Hocam, yapmış olduğunuz bu değerli ve anlamlı çalışma için teşekkür ederim.Öğrencilerinizin de motosikletlere karşı duyarlı yetişmesi çok güzel bir şey.
Daha iki gün önce sınıfta motosikletlerin ülkemizde fark edilmediği, önemsenmediği konulu bir yazı okudum.İstanbulda geçtiğimiz hafta meydana gelen kazaların metrobüs yolunun yanlış bir biçimde düzenlenmesinden kaynaklandığını da belirttim, hiç kimseden olumlu tepki gelmedi.Gerek edebiyat öğretmeni gerekse arkadaşların bu tepkisi gerçekten beni çok üzdü.Ama ben, motosikletler hakkında bir konu olduğunda savunmaya ve doğruyu anlatmaya devam ediyorum.Bu konunun üzerine bunları belirtmek istedim.Saygılarımla.
ömercik teşekkür ederim.. biz bundan bıkmadan anlatıcaz.. birgün anlayacaklar.. buna mecburlar çünkü hayatımız söz konusu.. daha ciddi birşey varmı elimizde yaşamımızdan başka.. anlatmaya devam... birbirimizden güç alarak.. tekrar teşekkür..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Bravo... Sizi canı gönülden kutluyorum. İyiki sizin gibi öğretmenlerimiz var.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Elinize Yüreğinize Sağlık...
::gleam::[COLOR="Blue"][B]DÜŞMAN UYKUDA OLSA BİLE;YİĞİT KUŞKUDA GEREK...[/B][/COLOR]
Hocam inanın gözlerim doldu.Elinize,yüreğinize,emeğinize sağlık...Ağaç yaşken eğilir diye boşuna söylememiş büyüklerimiz.Tebrik ediyorum sizi.Atamızın, bize aşılamaya çalıştığı değerlerimizin yok edilmeye çalışıldığı şu günlerde;kardeşlerimizi iyi,güzel ve insancıl olan her ne olursa olsun o yönde eğitmek,bilinçlendirmek ve onlara rehber olmak Atatürk'ümüzün yolunda büyük bir hizmettir.Sizleri ve ufacık ellere fakat kocaman yüreğe sahip kardeşlerimizi,evlatlarımızı yürekten kutluyorum.Çok mutlu oldum çokkk...
Bilelim ki, milli benliğini bilmeyen milletler, başka milletlere yem olurlar! M. KEMAL ATATÜRK
Zamanımızdaki eğitim böyle olsaydı, Türkiye Dünya'nın en gelişmiş ekonomilerinden biri olurdu sanırım.. Tebrikler hocam, tebrikler çocuklar..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Çok güzel birşey yapmışsınız hocam. tabrik etmek istiyorum sizi.
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
teşekkürler güzel yorumun için.. gerçekten söylediğiniz gibi biz öğretmenlerimizin gözüne bakamazdık.. korku vardı bizim dönemde.. şimdiki çocuklar çok sıkı bir özgüvene sahip.. ( bazen abartıyorlar ama olsun ) tekrar teşekkür..
teşekkürler.. sizinde fotoğraflarınız harikaydı.. bakmaya doyamadım..
hocam cok güzel olmus elinize saglık
bende rica etsem bizim cocuklarada bizim orayı böyle güzelleştirirmisiniz...
olur tabi hocam neden olmasın.. şu havalar düzelsinde buluşalım mutlaka.. ortalarda bir yerde.. teşekkür ettim..
Çok güzel olmuş, yapım aşamasını gv250 topiğinde takip etmiştik, ellerinize sağlık
çok güzel bir çalışma ve mesajda umarım yerine gider
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
işte idealist insan ve öğretmen...
idealist çocuklar.... hepsini yerime öpün ;)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
taktir ediyorum sizi
çalışma hayatınızda başarılar diliyorum
www.sesofset.com
www.sesinoks.com.tr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)