bak bende lise son sınıf öğrencisiyim. belki sana akıl verecek yaşa henüz ulaşmamışım. o yüzden söylediklerimi bi arkadaş nasihatı olarak al.
öncelikle sitedekilerin çoğu bizim abimiz, ablamız. tecrübeleri bizden fazla. dediklerini dikkate almalısın. anlaşılan bu konuyu açtığında birilerine biraz kızmışsın. fakat sinirinin artık geçmiş olması lazım. işe şu imzanı değiştirmekle başlayabilirsin. bekliyoruz...
nik super
yazim kurallari super
imza supermis
motor super
yas 16
ehliyet -
aynen devam..
not:honda demissin sahibinden e gir dylan fiyatlarina bak sonra tekrar yaz..20000 40000 tl lik motor diye
BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
bazı şeyleri görmemek duymamak lazım..sen yazılanı çizileni boş verde motorunun zevkini çıkarmaya bak... hayat çok uzun değil.. yarin geç kalabilirsin....
slm arkadaşlarrrrr...gitmeyin üstüne arkadaşın bu kadarrrr yaaa...herkesin kesesine göre kendi motoru varrrr...bendede suzukı an 125 varrr...ben motorumu hayabusaya değişmem...çünküü benim motorumm suzukı an125.olan benim olan olay buuuu...
Deer 152 tasarımı itibariyle çok yakışıklı bir motosiklettir, olumsuz tarafları muhakkak vardır ama bu kadar sinirlenme gerek yok, diyen desin, kaskını,korumalarını tak keyfine bak
NOT: Ehliyetim olsa bile bu hıza bu kadar az deneyimle trafik içinde çıkıcak kadar canileşmedim-saçmalamadım !
Lütfen motoru trafik olmayan yerlerde kullandığımı gözardı edip boş yorumlar yapmayın
Selamlar cansu, trafik demek yaya ve araç akışının olduğu yol demektir.. ülkemizde yarış pistlerinden başka trafik olmayan alan yok şimdilik.. ki yazında bahsettiğin kullandığın motorunla 130km/h sürate ulaşmak 50-100m gibi otopark alanlarında pek mümkün olmayan bir hız.. hele ki legal olarak motosiklet için azami süratin ne kadar olduğunu biliyorsundur da umarım.. ülkemizin bu güzel yollarında karşına çıkabilecek bir kedi-köpek ya da çocuğun olduğunu bu genç yaşında hiçbir zaman aklından çıkarma ve herşeyin senin sürüş tekniğinden öte incecik hidrolik fren kablosunun lastiklerini kilitlemeden kusursuz çalışmasına bağlı olduğunu unutma.. kazasız günlerle keyifle motorunu sürmen dileklerimle..
slm arkadaşlarrrrr...gitmeyin üstüne arkadaşın bu kadarrrr yaaa...herkesin kesesine göre kendi motoru varrrr...bendede suzukı an 125 varrr...ben motorumu hayabusaya değişmem...çünküü benim motorumm suzukı an125.olan benim olan olay buuuu...
hayabusayi gösterseler ltindaki motora bi daha dönüp bakmazsin bile
Selamlar cansu, trafik demek yaya ve araç akışının olduğu yol demektir.. ülkemizde yarış pistlerinden başka trafik olmayan alan yok şimdilik.. ki yazında bahsettiğin kullandığın motorunla 130km/h sürate ulaşmak 50-100m gibi otopark alanlarında pek mümkün olmayan bir hız.. hele ki legal olarak motosiklet için azami süratin ne kadar olduğunu biliyorsundur da umarım.. ülkemizin bu güzel yollarında karşına çıkabilecek bir kedi-köpek ya da çocuğun olduğunu bu genç yaşında hiçbir zaman aklından çıkarma ve herşeyin senin sürüş tekniğinden öte incecik hidrolik fren kablosunun lastiklerini kilitlemeden kusursuz çalışmasına bağlı olduğunu unutma.. kazasız günlerle keyifle motorunu sürmen dileklerimle..
güzel mesajınız ve alakanız için çok teşekkür ederim...sizin gibi insanların yorumuna ihtiyacım var
yyaa ne kur yapcammm yaa ne alakaa...ben herkez kesesine göre motora biner demek istedim sadeceee...hepsi bu insanları kimse bindiği motora göre aşşaaalamasın diye denen bi laffftı benimkiii amaaa anlayan yokkiii herkes başka telden basıyoo...bende ona göreee konuşuyorummm artık ne yapayımmmm...kuluk bi dava yok....için rahat olsunnnn..arkadaşşşşşş
ben ooo cıdıklı lafını falan bana söylenmiş olarak anladığımdan yazmıştımmmm...benle alakası var diyeee sadeceee...hee eğer yoksa kimsenin avukatlığını yapacak halimmm yokkk zatennnn pardooon...