Ehliyetsiz hiç kullanmadım yıllardır motor kullanırım iki kez şehirdışında jandarma kimlik kontrolü yaptı hepsi o kadar.Kasksız korumalıksız asla motora binmem
Ehliyetsiz hiç kullanmadım yıllardır motor kullanırım iki kez şehirdışında jandarma kimlik kontrolü yaptı hepsi o kadar.Kasksız korumalıksız asla motora binmem
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Motosiklet sürenlerin bir bölümü motosiklertleri ehliyetsiz ve ruhsat devri almadan kullanıyorlar... Bana göre bu sebep polisleri daha çok motosikletli sürücüleri durdurmaya yöneltiyor.
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
iyi yapiyorlar,herkez dikkat etsin,
ormegin adam ehliyetsiz kullaniyor arkadasinin motoru baglanmis ceza 800tl patlamis,bu rakam onu korkuttugu icin ehliyet aliyor,boyle bir uygulama olmasa adam hala ehliyetsiz kullanmaya devam edecek,dusunuyor 800 oraya verecegime 350tl ehliyeti alarim daha karli
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
Ehliyetsiz sürücüler çok fazla...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
derler hocam derler cinde girmiş derler peride girmiş derler bu devlet bu millet oldukca böle yorumlarda kaçınılmaz kılınıyor
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
iyi de işin biraz cılkını çıkarmışlar sanki.. baktın ehliyet tamamsa ruhsat tamamsa sigorta tamam kask tamam sa daha ne ki..kime ne motorun parasını nasıl buldugum ister kredi ile ister elden taksit ister peşin..neyi değiştirir ki..ayrıca dizlik ya da kolluk kontrolu ilk defa duydum..
uygulama güzel elbette..ben bunun eğitimini aldıysam ya da ehliyet aldıysam bi ayrıcalıgım mutlaka olmalı..ama bunu bize garezleri varmış gibi yansıtmaları hoş degil..
polislere kızıyoruz ama insan sarrafı olmuşlar onlarda biniş şeklinden anlıyolar: saygılar
eyvah eyvah yakıolar gene birilerinin canını
bi kere yaşadım o korkuyu bi daha da ehliyet alana kadar şehiriçine tövbe
görsem tüğlerm diken diken oluo
Polisler insanların ehliyetsiz kulanmaya cesaret edemiyeceği kadar sık cevirsinler dogrusu bu ve bi düzene otursun ama Ehliyet tr şartlarında çok kazık en azından 125 cc ciler için. bide ehliyeti almak da birşey ifade etmiyor! Avrupadaki gibi kanunlar biraz oturmalı kesinlikle..
kurye motoru kullananları durdurmuyorlar galiba
taciz sınırını aşmadığı sürece kontroller gayet yerinde. forumdaki çalıntı duyurularını hepimiz görüyoruz. mağdur arkadaşların motosikletlerine tekrar kavuşmalarında bu kontroller neredeyse tek ümit.
İstedikleri akdar durdursunlar, hatta daha da çok durdursunlar. Benim korkacak bir şeyim yok, ama motor kullanan apaçilerin trafikten men edilmesi gerekli.
Şu ana dek bir defa çevirmeye denk geldim, onda da Jandarma'ya ehliyeti gösterdim ruhsatı istemediler bile, full korumaydım. Motoru 1.5 ay kadar ehliyetsiz kullandım (ehliyete 2006'da hak kazandım, ama işlemleri Haziran 2008'de tamamladım, motoru Nisan ortası aldım), o stresi yaşamaya kesinlikle değmez.
bence kontrol edilmesinden yanayım motor şakaya gelmez bir alet güvenlik önlemlerini alacaksın . ehliyetin varsa ve gerekli evraklerın tamsa neden durdurmasınlar arada durup muhabbet etmiş oluyosunn.
malesef benımde muayene bıtıyor p.tesı (23)
sonrasında para ayarlayana kadar iş ayarlayana kadar öyle dolaşırım mahallede sanırım:D
fazla uzun çıkmadığım sürece problem olmayacaktır,
gop'ta alayını tanıyorum neredeyse:D
sarıgöl'e hep girerlerdi çünki bakkalın önüne park ederlerdi bizim:D
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
arkadaşlar kesinlikle kontrollerin daha sıkı olması gerekiyor çünki bilinçsiz Biniciler hiç sucu hatası olmayan arabaların altına girip canlarını veriyorlar ...
ölüm kaçınılmaz birşey
ama arada özenmiyo değilim yani ben giyiniyorum robocop gibi millet parmak arası teliklerle ohh miss..
Merak etme o gün kimsenin canı yanmadı
Aramızda 15 motordan sadece 1 kişinin ehliyeti yoktu Poliste gitti gitti ehliyeti olmayan arkadaşımızdan Ehliyeti istedi Şans işte tam o sırada araya kahraman bir arkadaşımız girerek kendi ehliyetini uzattı. Poliste onu aldı. Bir kaçımız daha ehliyetimizi gösterdik. Polis bize nasihatlarda bulundu 77yi geçmeyin, aranızda boşluk bırakın gibi..
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
ben de sürekli mont kask, dizlik, eldiven , fosforlu sarı yelek kullanıyorum artçım olduğunda o da mutlak kask takıyor takıyorum , çevirme de ( tek tük başıma geldi) hep ehliyeti soruyorlar, istiyorum ki ruhsat desinler, sigortaya baksınlar, bu aşamaya gelmedim hiç..
sanırım bir de yaş önemli, polis bakıyor yaşı 50 ye gelmiş bir adam kasklı arkasında çocuğu ya da eşi, motor pırıl pırıl temiz, geç git diyor....
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)