heyoooo başardır
Anti itaLyanciLAr :1 - Extrema Emrah : 0 :p
hadi baska apriLia ve giLera kuLLananLari buLaLim ))
heyoooo başardır
Anti itaLyanciLAr :1 - Extrema Emrah : 0 :p
hadi baska apriLia ve giLera kuLLananLari buLaLim ))
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
yaww arkadaslar tzr50 alacam gibi baslangic icin cok mu kotu olur??
100yapiyomus kullanan biriyle konustum sabit olarak 70le felan yol alırsın dedi
e benin şu an opel combo var 1.3tcdi modeli 80-90la yol aliyorum
yani eski maceraci ruhum yok artik
ne dersinizz bide 100-130lira araliğinda yani o civarlarda hangi kaskı alayim????
arkadaşlar şu anda sahibinden'de satılan aprilia tuono125 benim eski motorumdur. merak edilenlerle ilgili biraz yardımcı olmak istedim.
ben bu motoru 2006 senesinde aldım beşiktaştan. aldığımda 2006 model diye biliyordum ancak kasa olarak 2003 olduğunu öğrendim. sonuçta motorun trafiğe çıkışı 2006 senesidir. motoru galeride yakından gördüğümde sıfır gibiydi ve sadece 400 km.deydi pırıl pırıl ve sorunsuz bir motordu. 4500 km.ye kadar kullandım. performans olarak inanılmaz keyifli bir motordur. ben fazla kullanamadım. motoru açılmadı ama otobanda edirne yolunda 160 km hıza kadar çıktım. 4000 devirden sonra motor yalancı turbo yapıyor. yani sıkışan motor açılıyor ve tutulması zor bir canavara dönüşüyor. yakıta gelirsek o zamanlar arkadaşlarımda fazer vardı ve fazerla aynı yakıyordu. ayrıca depoyu her fullediğinizde performans yağı koymak durumundasınız. motorun görünümü çok şıktır. oturumu son derece rahattır. tok görüntü var motorda. tam bir italyan yani. egzozundan arı vızıltısı şeklinde ses çıkar ve bunu engelleyemezsiniz.
motoru neden sattım ? fazer aldığım için sattım. şimdi fazerımıda sattım ve imkanım olsa tekrar o motoru alırım. bugün bir arkadaşımın sıfır aldığı kawasaki ninja 250r motorunu kullandım 3 km. kadar. inanın ninja tuononun yanından bile geçemez. rüzgarıyla savrulur. 125lik en iddialı makina bana göre tuono ve rs125dir. zaten ikisininde motoru aynı kasa farklı..
motoru sattığım kişiler benzine yağ karıştırmadığı için motoru kitlediler. yine tesadüf her zaman gittiğim tekay yenikapı serviste gördüm motoru. motor kitli dedi recep usta. sonrasını bilmiyorum. bende sahibindende gördüm motoru.
125 cc sınıfında bu motora kafa tutacak motor tanımam.
bu motora arıza yaptırmak beceri işidir. dip gaz 5 saat gidebilirsiniz.
yakıtı biraz fazladır ama keyfine değer
en sıkıcı tarafı egzoz sesi(yüksek devirde tatlı ses verir) ve yakıta katmanız gereken yağ işlemidir.
çok şıkdır. 600 lük makina gibi durur. süratine diyecek bişey yok zaten. bu makina en az 180 görür.
kullanması zor bir makinadır. çünkü 4000 devire kadar gitmiyormuş hissi verir.
kıymetini bilenin vazgeçemeyeceği bir makina diyebilirim.
sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.
FERRİNG ZOR GELİYORSA BANA KISACA [B]FATİH [/B]DEYİN :P
ferring ozel mesaj gonderim ama bakmadin sanirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)