hocam sen süpersin gv 250 çizdirmişin bana öle geldi burdan niye mct çizdirmedin ?
hocam sen süpersin gv 250 çizdirmişin bana öle geldi burdan niye mct çizdirmedin ?
Harika Koray.. Muhteşem... Bravo....
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
hocam kişisel değilde kitlesel yaklaşsak olaya motorsikletlerin önemini trafikteki yerini ilkokuldan aşılasak gelecek nesillere bugune kadar yapılmadı, eğitim verilemedi ama belki 50 yıl sonra şimdiki çabalarımız sonuç verebilir ve biz bunu, MT ailesi olarak imza kampanyası vs gibi bi şekilde sesimizi duyuramazmıyız benimle aynı kanıda olan yokmu?bu benimde aklımda.. hani arada polisler gelip emniyet le ilgili konuşuyor.. işte doktorlar sağlık hakkında.. bizde küçük gruplar halinde gidip seminer gibi çocuklarla konuşsak diye.. ama bizim kurum biraz yavaştır.. izin alınırmı bilemiyorum.. ama aklımda bir gün mutlaka girişicem bu olaya.. dediğiniz gibi çok faydalı olur..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
mükemmel Ötesinde birşey
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
haklısınız bencede bu olmalı.... ama bizim kurumlarda olayı ders haline getirdiğinizde önemini yitiriyor ve amacından sapıyor.. ve çocuklar ders gibi düşünüyor.. ama düşünün okulun bahçesinden içeri 20 motorcu full korumalarla giriyor, motosikletlerden inip çocuklara konuşma yapıyor ve seminer sonu çocukların arasına karışıp sohpet ediyorlar.. bu çocukların aklından silinmez.. çok etkilenirler.. ama işte kuruma güvenemiyorum bu konunun gerekliliği hakkında ne düşünürler....
çok sağol murat arkadaş..
koraycım ellerinize yüreğinize sağlık
hepinizi yürekten kutluyorum harika olmuş hele bitmiş hali süper...
sende demişsin ya umudumu kaybetmedim diye eminim daha çok uğraşmamız lazım ama bu adımın takdire şayen.
helal sana
enjoy your ride and enjoy forever
elinize sağlık hocam çok güzel birşey olmuş..
zaman ayırıp baktığınız ve cevap yazdığınız için teşekkür ederim..
çok güzel emeğinize sağlık
Muhteşem bir çalışma olmuş, hepsini beğendim. Teşekkürler çocuklar.
yorumlarınız için, emeği geçenler adına teşekkür ederim.. sağolun zaman ayırdığınız için..
walla helal olsun
Öncelikle size çok çok teşekkür ediyorum hocam.
Aydınlık geleceğimiz olan çocuklarımız; sizin gibi ince ruhlu, öğrencilerini seven, öğreten, bilgilendiren bir öğretmene sahip oldukları için çok ama çok şanslılar. Allah başımızdan eksik etmesin.
Gözleri pırıl pırıl parlayan o güzel arkadaşlarıma, kardeşlerime kucak dolusu sevgiler yolluyorum. İnanın ki resimleri gördüm ve çok mutlu oldum. Ne güzel bir yaratıcılıktır. Tüm öğrencilerinize ve emeği geçen hocalarıma selamlar, sevgiler, saygılar.
Umarım MT ailesi ile bir gün toplanıp güzel kardeşlerimizi ziyarete gelebiliriz. Onları çok seviyoruz ve sizleri hocam..
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
bende sizlere teşekkür ederim.. yorumlarınıza.. beğenilerinizi iletmenize.. bende öyle gençlerin öğretmeni olmaktan gurur duyuyorum.. mt ailesinin okulu ziyareti çok güzel olur gerçekten.. çocuklar çok etkilenirler.. belki dediğiniz gibi birgün olur bu.. bizlerde bize ve yaptıklarımıza değer veren sizleri seviyoruz.. teşekkürler..
Çocuklar çok şanslıymış, harika olmuş ellerinize sağlık Bizden de çocuklara sevgiler
hocam çok güzel olmuş... ögrencileriniz çok sanşlı...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)