Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Trafikte Kimseyi kızdırmayın (Tehlike)(Resimli)

Motovento
    REKLAM ALANI
    userneym - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selam,

Az önce şahit olduk;
    içi işci dolu bir kamyonet, başka bir kamyoncuyu kızdırmış, birbirlerine camlarını açmış bağırıyorlardı...

Kısa bir süre sonra hasta ruhlu kamyoncu, içi insan dolu o kamyoneti çarpıp devirdi...

Kimin ne olduğunu asla bilemezsiniz, sakın ola kimseyle trafikte tartışmayın çarpıp devirir hiç acımaz...

Bu insanlar resmen katil, çok dikkatli olmak lazım...

Aman diyim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Valla ben motorla giderken kamyoncu, otobüscü falan hiç tartışmıyorum . Mazallah altına alır sonrada "göremedim, kazaran ezivermişim" falan gibisinden şeylerle ceza almaktanda yırtar ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    userneym, dostum öyle diyosun ama adamlar bazen tarlada gibi gidiyo hiç sağında solunda arkasında önünde kimse varmı umurlarında değil,olsada görmezden geliyolar ;
    sen eğerki haklıysan bunu ona bi şekilde anlatman lazım yoksa senden sonra yine yapar ve yok altına alır yok ezer gider gibi laflarıda bi kenara bırakalım arkadaşlar bu işler okadar kolay değil,yürek ister,herkes haddini bilecek!....
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Forumdan Uzaklaştırıldı mertmertmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    nerde öyle piskopat ruhlu,babası belli olmayan şerefsiz varsa........... hepsinin üstünden cümle alem geçsin inşallah da akılları başlarına gelir belki...

Bu insanlar resmen katil, çok dikkatli olmak lazım...
    demişsin ....

bu "i.neler" insan değil ; hayvanoğlu hayvan bunlar......... halbuki biliyoruz bazen hayvanlar ne kadar masum olabiliyor ,bu şeref yoksunlarında masumiyetin m'sini bulamazsınız. o yüzden hayvan demek bile hayvanlara ayıp etmek oluyor bu "i.ne" gav.tlar yüzünden.

İnsan psikolojisi , engel tanımaz. Bir anlık öfke adama herşey yaptırır.Sakin olmak lazım.
    Köprüden geçiyoruz.Tabiki dayı diyecez.

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    arkadaslar saglam bi usta bulup sele altına makınelı yerlestırtın tetık mekanızmasınıda gidona ı yerlere uydurursunuz artıkın
    eeeee oyle basa boyle tarak

hem model olarak ta fz6 fazer e benzer )

deamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zat
    milletce şiddet ve cinnet müptelası olduk ya...vurdumduymazlık da üstüne tuzu biberi...dün akşam maç arasında bostancı'da buluştuğumuz mekandan çıktım ufak bi işim vardı...dolmuşun biri sağındaki araba üstüne kırınca kaçmak için o da benim üstüme kırdı...ben de geçerken küfür ettim (iğneyi kendime çuvaldızı başkasına....efendiliğimi koruyup etmemem lazımdı ama 2 biradan sonra ağzımdan çıkıveredi)

baktım adam sağa çekiyor ben de çektim ...el kol hareketi korna ya da selektör filan yok...ikimiz de anlaşmış gibi çektik sağa ve indik araçlardan...2-3 cümleden sonra itiş kakış başladı sonra da asıl korktuğum şey oldu ve 2 dolmuş daha durdu...

baktılar haklıyım öbürleri bişey demedi ama ilk şoför yediği küfürü hazmedemediği için olayı çok zor kapadık...o an her şeyi bekledim valla...birinin üstüme tornavidayla gelmesini filan...of of..of...düşündükçe ne yaptım ben şimdi diyorum...geceyi hastanede tamamlamak da vardı...

siz siz olun bu tip olaylar karşısında sakin olun dikkatli sürün
    Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü

holy_diver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL750
    topuklarından vururm hiç acımam yiyosa biri sıkıştırsın simit ve vesson kardeşler hakkından gelir deamon sende bi haber verseydin be abi bi kamyon adamdık akşam gelir gerekeni yapardık

birolbirinc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ramzey 125 - kanuni tiger
    gecmiş olsun kendini kolla bu tip olaylardan baktın sorun mu var cek kenara bekle beklemek en büyük erdemdir. yada hiç cevap verme adama manyak filan der gider tecrübeyle sabittir.

Motosikleti
    suzuki burgman 400
    ya aslında bi haberleşme tertibatımı yapsak aramızda böyle durumlar için
    bu arada geçmiş olsun arkadaşım dolmuşcularla dalaşmak zordur blirim
    umarım kimse böyle bi olayla karşılaşmaz karşılaşıncada sinirlerine hakim olur
    YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
    VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...

federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    Arkadaşlar aslında toplum da pisikolojik olarak şöyle bir durum var, mesela adam karısıyla kavga eder, borcu harcı vardır, hacizler kapıda birikmiştir, iş yerinde sorunları vardır veya işsizdir v.s. sonra o adam arabaya biner yol verme yüzünden iner adam da vurur, motoru ve arabayı da parçalar bütün hırsını çıkartır onun için kimsenin ne olduğunu bilemezsiniz arkanızdan bok yoluna gitti derler, akıllı olun derim ben, daemon ne zorun vardı da gittin devre arasında tükana be abi...
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

deamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zat
    federal abi alıştık her yerde kredi kartıyla ödeme yapmaya...ilk yarı sonuna doğru yanımda yeterli nakit olmadığı geldi aklıma...uçtum tükana... o kafayla tükkandaki alarmı da çaldırdım yanlışlıkla....
    Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü

federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    deamon, ayıp ettin o zaman....
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

F650NNN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    f650gs
    ne desek bilmemeki ona ehliyet veren sistemmi bir yerler de bir yanlışlık var EĞİTİM ŞART

salihgureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
    www.ataturk.com

Sadobey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun Marauder JL 150
    deamon, Abi arasaydın keske herkes oralardaydı zaten. Hiç değilse kalabalığı görüp yanlız olmadığını düşünürler uzatmazlardı. Geçmiş olsun.

Şiddetten uzak olmaya alışmalıyız şarkı falan söylemeliyiz. Sinir anında. Anlık heyecanda agresif hareketlerimiz kontrol dışı oluyor. Hele bende saniyelik ataklarım olur du sonra ben ne yaptım ne gerek vardı diye üzülürdüm.

Artık o kadar değilim bir sınır nokta varki onu farkettim ve o noktayı aşırmayacak sakinlikte davranıyorum. Ama o noktaya gelip ileri gitmemek gibi bir sans ta yok onuda biliyorum Dilerim hiçbirimiz o iplerin koptugu noktanın sonrasına kadar zorlanmayız ve kimseyi de zorlamayız.
    Sadobey

userneym - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kazanın Haber Linki burada;
    .
    .

http://www.kenthaber.com/Arsiv/Haber...er_100878.aspx

Korkunç birşey yaa insanları yerde kıvranırken görmek...

yuh diyorum sinirlenince araç kullanmamak lazım. ilk müsait yerde kenara çekip sakinleşene kadar beklemeli, sonra yola devam etmeli. laf aramızda bunun için 100 metrede bir durmamız gerekecek

10_uR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ChatnoiR,
    sinirlenince araç kullanmamak lazım. ilk müsait yerde kenara çekip sakinleşene kadar beklemeli, sonra yola devam etmeli. laf aramızda bunun için 100 metrede bir durmamız gerekecek
    Kesinlikle katılıyorum
    DURUŞUNA KIZLAR, GİDİŞİNE YOLLAR HAYRAN !!!!!!!!!!!!!

\"AYAR İYİMİ\"

KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    bunu yapanlar kesinlike insan diil sadece insan kılığındaki yaratıklar bunların hepsini allaha havale ediyorum allah hepsinin cezasını verir mutlaka..........................
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler