bakın çogunuz yalnış anladı belli lütfen bunu okuyun bakın,oncelikle bu ''espiri'' bence fazlada uzamasın belliki bunu tam olarak anlıyamadınız, tamam benı tanısanız ki ben daha bana hediye edilen ufak tefek şeyleribile kabul edemiyen biriyim kaldıkı boyle bi konu acıp menfaatcilik yapayım imkansız bişeybu,artı gordumki bunu anlıyan cogu arkadasta oldu espirilerde yaptık ama anlıyamayanları ve önyargılı davranıp menfaatçilikle suclayanları coook kınıyorum
özürdile yazılmış kimseden ozur dilenicek bi durum yok sacm abi yazı olmuş ben ce o sizin konuyu algılama durumunuza baglı burda abartılacak bikonuda yok
yok ya niye özür dileyecen ki şurda sohbet ettik
gırgır şamata
eğlendik akşam akşam demi
kısa ve öz bir soru keeway ss mi yoksa lc yoksa yanlış kişiyemi soruyorum
Burak bey sanırım baya yalnış anlamış ,ilk hedefim yani bu konuyu acarken bi sohbet ortamı acmak ve fikir alışverişi yapmak tı ONEMLİ OLAN ZATEN BU.VE ZATEN BEN OLUR DENSEDE ASLA BÖYLE BİŞEYE GİRMEM ,kimseyide yonlendiricibi fikirde degil kim uygulıyabilir bunu bizde hesap yasa bilen insanlarız sonucta benımki en cokta meraktı hala fikrim şuki olmaz diyecegimiz kadarda zor bişey degil ,sonucta insanlar biçok çekilişe ,vesayre duruma cokfazla katılmıştır sanırım ve burası bi forum sitesi burda sohbet edıyoruz kimseyi kırmaya uzmeye gerek yok özürdile yamışsınız bence pek konuya ve espirili sohbete yakışmamış ,
Titan saadet zinciri....
bizde; ybr,cbr,zxr,vs,vs... zinciri yapalım
Bu iş fener işine döner.
Hiiç duymadım görmedim...
MEMLEKETİN NERE DİYE SORAN OLURSA, BEN BİR DÜNYA VATANDAŞIYIM.
İnsanlarıda tıpkı para gibi ışığa tutun, eğer içinde ATATÜRK yoksa sahtedir!...
AAA şakamıydı ben göndermiştim 15 melyon
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
bencede turkcell,avea yada vodafone ile site anlaşsın. büyük harfler MT BAGIS yazın 0007 ye gönderin ve özgür_23 arkadaşımız motosiklet alalım kampanyası..her mesajda 15 ytl die not düşelim. :D yada şöylede olabilir.online EFT kabul edilir diye sitenin anasayfasına azı yazılsın.yada istanbul etiler finanbank şubesi MT BAĞIŞ hesabına her ay 15 ytl yatırmak isteyenler burdan devam etsin :D
Yamaha RX 115
[ ...::: OrGiNaL FoMoCo :::... ]
Birbirini bilen insanlarla (daha az sayıda) yapılmayacak birşey değil bu
fikrimi degiştirdim abi herkez 200 milyon versin kişibaşı oooo 1500 kişi tek çekiliş
ok--by
ZevkLer ve RenkLer TartışıLmaz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)