Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Bu ve benzeri durumlar başa geldikten sonra çare aramak yanlış!
Araç senin üzerine kayıtlı ama senden başka 2 el değiştirmiş.
Yapacak tek bir şey var. Evraklar hala sendeyse git ve trafikten sildir. En geç bir Polis durdurur ve el koyar ya da TÜV'e gittiğinde trafikten men edilir ve kullanan ister istemez seni bulacaktır ama o zamana kadar tüm yasal sorumluluk senin ve borçlu sen olacaksın Laftan anlamayana kötek mustahaktır.
Bak...her tür yol var bu memlekette....Amerika halt etmiş
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Öncelikle geçmiş olsun
Çalıntı ihbarı yapman kendini suçlu durumuna düşürmen anlamına gelir Yalan beyan vermekten ceza alırsın En güzeli aracını trafikten men edip hurdaya çıkartman...
yok başın belaya gircek sonra burda soylenenleri keşke yapsaydım diceksin kimse almıyor vergisi tıkır ödenior sen hala yapıcak başka bişey yokmu diyosun ilginc para cok sende sanırım
Aynı olay aslında benimde başımda var.Sattıgım motorun üçüncü alıcısı antalyadan geldi beni buldu.satış için vekalet aldı.Sevinmiştim.adam harbi çıktı diye.Dört sene sonra eski adresime trafik cezası geldi.Netten baktım araç hala benim üstüme ve 250 ytl kadar vergi borcu da var.iki aydır tel ile görüşüyoruz antalyalı ile ama motoru bulamıyo heralde sallıyo sallıyo bugün yarın.Aklıma gelen ;satış vekaletini delil olarak noter tastikli ihbarname göndersek,vekalet tarihinden itibaren araçla ilgili hertürlü maddi kanuni yükümlülüklerin araç elinde oldugundan kendisine ait oldugunu sorumluluk kabul etmeyecegimizi belirten noter dilli bir uslup la.Kanuni bir dayanagı olurmu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)