çocukların Emeği Ve Motosiklet (fotolu)
Reklamlar
-
24 Şubat 2009, 22:15
CBR- KADİR adlı üyeden alıntı
Gerçekden De Süper Olmuş Hocam Emeği Geçen A'dan Z'ye Herkese Teşekkürler.
Böle Bir Yeteneği Sizlerin Emeği Ile Ortaya çıktığı Için Sizlerede Sonsuz Teşekkürler çevremdeki Herkes Ile Paylaşılmaya Değer Emin Olun Onlarda Aynı Sözleri Söyleyeceklerdir.
çok teşekkür ederim hem öğrencilerim hemde kendi adıma.. bana takdir belgesi , maaşla ödüllendirme ne bileyim başka ne ödül varsa verselerdi bu kadar mutlu olmazdım..yorumlarınız en büyük ödül oldu öğretmenliğim boyunca.. iyiki paylaştım sizlerle.. bu yorumları okuyunca iyiki öğretmen olmuşum dedim tekrar tekrar.. çocuklarda bayıldılar.. m.t yi zaten çok anlatıyordum ama şimdi yorumları okurken kendileride gördüler.. bütün yorumları tek tek okuyorlar emin olun.. zaman ayırdığınız için teşekkü ederim.. ayrıca umarım yüzyüzede görüşürüz.. konuşuruz.. hoşçakalın..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Reklamlar
-
Ellerinize Sağlık Mükemel Olmuş
-
şanslı cocuklar elinize emeğinize sağlık
-
mehmetkar adlı üyeden alıntı
Ellerinize Sağlık Mükemel Olmuş
babacım teşekkür ederim.. ama buralara yazmadan önce tanışma topici açman gerek.. arkadaşlar çok sıcak insanlardır.. sana hoşgeldin derler hem seni tanımış olurlar..
askon adlı üyeden alıntı
şanslı cocuklar elinize emeğinize sağlık
çok teşekkürler.. bende onlar gibi öğrencilere sahip olduğum için çok şanslıyım..
-
hocam öncelikle sizi böyle bir işe vesile olduğunuz için daha sonrada siz geleceğin tek umudu çocukları gerçekten kutluyorum elinize emeğinize yüreğinize sağlık bugün şunu anladımki böyle bir neslimiz varken bizi asla hiçkimse deviremez yenemez tarihimize atalarımıza saygılı bilinçli bir nesil yetiştirdiğiniz için tekrardan saolun ....
[COLOR="Red"][B][U]Yüksel Türk!
Senin için yükselmenin hududu yoktur...[/U][/B][/COLOR]
-
göktuğ_BURSA adlı üyeden alıntı
hocam öncelikle sizi böyle bir işe vesile olduğunuz için daha sonrada siz geleceğin tek umudu çocukları gerçekten kutluyorum elinize emeğinize yüreğinize sağlık bugün şunu anladımki böyle bir neslimiz varken bizi asla hiçkimse deviremez yenemez tarihimize atalarımıza saygılı bilinçli bir nesil yetiştirdiğiniz için tekrardan saolun ....
çok haklısınız.. bizi kimse deviremez.. ne olursa olsun ne kadar boşvermiş bile gözüksek ben bundan hiç korkmuyorum.. güveniyorum ben çocuklarımıza.. yazdıklarınız için öğrencilerim adınada teşekkür ederim..
-
Sevgili hocam sizi şahsen tanımasamda yaptığınız etkinliği çok beğendim, çok mutlu oldum. Öncelikle o arkadaşlar çok şanslı sizin gibi öğrencilerini seven ve önemseyen,onları kendi evladı gibi gören bir egitimci , ellerii öpülesi öğretmene sahip oldukları için .
Size çok teşekkür ediyorum beni şu canımın sıkkın olduğu günde bile mutlu ettiğiniz için. Umarım her eğitimci sizler gibi olur. Öğrenci arkadaşlara selamlar
Sevgilerle...
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
oğuz-antalya adlı üyeden alıntı
Sevgili hocam sizi şahsen tanımasamda yaptığınız etkinliği çok beğendim, çok mutlu oldum. Öncelikle o arkadaşlar çok şanslı sizin gibi öğrencilerini seven ve önemseyen,onları kendi evladı gibi gören bir egitimci , ellerii öpülesi öğretmene sahip oldukları için
.
Size çok teşekkür ediyorum beni şu canımın sıkkın olduğu günde bile mutlu ettiğiniz için. Umarım her eğitimci sizler gibi olur. Öğrenci arkadaşlara selamlar
Sevgilerle...
çok teşekkür ederim yazdıklarınız için hem kendim hemde öğrencilerim adına.. diğer taraftan canınızın sıkkın olmasına üzüldüm çok.. canınızı sıkmayın demiycem biliyorum faydası olmuyor böyle zamanlarda.. sadece şunu diyeceğim.. hiçbir şey tek başına hayatın kendisi değildir.. bu yüzden bazı şeyler olmasada hayat devam eder.. umarım canınızı sıkan şey tez zamanda düzelir ve istediğiniz gibi olur herşey..
-
helal olsun cocuklara
-
sizin ve cocukların emeğine sağlık ayrıca paylaşım yapmaznızda çok hoş oldu bende bir kocaeli li olarak gurur duydum gelecek nesil sizlerin ellerinde şekilenir onlara ve kendinize iyi bakınız selamlar....:)))
-
missiond adlı üyeden alıntı
helal olsun cocuklara
sizlerede helal olsun üşenmeyip yorum yazdınız çocuklara.. onlar ve kendi adıma teşekkürler..
mesrur özgök adlı üyeden alıntı
sizin ve cocukların emeğine sağlık ayrıca paylaşım yapmaznızda çok hoş oldu bende bir kocaeli li olarak gurur duydum gelecek nesil sizlerin ellerinde şekilenir onlara ve kendinize iyi bakınız selamlar....:
)))
teşekkür ederim.. çocuklarda yorumları okuyorlar okudukça mutlu oluyorlar..
-
sizin ve cocukların emeğine sağlık ayrıca paylaşım yapmaznızda çok hoş oldu bende bir kocaeli li olarak gurur duydum gelecek nesil sizlerin ellerinde şekilenir onlara ve kendinize iyi bakınız selamlar....:)))
-
sizlerle çok gurur duyduk.aynı zamanda çok mutlu olduk.korayımız iyi ki öğretmen olmuş ve iyi ki birbirinden güzel çocukları olmuş.sevgiyle öpüyoruz.
-
saygıyla egiliyorum onunuzde
-
koray abi tekrar emeğinize ve elinize sağlık.keşke diğer okullarda da bu şekilde bilinçlenmeye yönelik girişimler olsa.çok süpersin abi..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
elinize saglık tek kelimeyle mukemmel olmus hocam
-
tebrikler hocam güzel çalışma
-
bu topik nasil oldu da gözümden kaçmiş,elleriniz dert görmesin sayin öğretmenim ve çocuklar..........işallah bu emek veripte zaman harcadiğiniz tüm hobby faaliyetleriniz, günü geldiğinde toplumdaki eğitimli,bilinçli,anlayışlı ve en önemlisi fikir sahibi bireylerin oluşumunda, toplumumuzda motosiklet kültürünü alıştırmakta yer alırlar.....teşekkürler
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
bu topic birdaha ortaya çıkmaz sanıyordum sevindim. arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim hem kendi adıma hemde çocuklar adına.. sağolun.. YÖRÜK; kardeşimsin, hoşgeldin..
-
Benim kardeşimin yaptığı herşey güzeldir zaten
Tekrar ellerinize sağlık Korayım ve emeği geçen öğrenci kardeşlerim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)