Bugün bende motorumu kullandım,eldiven konusunda bir tavsiye verebilirim. Nic NG-1003 Tiger. Eldivenden memnun kaldım. Ellerim üşüdü fakat diğer kullandığım eldivenlere göre daha sıcak tuttu.
Bugün bende motorumu kullandım,eldiven konusunda bir tavsiye verebilirim. Nic NG-1003 Tiger. Eldivenden memnun kaldım. Ellerim üşüdü fakat diğer kullandığım eldivenlere göre daha sıcak tuttu.
ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!
"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..
konuya çok sonradan dahil oldum ama direk ilk mesaja cevap vereyim bildiğim kadarıyla ani ısınma ve soğumalar uzuv kaybına yol açacak kadar zararlı hatta sokakta kar topu oynayarak soğuyan ellerimizi bile eve girdiğimizde soba kalorifer vb.. şeylere dokunarak ısıtmamalıyız.. sizin bahsettiğiniz daha da kötü bir durum çünkü ağır ağır (genel olarak bakıldığında olması gerektiği gibi) soğuyan ellerinizi egzos sıcaklığı ya da benzeri aşırı sıcak sayılabilecek birşeye temas ederek ısıtmanız son derece tehlikelidir aslında. ben çok soğuk havalarda mümkün olduğunca kullanmamaya, eldiven, kuryelerin kullandığı korumalardan kullanarak korunmaya çalışıyorum buna rağmen çok fazla üşüyor ellerim eve döndüğümde ya da gideceğim yer neresi ise vardığımda tüm kıyafetlerimle olduğum gibi duruyorum eldiven mont tulum vs.. komple üstümde duruyor odanın içerisinde kendimi iyi hissetmeye ellerimi hissetmeye başlayınca soyunuyorum. sözün özü kendimizi ısıtmak için oda sıcaklığında öylece durmalıyız.. ayrıca başka alternatifler var elcik ısıtma kullanılabilir harici olarak elcik ısıtma kullanıldığını ben daha yeni öğrendim eminim ki hala bilmeyenler vardır maliyeti çok değil bildiğim kadarıyla ellerimizi kaybetmektense 40-50$ ödemeye razıyızdır diye düşünüyorum..
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
delikanlı adam eldiven kullanmaz :D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Delikanlı adam elçik ısıtmada kullanmaz
Motosiklet aşkı buna derim ben işte her hava koşulunda üstünde olmak her yiğidin harcı değil.[/QUOTE]
Serkan 10 numara bi çözüm tebrikler deneyeceğim
Ayrıca üsdat her hava koşulunda motor üstünde olmak delikanlılık değil zorunluluk bizim için
Otobüslerin içinde saatler geçirmektense motorla gitmek herşeye rağmen değiyor.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Kaliteli bir eldiven kullanmayanların ilerde romatizma ile karşılaşacakları kesin.İnternette araştırısanız 10 km hızla giderken düşen bir arkadaşın ellerinin ne hale geldiğini görebilirsiniz.En ucuz yolu kayak eldiveni takın.İlerde çok sorun yaşarsınız.
benim eldivenim yok :( ellerim donuyor sadece ama yola devam :D:D:D
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Serkan 10 numara bi çözüm tebrikler deneyeceğim
Ayrıca üsdat her hava koşulunda motor üstünde olmak delikanlılık değil zorunluluk bizim için
Otobüslerin içinde saatler geçirmektense motorla gitmek herşeye rağmen değiyor.[/QUOTE]
O zaman 45 dak. yetmezse 1Saat önce çık evinden. Otobüs ve benzeri toplu taşımacılık araçlarını tercih etmelisin çünkü mecburiyetten yapılandan zevk alınmaz ve zekle yapılmayan hiç bir şeyin yapılmamasını tavsiye ediyorum!!!!!
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
haklısın ancak hafta sonu 2 gün motora binmeyince, Haftanın ilk iş gününde motorunu özlediğini anlıyorsun.
Ben tam koruma ve mümkün olduğunca ekipmanla motora biniyorum. Hava muhalefeti sadece uç noktalarda biraz yoruyor. Elbette dediğin gibi zevk ızdıraba dönüştüğünde hiç birşeyin anlamı kalmaz.
Ancak bende otobüsle işe gidip geleceğime taşınmayı tercih ederim. -Ki nitekim taşınma düşüncesi içersindeyim bu aralar
Sağlıcakla..
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Ali, sana söylüyorum ama dinlemiyorsun ki, gel sana benim evden bir oda kiralıyım, motora da binmek zorunda kalmıcaksın, ellerinde üşümücek, 08.55 te evden çıkıcan 09.00 da iştesin yalan mı
Saygı görmek istiyorsan Saygı göster :bounce:
isitmali elcik kolay ve guzel bir cozum
hemde teknolojik birseyi uygulamis motoruna ozellik katmis oluyorsun
1. YAMAHA Donemi
Ben ellerim üşüdüğünde çok güzel bir ısıtma yöntemi biliyorum ama söyleyemem aslında söylemek isterim ama söyleyemem..
merhabalar bende ya yolfa giderken çok üşüuor bende alcam ama en iyi marka nedir bu eldivenlerde ve nelere dikkat etmem gerekir benim için en önemli olan şey vizör silicisi olması
Deryalı(Ali) bugün önerilen şu ameliyat eldiveni olayını denedim (normal motor eldivenin içine) Öncelikle şunu söyleyeyim giymesi ayrı bir dert oluyor hem ameliyat eldivenini hem de onun üstüne motor eldivenini. Üşüme olayına gelirsek; şahsen ben pek bir faydasını göremedim. İşe geldiğimde parmak uçlarım cayır cayır yanıyordu soğuktan ve acıyordu. Yarın sabahı kara kara düşünmeye başladım. Sabah 6' da evden çıkacağım ve o elleri nasıl sıcak tutacağım ayazda bilmiyorum
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
Motorda grenaj yoksa, egilip silindirleri avuclamak da acil durumlarda cok ise yariyor. Eldiven varsa yukarida yeralan uyarilardaki gibi ani bir isinma da yapmiyor. Oyle tatli tatli isitiyor
http://www.ataturkungencligehitabesi.com/
Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)