Hepinizin eline sağlık bravo çok güzel olmuş.
Hepinizin eline sağlık bravo çok güzel olmuş.
Sizin gibi öğretmen bulmak gerçekten zor, öğrencilerinizle birlikte çok güzel bir çalışma yapmışsınız. Hem sizi hem öğrencileri cani gönülden kutlarım, ayrıcı size bu fırsatı veren okul yönetimede ayrıca teşekkür ederim.
Umarım sizin davranışınız ve tutumunuz diğer kıymetli öğretmenlerimizede örnek olur
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Kardeşim benim... Gurur duyuyorum seninle
İyi ki tanımışım seni....
..::.. GO ..::..
bu yazdıklarınız benim için çok önemli teşekkür ederim.. öğrencilerimde okudukça çok mutlu oluyorlar.. bende adana mt nin hayranı olarak adana grubuna saygılar ve sevgiler gönderiyorum.. sağolun..
orhan bu site 30 yaşından sonra bir kardeş kazandırdı bana seni tanıdım.. ölene kadar sürsün kardeşliğimiz hiç kopmadan inşallah.. benim için yaptıklarını anlatamıyorum burada ama sen biliyorsun.. motosikletimi alma safhasında insanın akrabalarının yapmayacagı özveride bulundun.. anlatacak kelime bulamıyorum.. iyiki varsın gadaşım...
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Konuyu yeni gördüm koray kardeşim.
Emeğine yüreğine sağlık.Resimlerde hem motosiklet kültürü aşılanmış hemde sanat resim,müzik gibi kavramlar.. İşte tam benim dünyam.
Mersin motor klübünü önümüzdeki haftalarda bir panel düzenleyip motorcu ve sorunlarını tartışmak üzere görev yaptığım okula davet etmiştim,senin çalışman bir çeşit referans oldu. Tekrar teşekkürler.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
benzri şeyleri bende düşünmüştüm okulda. ama benim çalıştığım okul biraz kenar mahallede kalıyor dolayısıyla ilgileri motosikletin hızı ve kaç para ettiğiyle kalıyor.
görüşleriniz benim için önemli hocam.. begendiğinize çok sevindim.. o tahtaya çizdiğim MOTOSİKLETLERİ FARKEDİN yazısını silmedim her sınıfa bu konudan ayrıntılı olarak bahsediyorum.. 26 sınıfım var her sınıfta ortalama 42 öğrenci var.. bu günki denemeler çok başarılıydı.. çocuklar çok ilgilendi.. çok mutlu oldum.. keşke il grupları bulundukları bölgedeki okullara motosikletleriyle gidip seminer verseler.. yorum için teşekkür..
haluk hocam bizim okulda darıcanın en çok göç alan bölgelerinden birinde.. dediğiniz gibi bazı çocuklar ciddiye almıyorlar ama deniyorum şansımı bakalım ne olacak.. yorumlarınız için teşekkürler.. umarım birgün tanışıp görüşme hatta gezi fırsatımız olur.. bu haftaki gezinize çok özendim..
Vallahi konuyu bende yeni gördüm hocam.
Öğrencilerinizin resime ve motosiklete meraklı olmaları bu güzel çalışmaları meydana getirmiş.
Paylaşım için çok teşekkürler.
asıl ben zaman ayırdığınız ve üşenmeyip yorumu yazdığınız için teşekkür ederim..
TEK KELİMEYLE YÜREĞİNE ELLERİNE SAGLIK
- - - - - - ŞERİTLERİ BİRLEŞTİR AMA KASKSIZ ASLA:cat:
Hocam sizin ve ordaki genc ogrenci kardeşlerimin ellerine yüreğine sağlık.Yaptığınız bu çalışma her yönden takdire şayan gönülden tebrik ediyorum,sizin gibi eğitim neferleri ve boyle duyarli bir genç nesililimiz olduğunu gördükçe(bu arada bende gencim yaa daha yaş 24 ) geleceğimizden dahada umutlaniyorum........öğrenci kardeşlerime hayatlarında başarılar diliyorum sizide saygıyla selamlıyorum bu arada bende gebzedeyim bir gun mutlaka goruselim......
[B][COLOR="Red"]İran'lı bir şair der ki: ''Aşka uçarsan kanatların yanar'' Bunun üzerine Mevlana C.Rumi derki: '' AŞKA uçmayacaksan kanat neye yarar''...[/COLOR][/B]
emeğinize sağlık yetenek diye buna denir
Ortadoğu ve balkanların en iyi krosçusu
tebrikler güzel çalışma....
MOTOSİKLET BİR TUTKUDUR...
Değerli öğretmenim,
Sizler gibi aydınlık yüzlü öğretmenlerimiz ve öğrenci kardeşlerimiz oldukca, yarınlara daha huzurlu ve güvenli bakıyor insan. Hepinizin ellerine, yüreğine sağlık. Keşke çocuklar, bütün dünyayı böyle rengarenk boyasalar, bütün o kirli, çirkin ve karanlık şeyler, o renklerin içinde kaybolup gitse ...
Sevgi ve saygılarımla ...
Tüm gençlerin ve sizin ellerinize sağlık.Tebrik ederim.
Çok güzel olmuş.
teşekkür ederim çocuklar adına.. gerçekten çok yetenekliler..
vakit ayırıp yazdığınız için teşekkür edrim.. sağolun..
ne güzel şeyler yazmışsınız.. okudukça çok mutlu olacak çocuklar.. ayrıca bende teşekkür ederim.. umarım yarınlar daha güzel olur....
zaman ayırdığınız teşekkür ederim.. sizlerinde yüreğine sağlık.. sağolun..
Gerçekden De Süper Olmuş Hocam Emeği Geçen A'dan Z'ye Herkese Teşekkürler.
Böle Bir Yeteneği Sizlerin Emeği Ile Ortaya çıktığı Için Sizlerede Sonsuz Teşekkürler çevremdeki Herkes Ile Paylaşılmaya Değer Emin Olun Onlarda Aynı Sözleri Söyleyeceklerdir.
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)