böle güzel hocalar, böle güzel cocuklarımızı geleceğe hazırladığı sürece bu ülkeye hic bir kötülük gelmeyecek inş.. Ellerinize sağlık hocam.. Saygılarr
vallasüperolmuş10numara
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
ne güzel olmuş emek
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
koray abi tek kelimeyle süper ötesi ellerinize sağlık.emine hocayı ve seni tebrik ediyorum.çocukları da tek tek öpüyorum abi.tekrar tekrar ne kadar teşekkür etsek azdır hepsine
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
hepinizin ellerine sağlık,çok güzel olmuş.
cok guzel olmus ellerınız dert gormesın...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
cocuklarımızı gelecege hazırlamak anlayısı işte buu. onları bilinçli ve sosyal topluma uygun bir sekilde yetiştirdiğiniz için tşk ediyorum.....
hepinize çok teşekkür ederim.. üşenmeden yorum yaptığınız için.. bu yorumlar benim içinde çocuklar içinde gerçekten çok önemli.. sağolun arkadaşlar..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
abi çok güzel emeğine sağlık tabi miniklerinde harika olmuş
2 Tekerlekli Huzur..
ayakta alkışlamak istiyorum tebrikler
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Hocam teşekkürler,şimdiden biliçli yeni nesiller kutluyorum sizi,hani sevgili Yılmaz Erdoğan söylüyorya ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR gerçektende öyle, gençlerimize yürekten teşekkürler Adanadan kucak dolusu sevgiler
çok güzel olmuş emegine sağlık HOCAM
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
Ellerinize emeklerinize sağlık. Çok güzel bir çalşma olmuş
öğLe vakti şu kötü havada,
gün ışığı gibi oLdunuz hocam,
eLLErinize koLLArınıza sağLık...
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
Koray hocam baş tacısınız herzaman kapımız açık
çok güzel olmuş çocuklarında sizinde elinize sağlık
---TURKISH STUNT---
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)