çocukların Emeği Ve Motosiklet (fotolu)
Reklamlar
-
21 Şubat 2009, 19:59
emekkoray adlı üyeden alıntı
tanışmayı bende çok isterim..bu taraflara düşerse yolunuz mutlaka beklerim.. ben geliyorum diye özelden msj atın telefon numarasını vereyim ve sizi karşılayayım.. bide şu havalar düzelsin bu çevredeki arkadaşlarla kısa geziler yapalım.. tekrar teşekkür ederim..
benimde bu gün aklıma geldi ; keşke yorumlarınızı çocuklar okuyacak gibi yapınız deseydim en başta.. neyse birdahaki topice inşallah.. söylediklerin çok doğru.. çekirdekten motosiklet tutkusu... işte bu yazdıklarınız gibi konuşmaları ,okulları tek tek dolaşarak anlatsak.. biraz zor ama olsa çok güzel olurdu.. tekrar teşekkür yorumların için.. umarım tanışma fırsatımızda olur..
tabi anlaştık o zaman .... ben en kısa zamanda sedat 57 ile birlikte sizi ziyarete gelecegiz...kib...
tanışmayı bende çok isterim..bu taraflara düşerse yolunuz mutlaka beklerim.. ben geliyorum diye özelden msj atın telefon numarasını vereyim ve sizi karşılayayım.. bide şu havalar düzelsin bu çevredeki arkadaşlarla kısa geziler yapalım.. tekrar teşekkür ederim..
benimde bu gün aklıma geldi ; keşke yorumlarınızı çocuklar okuyacak gibi yapınız deseydim en başta.. neyse birdahaki topice inşallah.. söylediklerin çok doğru.. çekirdekten motosiklet tutkusu... işte bu yazdıklarınız gibi konuşmaları ,okulları tek tek dolaşarak anlatsak.. biraz zor ama olsa çok güzel olurdu.. tekrar teşekkür yorumların için.. umarım tanışma fırsatımızda olur..
tabi anlaştık o zaman .... ben en kısa zamanda sedat 57 ile birlikte sizi ziyarete gelecegiz...kib...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
21 Şubat 2009, 20:58
ramazan özelden mesaj attım.. kısa zamanda görüşmek üzere..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
21 Şubat 2009, 21:24
Hocam bu yaptıklarınız çok güzel şeyler.Sizi kutluyorum.
Ayrıca teşekkür ediyorum....
-
21 Şubat 2009, 21:26
hocam tebrik ederim geleceğimiz dediğimiz çocuklarımızın senin kadar iyi eğitmenlere emanet olduğunu görmek çok güzel...
keşke güzel memleketimin her okulunda bizimle paylaştığın karelerdeki gibi gülen genç yüzler olsa.
teşşekkür ederim....
-
21 Şubat 2009, 22:01
dragstar72 adlı üyeden alıntı
Hocam bu yaptıklarınız çok güzel şeyler.Sizi kutluyorum.
Ayrıca teşekkür ediyorum....
zaman ayırdığınız için bende size teşekkür ederim..
_JeM_ adlı üyeden alıntı
hocam tebrik ederim geleceğimiz dediğimiz çocuklarımızın senin kadar iyi eğitmenlere emanet olduğunu görmek çok güzel...
keşke güzel memleketimin her okulunda bizimle paylaştığın karelerdeki gibi gülen genç yüzler olsa.
teşşekkür ederim....
yorumlarınız çocukların yüzlerini dahada çok güldürecek.. teşekkür ederim..
-
21 Şubat 2009, 22:03
-
21 Şubat 2009, 22:23
bende öğretmen çocuğuyum.. ailem ayvalıkta.. bu sene balıkesire tayin isteyeceğiz.. yorumlar için teşekkür ederim..
inşallah hayırlısı olur .Bizimde ayvalıkta yazlığımız var yazları orada geçiriyorum.Ama kışın ailemle beraber bandırmada yaşıyoruz okuyorum burada lise son sınıf umarım sizin gibi bir öğretmeni, bir abiyi daha yakındanda tanıma fırsatım olur.
Yazılanları okuyacak tüm öğrencilerinizede sevgiler...
-
21 Şubat 2009, 22:29
gursus adlı üyeden alıntı
inşallah hayırlısı olur .Bizimde ayvalıkta yazlığımız var yazları orada geçiriyorum.Ama kışın ailemle beraber bandırmada yaşıyoruz okuyorum burada lise son sınıf umarım sizin gibi bir öğretmeni, bir abiyi daha yakındanda tanıma fırsatım olur.
Yazılanları okuyacak tüm öğrencilerinizede sevgiler...
o zaman yaza görüşürüz ayvalıkta inşallah.. adada taş kahvede bir çay içeriz beraber.. bide hyosungcu arkadaşlar ve bizim hyo topicine sık sık gelen arkadaşlar bu yaz ayvalıkta çadırlı bir buluşma planı yapıyoruz katılırsın bize.. tanıştığıma memnun oldum.. görüşmek üzere..
fireblade1 adlı üyeden alıntı
hocam sizin ve diğer kardeşlerin ellerine sağlık
güzel çalıma olmuş..
çocuklar adına teşekkür ederim.. beğendiğinize çok sevindim..
-
21 Şubat 2009, 22:33
işte bu işte bu ellerinize saglık cok mutlu oldum şimdi
Kawasaki z750s
O Bir Aşk
-
21 Şubat 2009, 23:04
macrol 500 adlı üyeden alıntı
işte bu işte bu ellerinize saglık cok mutlu oldum şimdi
sizi mutlu ettiğimiz için bizlerde mutlu olduk.. teşekkürler..
-
22 Şubat 2009, 01:33
böyle güzelliklerin oldugunu görmek sevindirici,bizim zamanımızdakine kıyaslarsak devrim niteliğinde..böyle bir sınıfta öğrenci olmayı çok isterdim.bence çok şanslılar.emeklerine sağlık,birde çizdikleri motor benim motorada çok benziyor =)
-
22 Şubat 2009, 01:37
Serk21 adlı üyeden alıntı
böyle güzelliklerin oldugunu görmek sevindirici,bizim zamanımızdakine kıyaslarsak devrim niteliğinde..böyle bir sınıfta öğrenci olmayı çok isterdim.bence çok şanslılar.emeklerine sağlık,birde çizdikleri motor benim motorada çok benziyor =)
böyle düşünmenize çok sevindim.. yakın sayılırız darıcadayız bekleriz.. canlı canlı görürsünüz sınıfımızı.. kantin tostu ısmarlarım size havalar düzeldiğinde civardaki arkadaşlarla gezilerde tanışırız umarım.. hyo ile benziyor gerçekten.. benimde aklımda vardı sonradan hyo oldu.. cruiser kardeşliği.. tekrar teşekkür..
-
22 Şubat 2009, 01:45
tabiki neden olmasın =) bugun motorda fena ıslandım yağmurdan,havalar düzeldiğinde kocaelili motor severler olarak bir buluşma yapılırsa hepimizin tanışma fırsatıda olur
-
22 Şubat 2009, 01:46
Güzel bir düşünce... Resimler harika....
Ama bunun için izin verdilermi?.. İzin falan gerekiyormu merak ediyorum... Biraz farklı bir devlet yapımız var da....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
22 Şubat 2009, 01:51
aykan adlı üyeden alıntı
Taktire sayan bi davranış hepinizin eline sağlık sevgilerle.
KaTiLy0Rm
-
22 Şubat 2009, 01:53
Hocam elinize sağlık,okul yönetiminede size zorluk çıkartmadıkları için teşekkür edelim(öyle umuyorum)...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
-
22 Şubat 2009, 01:55
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Güzel bir düşünce... Resimler harika....
Ama bunun için izin verdilermi?.. İzin falan gerekiyormu merak ediyorum... Biraz farklı bir devlet yapımız var da....
izin almadım.. daha görmediler ama daha önce resim öğretmenimiz sınıfına yapmıştı.. eğer bişeyler için önceden soru sorarsan çok zorluk çıkabiliyor dediğiniz gibi.. ben önce yapıyorum sonra söylüyorum.. teşekkür ederim bu güzel soru için..
muRat01 adlı üyeden alıntı
KaTiLy0Rm
teşekkürler..
dunpa adlı üyeden alıntı
Hocam elinize sağlık,okul yönetiminede size zorluk çıkartmadıkları için teşekkür edelim(öyle umuyorum)...
daha belli değil yorumlarınız için teşekkür ederim..
-
22 Şubat 2009, 03:04
hocam emeğinize sağlık herşey tek kelime ile süper olmuş....
bende derince harmantarladanım yakınız yani ) ayrıca hyosung gt250r kullanıyorum
[COLOR="Red"]41___**ULTRA_ASLAN**___41[/COLOR][B][/B]
-
22 Şubat 2009, 03:24
sAsA41 adlı üyeden alıntı
hocam emeğinize sağlık herşey tek kelime ile
süper olmuş....
bende derince harmantarladanım yakınız yani
) ayrıca hyosung gt250r kullanıyorum
çok teşekkürler.. havalar düzeldiğinde tanışmak maksatlı bir buluşma yapalım.. olmazmı? ortalarda bir yerde.. çok memnun olurum.. sizin motosikletleri çok merak ediyorum yakından hiç görmedim .. hem görmüş olurum.. daha erken bu taraflara yolunuz düşerse mutlaka beklerim..
-
22 Şubat 2009, 10:01
helal olsun süper bir çalışma gençler bu bilinçle büyüdükçe sorunlar azalacaktır
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)