Belediye Otobüsü
İki teker
Ben bilmem beyim bilir
İlgisizim
dostum motor tartışılmaz tercihtir ama gittiğin güzergah çok tehlikeli haberin olsun özellikle bu hava şartlarında
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Bir kere arkadaş motorlar gel seni eve bırakayım demişti. Levent'ten bahçelievlere 15 dakikada gittik.Kesinlikle hızlı falanda değildik.Ben normalde o yolu 1 saat 15 dakikada gidiyorum, 3 otobüs değiştiriyorum.Günde tam 2 saat demek. Bu da demek oluyorki motosiklet her yıl bana fazladan 30 gün kazandırıyor.Müthiş bir şey ya.Bi de alabilsem şunu
bende skutır kullanıcısıyım ve size şunu söyliyim teker asla boşa dönmez.... hele skutırda dönmezse vitesli motorda hiç dönmez o yüzden durmadan devam.... geçen yıl arabayı çıkartamıyodu insanlar Kütahyada bense trafikte kuryelerden sonra en çok gezendim, ve yine tarihlerde de inmedim tepesinden.... kimi zaman çok düşük hızda gittim kimi zaman binmesem mi diye düşünmedim değil ama hep bindim.... çok başka bir his.... asla inmeyiniz üstünden:D:D
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
Deryalı ile hemen hemen aynı güzergahı kullanan biri olarak, kesinlikle katılıyorum. Hatta geçen cumartesi içerenköy den yeni sahra daki optimum alışveriş merkezine gitmek için otobüse bindik hava yağışlıydı ve abim motora binmekten korkan bir adam. Neyse bindik otobüse boştu oturduk, duraklarda dolmaya başlıyınca yaşlı hanımefendilere yer ver falan derken girdik mi e-5 trafiğine, milletin aksırması, öksürmesi(hayır ağzını kapatsa bişey demiyeceğim :S) itmesi-kakması derken, motorla 10 dk bile sürmeyecek yolu aldık mı 45 dk. da. İşte bu tür durumlarda anlıyorum motorumun kıymetini. Hatta dönüp abime çok afedersiniz "Ben o motorumun ..şaklarını yiyeyim" dedim ve ben de hergün yaklaşık 3 saat kadar trafikte zaman kazanıyorum. Allah biz motor severlere zeval vermesin. Saygılar
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
tabiki herzaman heryerde motosiklet
Tabikide motosikletin yeri hiçbirşeyle değişilmez,
heleki ona tutkuluysan. yolları uzatıpta gidersin.
Allah motosikleti olmayanlara versin inş. ben gibi
ve her otobüse bindiğimde kötü oluyorum motosikletim olsaydı diye,
ama yapacak birşey yok inş. yaza kadar olacak.
evden işyerine gitmek istediğimde otbüs yok dolmuşta 2 dolmuş ama evle işyeri arası çok kısa yokuş aşağı olduğu için bisikletle iniyorum bazen yine bir ah ah çekiyorum, ve tekrar çekiyorum
AHHHHAHHHHHH
20
İşte benim konum
Nisan 2007'de motosikletimi aldım Ağustos 2007'den beri de işe neredeyse her gün motosikletle gidip geliyorum.
Öncesinde; tek yönde 1,5 saat ve günlük toplam 3 saatten az olmamak üzere yolda geçirdiğim zorlu bir vakit vardı.
Sonrasında; tek yönde en çok 40 dakika günlük toplam 1,5 saatten kesinlikle az...
10 senedir Şişlide çalışıyorum ve her gün evimin olduğu Maltepe'den işe gelip dönüyorum. Önceki hesaptan gidersek... Senede 250 gün işe geldiğimi düşünelim. 250x3=750 saat, sonrasında bunun yarı yarıya düştüğünü hesap ediyoruz... 375 saat (bana kalan zaman) o da senede yaklaşık 16 gün ediyor.
İşin garibi otobüs ya da araba hiç farketmiyor benim güzergahımda. Dün mesela, motosiklet pantolonum hafta sonu yıkanmıştı kurumadığı için arabayla geleyim dedim... Gelmez olsaydım akşam dönüşte 2 saati de geçti. Çıldırıyor resmen insan otobüs ya da araba benim için farketmiyor. Kesinlikle motosikletim diyorum. Herkese de tavsiye ediyorum. Tabiki en dikkatli şekilde kullanmak gerekli. Kışın kullanan arkadaşlar özellikle daha fazla dikkat etsin lütfen sevdiklerimizi ve bizi sevenleri üzmeyelim...
otobüs tü götürgeçti tranway belki geri kalan zamanlarda varsa yoksa motor tabi ki istanbulda olduğum zamanlarda
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
O zaman ne diyoruz. "Allah Onur kardeşimize de bi motosiklet nasibetsinde, kardeşimizde hayatının yılda 30 gün bizimle beraber olsun" Hadi hep birlikte
istanbulda yaşayanlara allah sabır versin diyorum , boğaz felan güzel hoş da trafik çekilecek gibi değil , tabii ki motosiklet en akıllıca olanı , onu da allaha emanet kullanıyoz gerçi ama...
Abi tebrik ediyorum seni şuan evden çıkıp otobüse bincektim vazgeçtim depoda olan motorumu çıkartıp onla gitcem
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
. Aman kıymetini bil.
Amin inşallah istediğin motoru nasip etsin.
Amin.
Hergün aynı yolda isek karşılaşıyoruzdur muhakkak. Bendeki siyah honda dylan FB plaka ( fbli değilim ya neyse açmayalım o konuyu :-) ) Görürsen iki korna plz :p. hatta durdur bi kahve ısmarlayayım sohbet ederiz.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Ben evden öğlen 12 gibi çıkıyorum. Akşam da m.köy den 21 sularında. Hatta 3-4 akşam evvel bostancı köprüsünün orada siyah bir dylan gördüm yanından geçerken kornaya bastım sensindir diye ama karşılık alamadım açıkçası dedim "deryalı olsa kesin karşılık verirdi" bendeki de siyah apache kafada gri gdr kask var belki oradan çıkarırsınDeryali;1444396
Hergün aynı yolda isek karşılaşıyoruzdur muhakkak. Bendeki siyah honda dylan FB plaka ( fbli değilim ya neyse açmayalım o konuyu :-) ) Görürsen iki korna plz :p. hatta durdur bi kahve ısmarlayayım sohbet ederiz.
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)