Bende sayfanın güncellenmiş olması ile fark ettim.Tebrik ederim emeğiniz takdir edilesi gerçekten.Farklı kollarda farklı koşullarda çok fazla insan var bu forumda.Onurlu olanlardan birisiniz .Kutlarım.
Bende sayfanın güncellenmiş olması ile fark ettim.Tebrik ederim emeğiniz takdir edilesi gerçekten.Farklı kollarda farklı koşullarda çok fazla insan var bu forumda.Onurlu olanlardan birisiniz .Kutlarım.
teşekkür ederim.. haftaya bursada müzik yarışmasına katılacak benim çocuklar bu defa lisedeyim.. MOTOSİKLETLERİ FARKEDİN T SHİRTLERİYLE ÇIKACAKLAR SAHNEYE.. ayrı bir topic açtım oy kullanıp desteklerseniz çok sevinirim..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
İşte öğretmenlik bu . basma kalıp ezberci asık suratla yapılan öğretmenlik değil . Hocam sizi kutlarım . Öğrencilerinizi de kıskandım doğrusu sizin gibi öğretmenleri olduğu için . Başarılar dilerim.
çok güzel çalışma,ellerinize sağlık...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Hocam çok güzel olmuş elinize sağlık. Çok hoşuma gitti ya
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
Demek bizim Tweety ye Gv250 nin egzos sesi müzik gibi geliyomuş
diğer konu başlığındanda desteklerinizi bekliyoruz.. herkese teşekkürler..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
hocam çok güzel bi şey yapmışsın gerçekten ordaki bizim gibi arkaşlara selam söleyin hocam bende lise 1 e gidiyorum. resim hocası olcaktım bende ama babam istemedi olamadım. Gerçekten çook güzel bi davranış sergilemişsiniz katkısı bulunan hocaların hepsine bol bol selamlar olsun. Keşke bütün hocalar böle duyarlı olsa.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir.
Ehliyet: A2 (01.10.2015)
Motosiklet: 125 Mh Drift
bu topiğe yorum yaptığım zaman gv 250 im yoktu 2 ay sonra oldu şimdi yine yok 1,5 ay önce sattım ,bu arada koray hocam ı bir vesile forumda görmüşo lduk acaba o resimler o duvarlarda duruyor mudur?
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)