Gerek bacak örtüsü olsun gerek bu şekilde gidonu kaplayan örtüler olsun
Kullanmayacağım arkadaş Kurye motoruna benzetmeyeceğim motorumu
Gerek bacak örtüsü olsun gerek bu şekilde gidonu kaplayan örtüler olsun
Kullanmayacağım arkadaş Kurye motoruna benzetmeyeceğim motorumu
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Ve bu sabahı da hipotermisiz atlattım ama bir ilki yaşayarak; "Nedir" derseniz ilk defa soğuk yüzünden durup ellerimi ısıttım ve bu beni oldukça yaraladı. Sabahın 6 sında çıktım evden dışarısı karanlık ve inanılmaz bir fırtına var. Hatta bi ara acaba motorla çıkmasam mı diye düşünmeye bile başladım. Ama "ölene kadar mokoko" felsefesini benimseyen biri olarak o kötü düşünceyi hemen kafamdan sigara dumanı gibi dağıttım. Köprüye kadar ancak dayanabildim soğuğa ve gişelerin sağ tarafındaki boşluğa yanaştırıp motorumu, donmuş parmaklarımı ve ellerimi çeşitli tekniklerle ısıttım. Çünkü o donmuş ellerle kuzeyden esen dehşet poyraza karşı koyabileceğime ihtimal bile veremiyordum. Ellerimi ısıttıktan sonra poyrazla mazoşist bir sevişmeye girdik ve beni altına alamadı sağ-salim buradayım. Hoş ve mutlu kalın.
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
ben onu geçen kış denemiştim üstelik 2 kat giymeme rağmen hiç bir yararı olmadığı gibi amelelikten baskada birşey olmadı
Valla aynı dert işte illaki durup elleri ısıtmak gerekiyor heleki poyraz adamı mahfediyor. Köprünün üzerinde bir otobüsü siper edindim bugun yoksa uçak gibi havalanaacktım az kaldın.
Sen günde kaç km yapıyorsun üstad?
Üstad inan giderken 30.km ye kadar dayanabiliyorum ama ondan sonra yol bitmiyor :( ( eller ah eller donuyor )
Bende Maltepe-Bostancı arasında ev bakıyorum ilk fırsatta taşınacağım inşallah.
Yani bi elcik ısıtma ve elcik koruma takmak zor geliyor ama taşınmak daha kolay herhalde bana :D
bana da o eziyeti çekmek alıp takmaktan kolay geliyor
Maltepe Bostancı arasında bakarsan yol yarı yarıya düşer gibi.
Bir mağazada şu elcik sperlik sormuştum fiyat 10tl çekmişlerdi. Biraz dandik birşeye benziyordu ama parmaklarıma gelen rüzgarı kestikten sonra bu kış kıyamette kullanırım, havalar ısınınca da çıkarırım
ben internette bir site buldum baya çeşit vardı 50-60 tl civarı bi bakayım bilgisayara linkini bulursam buradan gönderirrim.
Tamam Ali! İyi olur buraya da eklersen
one ya 300 dolar o paraya ıkıncı el scooter alırsınız :D ben kar eldıvenı kullanıyorum bı bedeb buyuk alackasın sole ıcı ıyı dolgulu olacak usume problemı o kadar olmuyor
Buldum buldum
http://shop.4deniz.com/catinfo.asp?cid=142
hein gericke'den 45 euro ya elcik ısıtma aldım kendim monte ettim, gayet güzel çalışıyor. elin içi ısınırken dışı üşür diyenler çok yanılıyor, elinizdeki ve parmaklarınızdaki kan dolaşımı sayesinde bütün eliniz ısınıyor, hava 0 dereceyken otobanda yarım saat kullandım ve gayet sıcacıktı ellerim, sıkışık trafikte ise elleriniz yanabilir
Hocam bi link atabilir misin inceleyeyim şu elcik ısıtmayı artık farz oldu gibi bana.
Ali siperlikler uçmuş yauu. Ben şu 10 tl lik siperliği bir daha düşüneyim.
Bu sitedeki elcik korumaların fiyatları çok yüksek geldi bana. Hemde rüzgardan tam olarak koruyamaz gibi. Boy olarak küçük görünüyorlar.
Benim taktığım elcik korumaların resimlerini ekledim. Sağolsun cihan göndermişti bana.
Faydası çok fazla ama eldivensiz yol alınacak kadar da değil. Elcik korumalar yokken parmak uçlarım 90-100 gibi hızlarda 10dk. sürüşte çok fazla üşüyordu ama bunu taktıktan sonra parmak uçlarımdaki üşüme geçti diyebilirim.
Hem "kurye motoru" nada benzemiyor böyle
merhaba arkadaşlar bu hafta kendıme güzel bır yağmurluk aldım üşümüyorum ıslanmıyorum ama ayaklarımı ve ellerımı üşümekten ve ıslanmaktan kurtaramadım .kuryelere benzemıyeyım derken galıba benzemeye başladım onların kullandığı o elcıkler işe yarıyormuş ısteksiz olduğum ıcın fıyatını oğrenmedım üşumeye devam
arkadaşlar eller üşümemesi için en ucuz ve pratik yol , motosiklete binmeden önce ellerinize bolca wiks sürerek oğuşturun daha sonra elinize çok sıkmayan lastik eldiven daha sonra normal su geçirmeyen eldiveninizi takın ondan sonra devam edin ellerinizin çok sıcak olduğunu ve terlediğini bile hissedeceksiniz bu işlemin allahtan patenti bende denemek bedavadır...
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
Bence motor keyfi mükemmel bişeyde böyle soğuk günlerde arabam olsada binsem keşke diyorum resmen dizlerim uyuştu ellerim kıpkırmızı oldu bu gün... tatlı su motorcusu olayınada katılmıyorum ekonomik durum imkan versede burdaki bütün arkadaşlarımızın (olmayanlar için söylüyorum) motorun yanında birde arabası olsa... sanmıyorum ki arabaları olsa kış kıyamette ille motorla gitcem diyenler olsun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)