Tebrikler emeğinize sağlık...
Tebrikler emeğinize sağlık...
Bravo hocam.
Bravo çocuklar.
Bizim zamanimizin iç karartici siniflarini dusunuyorum da.
Bir de simdiki siniflara bak.
Yeniden herseye bastan baslamak mumkunmu acaba.
çok sevimli olmus.
Ellerinize saglik.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
çok güzel bir paylaşım.. öğrencilerinize bu yaşta sanat sevgisi aşılıyor olmanız gerçekten çok güzel.. hey gidi günler, bırak sanat için biz sıranın üstüne çıktığımızda ne için olursa olsun ne fırçalar yerdik.. kireçle badanalı duvarlarda işkenceye maruz kalırdık.. direkt öğretmen teşvikli bir eylem var burda gençlerimiz yarınımız, çok güzel paylaşımınız.. hayırlı akşamlar
yazdıklarınızı çocukların okumasını sabırsızlıkla bekliyorum.. bu onlara alacakları takdir teşekkürden daha iyi gelecek.. çok sağolun..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Korayım kardeşim benim. Resimlerin tamamını görünce inan o kadar duygulandım ki. Ellerinden öpülecek adamsın. İyi ki seni tanımışım kardeşim, süper bir iş çıkarmışsın. İnan söylediklerim içimden geçenlerden çok çok az. Senin gibi öğretmenlerimiz oldukça bu ülkeye ve gençlere allahın izniyle hiç bişey olmaz. Duvar o kadar şahane görünüyorki çocuk olup derse giresim geliyor vallahi. Hele o tweety'nin oturduğu GV250'nin egzosundan çıkan notalara ne demeli.. Süpersiniz... Seni ve bu işte payı geçen diğer öğretmen arkadaşlarını ve tabiki öğrenci kardeşlerimi tebrik ederek önünüzde eğiliyorum. Bir gün mutlaka gelmek istiyorum okuluna öğrencilerinle tanışmaya...
Elinize, emeğinize ve yüreğinize sağlık Koray Hocam ve öğrenci kardeşlerim.
..::.. GO ..::..
Bravo hocam emeğinize sağlık, maşallah çocuklarınızda çok yetenekli, bizdende onlara selam söyleyin...
LIVE TO RIDE - RIDE TO LIVE
koray şahane olmuş tek kelimeyle
emeği geçen herkese tebrikler demekten başka denilecek söz bulamıyorum
sizin gibi öğretmenlerin ellerinde yetiştikleri için çok şanslı öğrenciler ve böyle yetenekli öğrenciler ile çalıştığınız için çok şanslı öğretmenlersiniz
Ride hard or stay at home
Hocam seninde cocuklarında resim öğretmenininde ellerine yüreğine sağlık çok güzel olmuş süper ötesi bi calısma sölicek kelime bulamıyorum
SİZLERE KOCAMAN KUCAK DOLUSU SEVGİLER SAYGILAR HEPİNİZE TEK TEK TEŞEKKÜR EDİYORUM
orhan kardeşimsinsin.. teşekkür ederim.. senden çok bahsettim öğrencilerime onlarda bekliyorlar seni.. çok sağol gadaşım.. kurşunasker ; pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum bilgisayar sınıfında okutucam yazdıklarınızı ve selamlarınızı.. çok sağolun..
Ellerinize kollarınıza sağlık,çok güzel olmuş kardeşlerimize selamlar.
şimdi allah için tamam hayatta hatırladıkça ve kişilikleri oluşurken evet haklısınız, ama sene sonunda şöyle çerçeveli bir takdir de fena olmaz hani yap be hoca kıyak.. nolurr öğretmenim 5 almam lazım yoksa 1puanla takdir kaçıyor.. harbi diyorum
şaka bir yana yavrularınızın herbirine ayrı ayrı selamlar olsun, onlar da büyüyünce öğretmenleri gibi bilinçli birer motorcu olsun.. kasklarını takmadan mont dizlik eldiven bellik olmadan bakkala dahi gitmesinler.. robocop gibi hava atar erkekler.. spiderman batman'den daha fazla forsları olur
Emeğinize yüreğinize sağlık hocam, keşke meb tarafından genel kapsamlı bi kampanya başlatabilsek?
yok benim 7. senem ve daha kimseye 4 bile vermedim.. hep 5.. bizim tivitiyede kapalı kask çizicektik aslında ama tanınmayacak diye yapamadık..
bu benimde aklımda.. hani arada polisler gelip emniyet le ilgili konuşuyor.. işte doktorlar sağlık hakkında.. bizde küçük gruplar halinde gidip seminer gibi çocuklarla konuşsak diye.. ama bizim kurum biraz yavaştır.. izin alınırmı bilemiyorum.. ama aklımda bir gün mutlaka girişicem bu olaya.. dediğiniz gibi çok faydalı olur..
Evdeki herkese gösteriyorum kardeşim resimleri herkes o kadar beğendi ki sorma gitsin Özellikle ablam çok yaratıcı buldu resimleri kardeşim. Valla habire bakıyorum resimlere, keşke gelip benim yeni tutacağım evin duvarına da çizseniz bunlardan
..::.. GO ..::..
olur orhanım ne demek... sen iste yeter.. senin yaptıklarından sonra.. lafımı olur.. evdeki herkese çok selam.. inşallah tanışırız onlarlada birgün.. iyiki varsın orhan..
Emeğinizin devamını diliyorum...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
ne güzel yaw biz höt hött dersler gördük çocklara bu imkanların verilmesi
gerçekten büyük gelişim
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
hocam okullarımızda sizin yarınız kadar çaba harcansa eğitim kalitemiz ikiye katlanır. tebrik ediyorum, şu salak saçma günlerde içinde bulunduğumuz karanlığa ışık tutuyorsunuz.
Wildgoose Rider - Transalp 650
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)