arkadaşlar dua edelim de türev integral hesapları sormuyorlar
siz sizolmayın motorcu olun da yanınıza çekme halatı -zincir -takoz-ilk yardım seti-yangın söndürme tüpü-ehliyet-ruhsat-trafık sigorta-savcılık iyi hal belgesi-ikametgah-nufus suret yada aslı-kayınvalidenizin ve kayınpederinizin fotoğrafı-daha saymamayım bunları bulundurun yeter.
Emir geliyor tekme ile durduruyorlar emir geliyor durmak üzere olan motorsiklet kullanıcısının koluna sarılıyorlar...
Emir geliyor benim evraklarımı kontrol ederken yanımızdan geçen plakasız racingler için anons bile yapmıyor
Emir geliyor ama köprünün üzerinde direksiyonu üzerime kıran dolmuş için anons yapılmıyor. Çünkü kameralara bakmak için emir gerekli...
Elbette "ben dahil" motorsiklet kullanıcıları da hatalı ancak Trafik Polisleri de sütten çıkmış ak kaşık değiller. Daha önce de yazdım yine yazacağım amaç eğer kota tutturmaksa emniyet kemeri takmayan araç sürücülerine, ticari araçlara (Doblo, Kangoovb..) 1. boğaz köprüsünden geçerken ceza yazsalar 1 hafta içinde kotayı aşarlar.
yav bizim de soru sorma hakkımız yokmu: örnek: bu ülke nereye gidiyor,enflasyon düşermi,fener bu sene şampiyon olurmu ??????
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:34 ----------
yav sen kotayı bırak biz potaya girmeyelim bize patlar sonra-
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:35 ----------
bu hafta sonu napıyoz patron
Ben zaten potadayım abicim Bir ara gidip cezalarımı yatırayım bari
Bana farketmez şuraya gel de geleyim aslında Poyrazköy istiyorum ama yağmur olursa orman yolundaki çukurları göremeyiz pekmezimizi akıtmayalım sağa sola ziyan olmasın :D
Bence gayet iyi ediyorlar
Daha da sık yapmalılar ki, yetkisiz sürücü sayısı yok olsun ayrıca bu kontroller sayesinde tüm gerçek ve eksiksiz motosiklet tutkunları rahatlaya bilsinler.
trafikte istenmediğimiz şıkkını kullananların sayısı az değil ancak hepside yanılıyor
Motosiklet istenmeyen bir araç olduğuna inanmıyrum...sadece akılsız ve tehlikeli tutum sergileyenler istenmemekte bence.
Bazı '' hasta ruhlu insanları ''ise meclis dışı tutuyorum.
Daha sık kontrol edilmemiz dileğiyle
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
wallaha 4 senedir ehlietim var motorun ustunde bir allahın kulu durda su ehlietini ruhsatınıı verde bakıyım demedi yaaa 50.000 km den belki daha fazla yol yapmışımdır motorlarımla
bende tam tersi durdurulmamaktan dert yanıyorum.2 yıldı 1 kez polis çevirdi yaw
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Bu kadar olur
O kadar polis durduruyor alıştım da Dün Sabah çıkarken ruhsatı yanıma almayı unutmuşum dedimki akşam soldan soldan geçeyim köprüden polis amcalar durdurmasın. Sanki polisler içimi okuyor ta sol şeritten gördü beni köprü girişinde sağa çektirdi. Ehliyet Ruhsatn diye sordu. Şimdi düşünün benim halimi. :=). Beni ne hikmetse bir gülme krizi tuttu, polis şaşkın bir şekilde bakıyor ve evrakları istemeye devam ediyor. Dedimki memur bey ilk defa ruhsatı, ehliyeti yanıma almadım ve şimdi siz durdurdunuz her gün bu yolu gidip geliyorum... Polis dediki 189 lira para cezası yazacağız ve motoru bağlayacağız...
..ruhsat ve ejliyeti gösteremeyince polis kimliğimi istedi, sonra orada başka bir motosikletli ile ilgilenmeye bağladı işi bittiğinde yanıma geldi. Bak Ali dedi, normalde bunu asla yapmazdım ama sen efendi ve dürüst bir adama benziyorsun kimliğini al ve git eğer bir daha yanına evraklarını almadan bana denk gelirsen motoru bağlarım... Gerçekten ona çok ama çok teşekkür ettim ve yoluma devam ettim. Bir dahaki sefere ruhsatı monta japonla yapıştıracağım :D
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
bencede çevirme yapılsın bir sürü iti kopuğu var akla kara ayrılsın ben kendimi bildim bileli motor kullanırım son ıkı yıldır ehliyetle kullanıyorum iki kere durduruldum birinde aşırı hız yaptığım için birinde de kaskım yoktu...ehliyetsizken bile durduruldum ama ceza yemedim.. masum köylü çocuğu ayağına yattım
kaskın nerde dedi bi keresinde yunus ekibinden abimiz... ruhsatı cıkardım ..bak istersen abi motoru bugün aldım kask almaya param kalmadı dedim..iyi bi daha olmasın dedi
Slm bence kontrollerın daha fazla artması gerekır!!!!
1 HIRSIZLAR ÇOĞALDI
2 bısıklet nıyetıne motosıklete bınıyor
3 ne kask ne ruhsat nede sigorta var
Antalyanın alanya ilçesinde Basınızda kas ve motosıkletınız sesız va faali yoksa kolay kolay kımse durdurmuyor, Ehliyeti alalı 9 ay oldu bır kere göstermedım, göstermekte ıstemem
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)