arkadaş bu aprilla değil
bu motor mundar olmuşdur hiç girme bende saçını başını yolarsın
arkadaşa almışdık bunun gibi bi yırtık uçurtma elinde patladı.
Beğendiysen al arkadaşım sen milletin ne dediğine aldırma sen bineceksin millete laf lazım Aprilia yı bilmeyenler konuşmuyormu gülüyorum sadece.5000 km olmuş 50000 km olmuş Aprilia ya hikaye gelir ayrıca herkes motoruna binip sürekli şehir dışına çıkmak zorunda değildir,6 yaşında 5000 km olamazmı 50000 olsa bu sefer aaaaa alınmaz o motor çok km yapmış dicekler yani kısacası millete laf lazım sen beğendiysen düşünmeden al Aprilia ya 25 sene sorunsuz binersin bakımlarını aksatma asla yolda bırakmaz çünkü İTALYAN hayırlısı olsun
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
alınır alınır ama satılamaz:D
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
sözü bilenlere bırakmak gerek diye düşünüyorum. ama ben almazdım. zaten aprilla 2007-2008 rs 125 lerin fiyatı bile 3500 tl aralığında. ben o paraya gs 500 alırdım yine de. hem 4 zamanlı, hem 47hp, hem de 500cc... aradaki fiyat farkı ise 1000 ytl. olmadı git hyo al gt 250.
son sahibi olursun. o makina bence 2500 devir masrafıyla anca eder....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
http://www.sahibinden.com/acil_son_f...XQQdisplayitem
engieng bak burda daha ucuzu var 2000 verip bunu alırsan dahada iyi yapmış olursun
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Bu motor alınır mı.? Parasını verdikten sonra elbette alınır. Ama motor alıp zevkle binmek istiyorsan onu bu motorla yapamassın. Model olarak biraz düşük, 2 zamalı oldugu için yakıtı fazla olur. Dunyanın en pahalı benzin Turkiyede. Zamanla tuketimi fazla gelecektir. 4000 Tl ye daha yuksek modelde 4 Zamanlı daha sorunsuz birçok motor bulabilirsin. Örnek.
http://www.sahibinden.com/orjinal_te...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/2600_km_de...keyword=yamaha
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
2007 rs125 3500 lira olsa ben mosuna burda sizi zahmete sokarmıydım
hiç başımı ağırtırmıydım ama ne yaıkkı 6-7000 TL onlar
gezgin oneriler için tesekkurler ama ben biraz daha faklı biseyler istiyorum
extrema biraz daha beklesem bedavaya gelecek gibi fiyat git gide düşüyor :D
arkadaslar extremanin 2. oneriside guzel geldi sonucta aprila yani
parca sonunu olursa da almanyaada amcalarim var mercedeste yani onlarda bilgilidirler sanirim getirtebilirim.
bu şartlar altinda bunu alsam sanirim daha karliyim
http://www.sahibinden.com/acil_son_f...XQQdisplayitem
hem fiyatta makul gibi
Bencede al ilan az önce yoktu yeni güncellemiş kaçmaz bu makine sen bakma millete İTALYAN motoruna binmek ayrıcalıktır.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
tuono da alinir bu rs 125 te alinir)tuono cok iyiymis fiyati ya falconla takasa girermi acaba ustune 2000 ytl verse bu is tamam:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
arkadaslar sizce hangisi benim için rs daha uygun malum gütce meselesi
NOS a tick koymus:D bu arada
arkadaslar az once aradim NOS u da var mıs:D:D
yanlız nosun bi problemi var mıs
Aprilia'ya birsey olmaz arkadasim. Eger senin de icine sindi ise alirsin. 6 sene eski olmasi pek onemli degil. Benim motorda 5 senelik ama tas gibi masallah... Sorun yasayacagini sanmiyorum ama tabii ilk kullanicisi kotu kullanmis ise, hic baklim yaptirmamissa, 6 sene boyunca oylece motoru yatirmissa bilemem.
Yalniz yedek parcada sorun yasayabilirsin, bilgine.
Arkadaşlar kanuni caracal 200 cc hakında nereden bilgi alırım caracalcılar nerede
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
hocam bende senin gibi yeniyim ve daha yeni ybr125 imi aldım ve birazda olsa kullanma fırsatım oldu. bence 32bg lik bir makina inan başlangıç olarak bana bayağı bir seri geldi. ben daha bugün 10 bg lik ybr nin kavramasını tam ayarlayamadığım için birden fırladı motor altımdan. bence aynı şeyleri sende yaşayacaksın ve bunun senin için çok kötü bir tecrübe olacağı kanaatindeyim, tabii bende acemi olduğum için ilk deneyimi sen diğer arkadaşlarla paylaşmak istedim. bir aralar hyogt250r almak istiyodum ve bugün düştüğümde dedimki kendime "allahtan hyo almamışım" çünkü ybr nin bile en ufak bir kavramada hemen kaçtığını gördükten sonra senin 32bg lik makinanın böyle bir hatada ne yapacağını düşünmek istemiyorum. inşallah istediğini alırsın. allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)