sadece bu tip kaza sonra sı durumlar için topic açılmalı ve insaniyet namına kaza yapanlar yazmalı örnek olsun gençlere daha dikkatli olurlar
kazanızla ilgili hız vb detay verebilirmisiniz
Sağolasın. Kazamla ilgili konu açmıştım, burada. Detayını buradan okuyabilirsiniz. Allah hiç birimize kaza bela vermesin.
Benimde büyük diyebileceğim kazam geçen sene oldu ve motorum perte çıkmıştı. Karşıdan gelen jip aniden önüme kırınca park yerine girmek için sabit olduğum kızla kafadan jipe girmiştim. İlk düşündüğüm ön grenajımı havada benimle uçarken gördüğümde nereye iniş yapacağım olmuştu ondan sonra ise beni kıpırdatmamaya çalıştıkları için ayaklarımda problem olduğunu düşünmüştüm ama sadece dizimde ödemle atlattım.
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
saniyeler fazlasıyla yavaşladığı için, bir çok şey düşünebiliyorsunuz, önce motora bişey olacak mı, sonra ulen ben de yerdeyim asıl bana bişey olacak mı diye düşünüyorsunuz, tabi kazanın şokuyla muhtemelen yerde sürüklenirken fazla birşey hissetmek zor oluyor
[B]to Live is to Die...[/B]
ben bu filmi daha önce izlemiştim (bkz hayatının gözünün önünden film gibi geçmesi)
İlk düştüğümde arkamda kız arkadaşım vardı. İlk ona baktım ya ona bişiy olsa napardım ben
İlk ve son oldu çok şükürki
Ama büyük bi ders aldım. Yağmur yağıyorsa; çin malı lastikle hatta, hiç bir lastikle rogar kapağından geçme!
kazasız sürüşler hepimize geçmiş olsun
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)