motorcu ateşi :D soğuğa efelik geçmez :D
Belediye Otobüsü
İki teker
Ben bilmem beyim bilir
İlgisizim
motorcu ateşi :D soğuğa efelik geçmez :D
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Bu soru ankara için geçerliyse tabikide Otobüs !!!
Kurye , servis motoru dışında ben motosiklet pek göremiyorum... Belkide Antalya'da yaşadığım içindir.Ankarada okumaya çalışıyorum :D
ben de buz olmadığına kanaat getirdiğim günler ki kış için bir elin parmakları kadardır bu sayı, motosikletden vazgeçemiyorum.
Aslında otobüste uyuyarak gitmekde fena olmayabilirdi bu soğuk havalarda ama o saate otobüsü boş bulamazsın. bırak uyumayı ayakta duracak yer bulamıyorsun. diğer bir sebebide eve dönerken de otobüs beklemek zorunda olmak. Ne kadar çabuk uzaklaşırsam çalışma ortamından o kadar kardır. Eve gidip ayakları uzatmak ertelenemeceyek kadar önemlidir : )
Aslında otobüste oturacak yer olsa, ayakta fazla insan olmasa vede gideceğin yere çok geç kalmadan gitsen arada otobüste tercih edilebilirdi.
İstanbuL'daki metro çalışmaları tamamlanırsa bu saydıklarım gerçek olabilir. O zaman kış şartlarında metro tercih edilebilir. Özellikle Kartal-kadıköy oradan marmaray-ile karşıya geçmek hiç fena olmazdı.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
hangi açıdan sorduğunu bilmiyorum ama bu karda kışta allah akıl fikir versin
abi birine korna bastımda karşılık vermedi mi deli oluyorum yaaa..
dit yapması bu kadarmı zor arkadaşım yaaa..
motorcu motorcuya selam veriyor işte yap sende bi dit..ala alaa
walla ben bana çalsın çalmasın bi yerde korna duydum mu
hemen karşılık veroom di di ditt..
ha bu arada soruyada cevap vereyimm tabiki motorrr...
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
[IMG][/IMG]
1 yılda birdek o zaman işe gidememiştim çünki yerler buzdu motoru zaptedemedim. Otobüsle gitmektense evde kalmayı tercih ettim.
Herkes her an müsait olmayabilir.
Ama müsait olduğu halde herkes selam vermiyor da olabilir. Salla gitsin tabiri caizse.
Ben GT250R ile gezerken Ankara'da nadir olan bir GT250R'lıya selam vermiştim de(havalı korna ile fasılalı bir şekilde ) çocuk yüzüme baktı bön bön.
"Hadi len oradan" dedim.
Geçen sene de Agility ile 2 kişi gezerken karşıdan gelen bir Fazer gördük.
Arkamdaki arkadaş da karşı tarafta bir yeri eli ile gösterdi, ben de elim ile "şurası mı" diye işaret ettim. (hızım 20 km/s civarı)
Fazer'lı arkadaş el sallamaya başladı bize.
İyi dedim biz de el sallayalım böyle birşeye vesile olduğumuz için
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
ölümüne kadar motor tabi temiz havaya alışmışız ter kokulu milletin içinde ne işim var
insan motora veya özel arabaya alıştımı otobüs dolmuş adeta işkence oluyor 10 dakikalık yol 30-40 dakikayı buluyor
Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"
Hergün dershaneye gidip gelirken çekiyorum bu eziyeti, ehliyetim olsa böyle bişeyi yaşamak bile istemem
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
çok soğuk,karlı havalarda mecburen toplu taşıma araçları ama onun dışında her türlü motosiklet tabi motosikletim olsaydı..
Tercihim her zaman iki teker olmuştur
Tabiki hava şartlarıda önemli
[B][COLOR="Blue"].:: TaYFuN ÖZKaN ::. [/COLOR]_-_ [COLOR="DarkRed"]İSTaNBuL-KüÇüKÇeKMeCe/KaNaRYa [/COLOR]_-_ _-_ [COLOR="Red"]MoNDiaL 125 KT İLe HeR ZaMaN ARaNıZDaYıM !!![/COLOR][/B] :wiinkk: :cat: [B][COLOR="Purple"][/COLOR][/B]
Peki temizliğini nasıl yapıyorsun yağmur sonrasında ?
Bende bit türlü karar veremedim ikinci motorum ne olmasına.
Dylan öyle bir motorki yeri geldiğinde 1600km gezilerimde bile yolun hakkını veriyor yeri geliyor köpek gibi kaçıyor bir çok motora kafa tutuyor şehir içi zaten son derece atak...
İkinci motor olarak ya Fazer 6, ya Vfr800 yada R6 seçeceğim ama karar veremedim. Neyse bunları not ediyorum bir kenera sağolasın.
her şartta her zaman motor tabiki
yağmur, çamur, soğuk farketmez.motorcu arkadaşlarım ne zamanlar binmiyor motorlarına, çok soğuk ve yağmurlu havalarda.o zaman otobüs yada minübüse bindiğinizi düşünün bütün camlar kapalı, içerde oksijen kalmamış, herkesin nefesi birbirine karışmış, yanınada hiç sevemeyeceğin bir tip oturdumu eh oda kapak resmen.daha fazla ne olabilirki
benzinim olduğu sürece motora binerim, istediği kadar yağmur soğuk olsun.kıyafetlerini giydinmi gayet rahat ve konforlusun, otobüs beklerken daha çok üşüyeceğini garanti ederim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)