Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Düştükten sonra ilk hissettikleriniz

Katılımcı sayısı
248. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Çok komik duruma düştüm

16 6.45%
  • Canım acımadı iyiyim ben

30 12.10%
  • Eyvah motorum gitti

120 48.39%
  • Bi daha motora binmiycem

5 2.02%
  • Buda geçer hadi bakalım kalk

33 13.31%
  • Hiç kaza geçirmedim

32 12.90%
  • Neredeyim ben burası neresi

12 4.84%
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Düştüğümüzde ilk hissettiklerimiz.

REKLAM ALANI
    Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anketin sonu geldi
    artık kimse yazmaz bakta gör
    Haklısın kimse ankete oy vermez artık :D hehe

Alıntı atlantic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim anlamadığım yan yatan, devrilen, kaza geçiren motor satılmaz mı ki? İnsanların bu kadar pipiriklenmelerini hiç anlamıyorum ben. Sonuçta sıfır motor almayacaklar değil mi? Kazasız, çiziksiz vs. istiyolarsa bayilere baksınlar. Araba alırken de böyleler, sadece motosiklet değil. Her türlü noktasına bakar bizim insanımız. İşin garibi anlayan da bakar anlamayan da... Pazarlıkta anlaşamayıp kusursuzu kusurlu yapar ve almaktan vazgeçerler. Sinir oluyorum böylelerine...
    Atlantik çok haklısın dostum. Motorda çizik, çatlak vs gördünmü herkes uzak duruyor. Ben düşerkende motor yan yattı ve sürüklendi. Ancak servise götürdüğümde hiç birşeyerinde birşey olmadığını söyledi.

Elbette çizik ve ufak kırıklar oluştu onlarıda kapadım birşekilde ve kazadan bu yada 20bin km kadar kullandım. Motoru satarken elbetteki çizik olan yerlerin de parası düşülür ancak bu motorun genel anlamda değerini düşürmemeli.

Hoş gerçi ben motorumu hiç satmayı düşünmüyorum. Yeni motor alsamda bu 2. motor olarak eskiycek benle beraber.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yok(Kawasaki zx-6r 2005-06)
    Motorum kaç güne sanayiden çıkar.
    şaka tabikide yanımda birisi varsa ilk onu düşünür,teksem eğer ayağa kalkıp kalkamıyacagımı düşünürüm.
    [B]KAWASAKI ZX-[COLOR="SeaGreen"]6R[/COLOR]
    [/B][B][COLOR="Gray"]2005-06[/COLOR][/B]

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Atlantik çok haklısın dostum. Motorda çizik, çatlak vs gördünmü herkes uzak duruyor. Ben düşerkende motor yan yattı ve sürüklendi. Ancak servise götürdüğümde hiç birşeyerinde birşey olmadığını söyledi.

Elbette çizik ve ufak kırıklar oluştu onlarıda kapadım birşekilde ve kazadan bu yada 20bin km kadar kullandım. Motoru satarken elbetteki çizik olan yerlerin de parası düşülür ancak bu motorun genel anlamda değerini düşürmemeli.

Hoş gerçi ben motorumu hiç satmayı düşünmüyorum. Yeni motor alsamda bu 2. motor olarak eskiycek benle beraber.
    Dostum en küçük çiziğini bile problem ediyor bizim insanımız. Ben de ikinci el aldım, ama alırken sahibine sinir krizi geçirtmedim yani. Alırken vardı 1-2 ufak kusuru, ki olmamasına imkan mı var İstanbul gibi bir yerde. Millet kafayı yemiş, pireyi deve yapıyorlar. Dediğin gibi, benim motorum da benimle beraber eskisin. Ben çok memnunum. Dedim ya, binmesem bile garajımda durması bana huzur veriyor. Bu arada kazadan sonra ben 8000km. yapabildim. Sen baya iyi gitmişsin. Nice 20bin lere inşallah.
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

Dostum en küçük çiziğini bile problem ediyor bizim insanımız. Ben de ikinci el aldım, ama alırken sahibine sinir krizi geçirtmedim yani. Alırken vardı 1-2 ufak kusuru, ki olmamasına imkan mı var İstanbul gibi bir yerde. Millet kafayı yemiş, pireyi deve yapıyorlar. Dediğin gibi, benim motorum da benimle beraber eskisin. Ben çok memnunum. Dedim ya, binmesem bile garajımda durması bana huzur veriyor. Bu arada kazadan sonra ben 8000km. yapabildim. Sen baya iyi gitmişsin. Nice 20bin lere inşallah.
    motorun sağına soluna bakarsın çizikleri rahatsız etmiyosa
    sağında solundan şangur şungur ses gelmiyosa
    binersin motor düzgün gidiyosa yamuk yumuk değilse alırsın budur yani
    adam tutmuş 2004 model 125 cc motor buldum 8000km de kız gibi alacam diye tutturmuş

git 2008 modelini al 15binde olsun nolacak. hiç 2004 model motosiklet hele süren genç ise 8000binde olurmu

yalnız kazalarda önden darbe alanlar eğer tam tamir edilmemişse motor
    yalpalıyor onuda alırken sürüp görürsün zaten
    kaza yapmamış olup ta jantı yamuk yumuk olan motorda çok

yok mu motordan düşen babayiğit

Benim anlamadığım yan yatan, devrilen, kaza geçiren motor satılmaz mı ki? İnsanların bu kadar pipiriklenmelerini hiç anlamıyorum ben. Sonuçta sıfır motor almayacaklar değil mi? Kazasız, çiziksiz vs. istiyolarsa bayilere baksınlar. Araba alırken de böyleler, sadece motosiklet değil. Her türlü noktasına bakar bizim insanımız. İşin garibi anlayan da bakar anlamayan da... Pazarlıkta anlaşamayıp kusursuzu kusurlu yapar ve almaktan vazgeçerler. Sinir oluyorum böylelerine...
    haklısın fakat şöyle bir psikolojidedir alıcı.. hadi lan bir tane çizik bulayım bak nasıl da fiyatı düşürürümdür.. ama hiç düşünmez bu vatandaş, aracı satan benim kardeşim.. aracın en ufak vidasına kadar ne kusuru var bilirim, bunu düşünerek fiyatımı belirler satışa çıkarırım, pazarlık düşünüyorsam o payı zaten hesaplamışımdır.. ha hoşuna gitmiyor mu çizik mi gördün, güle güle kardeşim git çiziksizini bul benim fiyatım bu motorum da bu..

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motor alacaklar için muhteşem bir konu olmuş.. Motoru değiştirmeye karar verdiğimde ilk bu sayfayı inceleyeceğim
    Düşmesi, yan yatması, hiç bir ciddi kazası yok

Ben mi? Ben hiç düşmedim,o yüzden nasıl bir his bilmiyorum (Yaşlı teyze, aaa bak bak motor tehlikeli değil diyolar bi de, kayıverdi altından.. Bak görüyon mu bak..! Teyze konuşmaya devam ederken olay yerinden hızla uzaklaşılır,uzaklaşılır,uzaklaşılır)
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

katip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Haklısın zira bir motorun yan yatması ya da çiziklerinin olması onun ikinci el olarak satın alınmasına engel olmamalı. Yine de satıcı dürüst olup gerçeği söylemeli. Ben motorumu bir gün satarsam birebir göstereceğim işte bak burada çizik var, koruma demirindeki çizikler motoru park halindeyken yan yatırdığım için oldu vb. gibi. Buna rağmen alırsa alır; zaten bu gibi ufak şeyler sorun olsa biz motorlarımızın üstüne binip yola çıkmazdık değil mi? Titiz adamlar sıfır makine almalı hiç kusur istemiyorlarsa.
    Motorları maviliklere süreceğiz.

Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    bi kere kaza yaptım oda sevgilimleydi
    çamur birikintisine girdim :D geçerim sanmıştım hemde kaldırımdaydık
    bi anda motor kaydı we kndimi yolda sevglimi üstümde buldum xD
    ama motordan asla vaz geçmem
    bu bambaşka bi tutku :D

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla böle çok kötü düşme haricinde motordan düşmekte bana zevkli geliyor
    tabi biyerin sakatlandınmı 2 3 hafta motoruna binememek çok kötü
    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi kere kaza yaptım oda sevgilimleydi
    çamur birikintisine girdim :D geçerim sanmıştım hemde kaldırımdaydık
    bi anda motor kaydı we kndimi yolda sevglimi üstümde buldum xD
    ama motordan asla vaz geçmem
    bu bambaşka bi tutku :D
    bende çamura düşeceksin sanmıştım. Sevgilinin üzerine düşmek kaza diyosun yani :p hadi bakalım.

Alıntı Birkannn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla böle çok kötü düşme haricinde motordan düşmekte bana zevkli geliyor
    tabi biyerin sakatlandınmı 2 3 hafta motoruna binememek çok kötü
    Buda farklı bir bakış açısı kaç kere düştün ?

........

STeReO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    düşmeden önceki an hissettiklerimiz daha bi garip olmalı
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Allah düşürmesin çok zor bir durum. Düşünce motora ve hayata dair hiç bir anlam kalmıyor bende ve çoook zor toparlıyorum.

Düşmeyen motor yapılsın istiyoruz

alp_toker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Agility City,TVS Apache,Next Yamaha Xmax 250
    çok şükür henüz kaza geçirmedim ve düşmedim,inşallah düşmem
    %80 Loading ... 2016 Yamaha Xmax 250

Motosikleti
    Moto-Zeta Heran kanuni tiger olabilir
    trafiğe kapalı bi yoldan gidicektim arkadas bana adam gfibi yoldan git dedi iyi dedim ordan gidiyim gittik ordan olan oldu rogar kapağının etrafı taşlıktı kesmişler asfaltı kesinde köşe bi yer lastiği yara bilicek şekilde boşluk kalmıs arkadas dikkaaaatttt diyince frene asıldık ve sola doğru uzadık allahtan arabalar gelmiyodu kimse yoktu ellerim biraz soyuldu taşlık oldugu işçin elimden cıkan kıvılcımı hisetmiştim motosikletim uzun bi yokuş çıkınca durdugumuz zaman stop ederdi bakktım biz yerdeyiz be motor çalısıo dedim arkadasa atla lan hazır çalışırken bidaha rast gelmez dedim ancak arkadas şoktaydı onu görünce bendemi şoka girdim bilmiom başladım gülmeye ayna kırılmıstı ve baba kapıda bekliyodu
    [COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı blck_chopper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    trafiğe kapalı bi yoldan gidicektim arkadas bana adam gfibi yoldan git dedi iyi dedim ordan gidiyim gittik ordan olan oldu rogar kapağının etrafı taşlıktı kesmişler asfaltı kesinde köşe bi yer lastiği yara bilicek şekilde boşluk kalmıs arkadas dikkaaaatttt diyince frene asıldık ve sola doğru uzadık allahtan arabalar gelmiyodu kimse yoktu ellerim biraz soyuldu taşlık oldugu işçin elimden cıkan kıvılcımı hisetmiştim motosikletim uzun bi yokuş çıkınca durdugumuz zaman stop ederdi bakktım biz yerdeyiz be motor çalısıo dedim arkadasa atla lan hazır çalışırken bidaha rast gelmez dedim ancak arkadas şoktaydı onu görünce bendemi şoka girdim bilmiom başladım gülmeye ayna kırılmıstı ve baba kapıda bekliyodu
    Geçmiş olsun o anlamsız yarıklardan heryerde var :( Vede fark ettmediğimizde düşmeye çok müsait oluyor.

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Benimde Birtane Olmuştu İlk Aldığım Gün Kaza Yaptım Düştüğümde iSe Kendi Kendime Dedim Ki Hay ALLAH Kahretsin Böyle Şeymi Olur Yaw Motosiklet Gitti Aldığım Gibi Gitti Yazık Yaw Dedim Saçmalamıştım Çok Kızmıştım
    [B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    valla bilmiyorum düşmedim ALLAH düşürmesin ;) ama şunu biliyorum ki motorunu kullanan arkadaşın gözünün önünde motorunu pert ettiği zaman motoru birkenara bırakıp arkadaşının hayatının kontrolüyle uğraşıyorsun
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Motosikleti
    elbet birgün cbr600rr ama önce cbf 150 xD
    bazı arkadaşların dediği gibi arkadan gelen varmı acaba"

bigün 6 arkadaş 3 motor saat 22:00 civarı 30 40 km lik bi gezi yapmaya karar verdik gezdik eğlendik dönüşte arkadaşlardan bitanesi baya uzaklaşmıştı baqtık ileride 4lüleri yakmış bekliyor bişey oldu sandık bundan 5 10 metre ileride durduk arkadaş ön frenin bozuk olduğunu unutup 1 2 3 yaptı ve 3. motora arkadan bindirdi ve emniyet şeridine yattılar o an resmen film gözümün önünde canlandı "arkadan gelen araç yerdeki motorun ve arkdaşların üstünden geçiyor" (gerisini siz düşünün) allahtan aklıma gelen olmadı küçük bi delikle atlattık:D ogün bugündür grup sürüşlerinden korkarım

2. bi kazayıda ben babamın arabasında yaptım:D arabadan ziyade babamın tek metal gülü tam kaza deil aslında ozmnlar ehliyet yok (hala yoq):D köydeyiz kaçırdım arabayı bi tur attım eve dönerken karşıdan traktörün geldiğini gördüm 2 aracın yan yana zor sığacağı bir yoldayım onu beklemektense o gelene kadar geniş yola atlarım diye düşündüm vites düştüm yüklendim gaza "yusuf yusuf" demeye basladım tabi ne biliym traktörün şöförünün köyün en manyak adamı olduğunu. fren yapsam nafile "sığarız lan" gazıyla devam ettk baktım sığdık 2mizde yola ama hesapta olmıyan köşede içinde saman ve yaklaşık 30 cmlik taş olan çuvalı görmedim ve aracın sağ tarafı resmen kolbastı yapıyor nese atlattık lan bişe olmadı sevinciyle eve geldim park ettim arabayı etrafını bi gezdim sağ tampon çökmüş ağlayasım geldi sanayiye gidesim geldi intihar edesim geldi bide son fikir usta olasım geldi tamponu sağdan soldan kurcalamaya basladım nasıl olduysa bi dokunuşla orjinal haline geri döndü süper bi andı ama bidaha arabayı kaçırmamaya söz vedim ama sözüm 2 hafta sürdü:D

ama çok güzel duygu ya insan 2 saniyede ne çok şey düşüne bildiğinin farkına varıyor:D:D
    at avrat silah
    motor sefgili telefon :bounce:

Motosikleti
    gsx r 1000 k4
    arkadaşlar f 5 i düşürdüğümde ilk işim kalkar kalkmaz motoru doğrultmak oldu ve iyice imceledim. arkadaşım yusuf zx 12 ile 150 km hızla ikinci viteste teker yaparken kafasına dönderdi 150_200 m sürüklendikten sonra soluğu bariyerlerde aldıktan sonra kaltı ve üzerindeki dainesse mont ile shoei kask parçalanmıştı, kaskı kafadan çıkardı dişleri ve eli kanıyordu kaskı yere vurarak anasını avradını gitti motorum dedi halil asbim ise bir arabba sıkıştırması sonucu 1 inci viteste gsr yi devirdi ancak özellikle iki bacağını birden altına sokmuş yavaş olduğu içinde motora hiçbirşey olmamılş sevincini göreceksiniz ve bu adamın 4 tane motoru var ben k4 ü devirmemek için yol boş olmadan asla basmam önce canım sonra motorlarımmmmm herkese selaaaaaammmmm

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler