slm. motorcu dostlar motor için 6. sınıf KGS'yi banka şubelerinde çok gezdim ama bulamadım bunun dışında nereden temin edebilirim
slm. motorcu dostlar motor için 6. sınıf KGS'yi banka şubelerinde çok gezdim ama bulamadım bunun dışında nereden temin edebilirim
[B]SATMADIK DAVAYI,SATMADIK DOSTLARI,BU ÖMRÜ HELAL YAŞADIK... [/B]
Vakiflar bankasinda bulabilirsin rahatlikla
İş Bankasından çok rahat alabilirsin, KRedili KGS için Ek hesap veya Kredi Kartın olmalı.
isbankası.
KGS nedir yaw Ah istanbul ah, derdin bini bin para.. ALLAH sabır versin size
Legends may sLeep.. But they never diE..!
benim gibi kızıp git ogs al daha rahat.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Vakıflar bankası Caddebostan şubesi
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
iş bankası daha güzel
iş bankası iidir
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
lanet bişiy bu kgs arkana kamyon yanaşsın geç cezalı geçiş sayıp kartını iptal ediolar ogs alın millet en babası
Bende aradım bulamadım. Sonunda mahmutbey gişelerinden aldım, mesai saatleri dışında kapalıdır dikkat et.
sarıyer iş bankasında mevcut kgs 6 kartı ben ordan aldım
::tutkuy::
vakıflar bankasından alırsan, topçular eskihisar arabalı vapurda da kullanabilirsin. Sadece 6. sınıf vakıfbank tan alınan kgs geçerli orada.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Fatih Sultan Mehmet köprüsü,KGS gişelerinden alabilirsin.Karayollarının kendi KGS'si.Ayrıca bunları o gişede doldurabiliyorsun.Bankaların KGS'lerini bu gişelerde doldurmuyorlar.Ziraat'inkini bile!
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Arkadaşlar,bende OGS var ama bir türlü randımanlı kullanamıyorum.Motorun ön kısmına koyuyorum ama okumuyor.Motorda en uygun OGS kullanım şekli nedir?
motora binip böle şeylere paramı veriyosunuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)