Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ixon Mont ve Marushin Kask

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yok
    Merhaba Arkadaşlar,
    Altta link'lerini bulabileceğiniz mont ve kask'ı alacağım kısmetse.Almadan önce bir de size danışayım.Kullanan veya kullananlardan bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.Eksileri artıları nelerdir? Veya varsa alternatifleri nelerdir? Neden

Her ikisini de ingiltereden bir arkadaş vasıtasıyla getirteceğim. Mont'da kask'ta 75 gbp(yaklaşık 180 ytl) Yani toplamda 360 liraya gelecek

Kask linki : http://cgi.ebay.co.uk/MARUSHIN-TIGER...1%7C240%3A1318

Mont Linki : http://cgi.ebay.co.uk/MENS-IXON-RED-...1%7C240%3A1318

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    şirkette oolduğumdan linkleri açamadım
    fakat marushin kaskım var öncelikle ucuza alıyorsun 3 senedir kullanıyorum bişey olmadı ancak üst noktasında hava delikleri olan plastik bir parça varsa onlar hemen çıkıyor
    çok hafif sayılmaz ancak ağır da değil
    kilidi pro. bir kilit açılması bozulması mümkün değil
    vizörü TR de var ister siyah ister renkli alabilirsin oda max. 100 TL
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Motosikleti
    yok
    Teşekkürler Takendy. Ben vizörünü de arkadaşım vasıtasıyla getirmeyi düşünüyorum. Ben de kaskın sharp'ın sonuçlarına baktım.Orada 5 yıldız verdikleri ve fiyatı da diğerlerine göre uygun olduğu için alıcam açıkçası.Bu arada ağırlığı da 1350 gram

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Nasıl olsa İngiltere'den gelecekse kask 75£'dan da ucuz fiyatlara bulunabilir. Vizör de buradaki satış fiyatının yanında çok komik kalacak fiyatlara alınabilir hatta... Şimdiden güle güle kullan...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    çok iyimiş usta fiyat felan kaskı tuttum mont tabi tarz meselesi . ..
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Pttsiklet :D
    Alıntı onuray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar,
    Altta link'lerini bulabileceğiniz mont ve kask'ı alacağım kısmetse.Almadan önce bir de size danışayım.Kullanan veya kullananlardan bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.Eksileri artıları nelerdir? Veya varsa alternatifleri nelerdir? Neden

Her ikisini de ingiltereden bir arkadaş vasıtasıyla getirteceğim. Mont'da kask'ta 75 gbp(yaklaşık 180 ytl) Yani toplamda 360 liraya gelecek

Kask linki : http://cgi.ebay.co.uk/MARUSHIN-TIGER...1%7C240%3A1318

Mont Linki : http://cgi.ebay.co.uk/MENS-IXON-RED-...1%7C240%3A1318

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

FAzla qetirttir seN Kaskı Vizörü Kesin Satarız burda iLk müşteri Ben

Motosikleti
    yok
    Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasıl olsa İngiltere'den gelecekse kask 75£'dan da ucuz fiyatlara bulunabilir. Vizör de buradaki satış fiyatının yanında çok komik kalacak fiyatlara alınabilir hatta... Şimdiden güle güle kullan...
    Olcan daha ucuzlara da varda.Açıkçası sağlam bir şey olsun istiyorum. Eğer bu kaskı daha ucuza bulmaksa kastettiğin: Evet bakıyorumda daha ucuza satan satıcılarda var.Bakalım artık

Valla düşünmedim desem yalan olur Romeo.Arkadaş her geldiğinde getirmesini söyliycem.Ama ticaret için değil,halkımıza hizmet için.Seçim önceleri dağıtırız (Siyaset değil, şaka)

Valla düşünmedim desem yalan olur Romeo.Arkadaş her geldiğinde getirmesini söyliycem.Ama ticaret için değil,halkımıza hizmet için.Seçim önceleri dağıtırız (Siyaset değil, şaka)
    2AF3R bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)