Anket: Düştükten sonra ilk hissettikleriniz
- Katılımcı sayısı
- 248. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Düştüğümüzde ilk hissettiklerimiz.
Reklamlar
-
Hayatımda sadece 1 kere düştüm motordan ama düşüş o düşüş. Hatırlamak bile istemediğim bir an o...
Motorumun hakimiyetini kaybettiğimi ve düşeceğimizi anladığım anda resmen hayatım film şeridi gibi geçti gözümün önünden. Acaba ölüyor muyum dedim? Arkamda kız arkadaşım da vardı, acaba ona bişey olacak mıydı? Ona olacağına bana olsun diyodum içimden. Kısacık bir süre ama insanın aklına o kadar çok şey geliyor ki...
Yerle temas ettikten sonra bu yuvarlanma ne zaman sona erecek, neye çarpıcam, arkadan araba geliyor muydu yahu? Ezer mi beni acaba? Keşke aynadan baksaydım, rahat rahat yuvarlanırdım o zaman. Kızarkadaşım naaptı acaba? Bi durabilsem bakıcam da duramıyorum ki. İnşallah ona bişey olmamıştır. Motoru da dağıttık yaa. Şimdi bir sürü masraf çıkacak. Gitti kırmızı başlıklı kızım. Cazur cuzur etti asfaltta, param parça ettik motoru...
Yuvarlanma biter. Sessizlik......... Hafif bir baygınlık var. Devreler şokta, adrenalin hat safhada. Gözler açılır; yaşıyorum... Kırıldı mı acaba bi yerlerim? Oh kızarkadaşım da orda, kıpırdıyor çok şükür. Ona da bişey olmamış neyseki.
Uzar da uzar işte. Tam kazanın oluş anından bitiş anına kadar hissettiklerim bunlar. Allah hiç birimize hissettirmesin bunları...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Reklamlar
-
bende kendi mopedimde artçıyken düşmüştüm, 30km hızla, trafik olmayan biyerde düşmenin verdiği rahatlıkla, masrafı düşündüm ama daha ciddi bi kaza anında naparım bilemem
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
3 düşüş te ben yaptım
1 .si en büyük kazamdı motoru alalı 1 hafta olmuş göze mi geldik ne sabah E-5 bağlantı yolu kavşağında tam yatırmışım motoru viraja karşımda ters şeritten gelen bi transporter gördüğüm gibi kafa kafaya kaldık tek çare motoru yatırıp bırakmaktı içim gitti allahtan bende de motorda da bişiy yok tu herif ayağa kalktığımı görünce kaçtı gitti
2. si yoldan geldim yorulmuşum ayaklığı açtım sandım yattım motorun üstüne yatmaz olaydım yerdeyim tabiiki
3. sü çok dik bi bayır çıkıyorum arkamda da 90 kiloluk bi arki var bayırın sonuna geldim motor a bi şaha kalktı arkamdaki de panikleyince hayırlı işler yine yerdeyiz
Sonuçta motor kullanıpta kaza yapmayan motorcu yoktur
Allah yardımcımız olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
-
ahhhh çömlek gittimotorummm şu grenajların haline bak........moral 0 bu arada...
-
Trafik akışı olmayan biryerde:1-karizma çizildi 2-Canım motorum gitti
Trafik akışı olan yerde:1-Arkadan araç geliyormu acaba, 2-Motorumu kurtarmam gerek,3- Canım yanıyor
-
1974 yılında arkadaşlarla okuldan kaçıp mobilet kiralamaya gitmiştik. Hayatımda ilk kez bindiğim mobilete takla attırmayı başarmıştım. Ayağımdaki yara izleri hala duruyor. Ama ben daha çok her tarafı dağılan motorun sahibinden korkmuştum. Adam, benim bacağımdaki yaraları hiç umursamadan "Ben bu motoru daha dün 5000 liraya aldım. Bu motoru al. Bana 5000 lira ödeyeceksin" demişti. Hayatımdaki en sıkıntılı kaza buydu.
-
çok şükür 1 kez düştüm tüm sürüş hayatımda.. o da trafiğe kapalı alanda knee-down çalışması sırasında low-side düşüş idi..
sağ bacağımın leğen kemiğiyle birleştiği yer üstüne sert bir şekilde çarpıp yerde sürünmeme rağmen daha kaymaya başladığım andan itibaren motor yere sürtmesin diye var gücümle gidonu dengede tutmaya çalıştım.. nitekim başarılı da oldum.. sadece ağırlık topuzunun boyası kalktı o kadar
motoru kaldırıp yan ayağa aldıktan sonra kendimi hatırladım, ben de bir hasar var mı diye baktım..
belliğimden botum pantolonuma kadar her türlü korumam tam idi.. 1hafta kadar yere basarken bacağımda ağrı ve morluk bıraktı o kadar, mont olmasına rağmen tshirt olduğu için üstümde çıplak tenimle korumanın yere sürtünmemle beraber elim ile dirsek arası cildim çizik sonucu tahriş oldu 3günde geçti o..
-
Düştüğümde ilk aklıma gelen şey: eğer bedenimde birşey yoksa "ulan gitti motor" diyorum genelde.
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
-
bende 1 kere düştüm sene 2005 ti babama motoru sevdirmeye çalışıyorum birinin kırmızı bi asya scooterini ödünç aldık babama yolda anlatıyorum yok bak çok az yakıyo çok kıvrak alet taş gibi motorlar cart curt sallıyorum tamda virajı döndük bizim sınıftan iki tane kız vede 1 tane hoca yürüyüşe çıkmışlar sonra bunları görürüsün bi heyacan kasılmalar havalar filan sonra ilerde kanalizasyon çalışmaları vardı yolda çamurlu sonra biz çamura bi girersin karşıdanda süratli bi araba bi geldi korku heyacan hepsi birbirine karıştı falan filan ben ön frene dokunmamlar teker kilitlendi ve ben yerdeyim o anda gözlerimi kapadım içimden dedim Allah ım tahsilatımı affet yanına geliyorum sonra bi kalktım babamın ayak ezilmiş motor çamura yapışmış babamla ikimiz zor kaldırdık Allah ta motorun üstünde daha önce düştükleri için çizikler vardıda öle kurtardık
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
Düştüğümde ilk hissettiğim, acaba arkadan gelen bir kamyonun olup olmadığıydı...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
Bende ciddi anlamda bir kaza ve bir düşüşüm oldu. İkisinde de ilk aklıma gelen eyvah gitti motor oldu... Bilmiyorum belkide ikisinde de kendime birşey olmadıgı için böyle düşünmüş olabilirim. Allaha şükür yaralanmalı bir düşüşüm veya kazam olmadı...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
En iyi motorcu az düşen motorcudur.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
-
ilk sürüşlerimdi. aynı gün aynı virajda iki kere yatırdım motoru. çok yavaştım zaten. moralim çok bozulmuştu. herhalde ben bu işi beceremeyeceğim demiştim kendi kendime.
Bir iki hafta motor almak istemediğime inandırmaya çalıştım kendimi ama olmadı iyi ki olmamış...
(not: motor zaten acınacak haldeydi. kırık ve çizik olmayan grenajı yoktu)
-
ilk aklıma gelen aha motor gitti haşat oldu ....ve kötü kelimeler
vuran otomobile de içten gelen öfkeli kelimeler
eğer tek başıma düştüysem Allah ım nasıl düştüm bi daha düşermiyim aynı hatadan
ve tamam bu motor iflah olmaz artık
ve her düşüşün ardından kurtarma imkanım acaba hiç mi yoktu şeklinde günlerce kafamı kurcalayan sorular
-
Mersin İl Temsilcisi
bboy_iced adlı üyeden alıntı
En iyi motorcu az düşen motorcudur.
o zaman hiç binmeyenler düşmedikleri için..... ( saçma bir yöne gidiyor, yazmak bile istemiyorum )
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
Tüh Ulan Yine Düştüm :p
kesinlikle cevap bu
snr oldu artık kalk bakalım diorum kendime snr binip motora agrıların kendini gostermesini bekliyorum
true love..
Drift Religion
-
Ben sürüş esnasında hiç düşmedim fakat motoru park ederken devirdiğim oldu Nasıl başardın derseniz, yan ayaktaydı ve benimkinin yan ayağı yaylı.. Motoru biraz kaldırınca şak diye kapanıyor.
Bu arada maşallah düşmeyen yok fakat sahibinden.com gibi sitelerde bütün motorlar çiziksiz, kazasız vb olarak gösteriliyor. Birazcık yalan söylüyorlar demek ki..
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
-
katip adlı üyeden alıntı
Ben sürüş esnasında hiç düşmedim fakat motoru park ederken devirdiğim oldu
Nasıl başardın derseniz, yan ayaktaydı ve benimkinin yan ayağı yaylı.. Motoru biraz kaldırınca şak diye kapanıyor.
Bu arada maşallah düşmeyen yok fakat sahibinden.com gibi sitelerde bütün motorlar çiziksiz, kazasız vb olarak gösteriliyor. Birazcık yalan söylüyorlar demek ki..
hakketen öyle yaw
şimdi burada düşenlerin isimlerini not alalım motorlarını satmaya kalktıklarında buraya yazdıklarını yüzüne vurarız
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
-
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler