Bu işte bi tuhaflık var bu bizim ER6-F değilmi ?
Reklamlar
-
arkadaşlar kawasaki'nin ana sayfasını dolaşırken bu seneki fuarda gelicek olan 2006 ER6-F modeliyle ilgili bilgi arayım derken karşıma bu ilginç motor çıktı motoru NİNJA 650 R olarak tanıtmışlar
bu motor başka motormu yoksa aynısımı bu konuda bilgisi olan varmı
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Reklamlar
-
alakası bile yok er-6 naked bi motor ve şeklide böyle değil...
-
er-6f ile aynisi. n olani naked. f olani cok guzeldi bence. bir yanlislik olmasin
-
RUZGARSEVDALISI, sen istesen bu siteye http://www.bikepics.com/members/2006models/06er6f/ bi göz at o baron985, unda dediği gibi n olanı yani naked modeli....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
-
bu forumu sadece görüntüleyen arkadaşlar forum başlığını not edin ve saklıyın malum fuarda sizinde kafanız karışıcak
-
arkadaşlar kawasakilerin amerikan versiyonları ninja olarak adlandırılıyor. yani bu motor er-6f in ta kendisidir
-
Başka söze ne hacet,ta kendisi
PRUVANIZ NETE,DENİZLERİNİZ SAKİN,
MOTOSİKLET HAYALLERİNİZ GERÇEK OLSUN! 34 HVD 12 SİYAH İNCİ
-
aynen,aynısının tıpkısı
-
RUZGARSEVDALISI adlı üyeden alıntı
alakası bile yok er-6 naked bi motor ve şeklide böyle değil...
Naked falan degil tıpkısının aynısı. http://www.kawasaki-turkiye.com/moto...50A_BLK_RS.jpg
Egzos ne kadar degisik. Resme ilk baktığım an egzos aradım motorda . ne güzel olmuş öyle.
-
arkadaşlar
Avrupa da ER6F
Amerika da 650R
isimler farklı makine aynı...
-
arkadaşlar teknik detaylara girmek istemiyorum ama...satış fiyatına bir bakın yaaa...
6299 usd diyor....
ah canım memlektim ve vergiler....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Bilooo adlı üyeden alıntı
arkadaşlar kawasaki'nin ana sayfasını dolaşırken bu seneki fuarda gelicek olan 2006 ER6-F modeliyle ilgili bilgi arayım derken karşıma bu ilginç motor çıktı motoru
NİNJA 650 R olarak tanıtmışlar
bu motor başka motormu yoksa aynısımı bu konuda bilgisi olan varmı
aynısı bir fark yok
bide bişey sorcam egzoz nerde?
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Way bee çinliler beni kopyalayacağına ben kendimi kopyalayım demiş adamlar.
Egzoz da motorun altındaki o silindirik parça
-
Akira adlı üyeden alıntı
Way bee çinliler beni kopyalayacağına ben kendimi kopyalayım demiş adamlar.
Egzoz da motorun altındaki o silindirik parça
sağol. aradım aradım egzoz bulamadım yaaw.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler