Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Çocuklarımızın başına gelebilecek görünmez kaza!!!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    18 Şubat 2009
    Kusura bakmayın çocuklarınızı çalıyorum başlığını okuyunca aklıma ve az kalsın dalgınlığımla başıma gelecek birşeyi paylaşmak istedim sizlerle.. Belki birçoğumuz bunları biliyordur, fakat bilmeyen ya da dalgınlıkla unutabilen arkadaşlarımızda olabilir aramızda..

    Çocuklarımızın gözleri parıldıyor bir motosikletli abi abla görünce yollarda.. ben şahsen el sallar korkmasınlar diye ışıklardaysam eğer arkamdakilerin kornasına aldırmadan kaskımı çıkarırım (fullface kullandığım için) sırf çocuklarımız motordan soğumasın, bizlerden korkmasın diye..

    Ne zaman ki bir cafe'ye gitsem, sahilde keyif yapmak istesem.. hep tedirgin olurum.. ve korktuğum az daha başıma geliyordu geçtiğimiz yaz.. motorumu parkedip 75-100m kadar uzaklaşmıştım ki..

    motoruma doğru elleri ileride tam hız koşan sevimli mi sevimli bir çocuğu gördüm.. önce bir tebessüm oluştu yüzümde sonra acı bir ifadeyle koşmaya başladım delicesine.. o an farkettim dedesinin tam aksi yanda çocuğa bakıyor olduğunu ve bağırıp ses çıkarmaya el kol ifadeleriyle saçmalamaya başladım tam gaz koşarken.. neyse ki dedesi çocuğu tutuverdi ve çok özür diledim yanına varır varmaz nefes nefese..

    neden mi bu kadar bu şaklabanlık.. çünkü motor daha sıcak ve egzost delicesine oluşabilecek yanıklar belki o hızla çarpıp motora sehpadan kurtarmasıyla altında bile kalabilirdi koca devin ve güzeller güzeli çocuğun ve ailesinin gününü mahvedip motordan korkutabilirdi onları.. neyse ki olmadı.. ilk başta korktular.. fakat sonra az biraz sohbet edip alışınca, tuttuğum gibi bu güzeller güzelini oturttum seleye.. yüzündeki gülücüklerle keyfim yerine geldi..

    sıcak motor ve egzost, motoru sehpadan kurtarabilecek bir çocuk.. cafede, caddede, belki ışıkta karşıdan karşıya geçerken bile.. sizlerin de buna dikkat etmesini temenni ediyor iyi günler diliyorum..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    taglis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2008
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Simson + Boxer + CB250R
    Uyarınız için çok teşekkür ederim.
    Kaza bu, Allah göstermesin. Olacağı varsa oluyor ne yazık.
    Lakin motosiklet sevgisi eksoz yanığıyla son bulmuyor, ne de 5m tek teker gidip bacağının altında kalmasıyla. Nerden mi biliyorum, küçük yaşlarda bizzat yaşadım ve hala kimse beni iki tekerden vazgeçiremedi
    Kartallar yalnız uçar...


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)