İLK MOTORUMU ALDIMMM :))) HEEEYOOOOOOOOOO :)))
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar.
bugün bir arkadaştan sms aldım. ehliyetimle ilgili güzel bir gelişmeyi haber veriyordu.
hemmen ok gibi fırlayıp, kagıthane ilçe emniyet müdürlüğüne gittim, işlemleri hallettim ve cuma günü ehliyetimi alıyorum.
sonra, motosiklet.net'te karşılastığım, ve cazip gelen fiyatları sebebiyle, "bir balalım hele" diye feyizoğlu mondial bayiine gittim.
yaklaşık 1 senedir kafamı kurcalayan, sinirimi bozan, çogu zaman heyecanladıran, öylemi olsun-böylemi olsun diye rüyalarımı bile katleden motosiklet seçimi mevzuuna son verdim.
mondial kt 125 aldım.
hemi de full siyah.
isim bile koydum kerataya.
GARAŞİMŞEK
yarın akşam teslim edecekler.
pişman değilim,
avukat istemiyorum,
beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar...
motosiklet hayali kuran tüm arkadaşlarıma, ALLAH (cc) kolaylık versin...
amin...
dosta düşmana duyurulur...
Reklamlar
-
gurzan, hayırlı olsun kardeş allah kazasız belasız keyifle binmeni nasip eder inşallah
-
hayırlı olsun.bugünde yeni motor alma haberi baya duymaya başladık.iyi iyi güzel.hayırlı olsun.bi tur verirsin artık
-
gurzan güle güle kullan kazasız günler temennisi ile bu arada mondial i tercih ettiğin için acaip sevindim pişman olmayacaksın
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
-
-
-
hayırlı uğurlu olsun gürzan kazasız keyifli sürüşler
-
sagolun arkadaşlar.
siteye küsmüştüm ama, o kadar keyifliyim ki, unuttum herşeyi.
sevincimi paylaşmak istedim.
mesajlarınız için teşekkürler.
kısmetse, gezilerde görüşürüz.
-
hayırlı olsun, kazasız belasız kullanasın
-
Süper Moderatör (BBRR)
-
BBRR, ok.
bittiiii...
şşşştttt....
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
gurzan, hayırlı olsun arkadaşım senin gözlerinden belliydi en kısa zamanda motorize olacağın kazasız belasız sürüşler dilerim.
uzun zamandır da gözükmüyordun yeni motosikletinin vesilesiyle iyi oldu siteye döndüğün, senin gibi dobra arkadaşlara ihtiyacı var sitenin
-
gezilerden önce garaşimşek in resimlerini koyarsan yeni resimlerine bakıp ahhh etmek ister bu gönüller gurzan
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
-
garaşimşek in resimlerini koyarsan
Yakında dostum...
çok yakında.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
gurzan, saat kaç gara yapıcam mı abi
-
baron985 adlı üyeden alıntı
gurzan, saat kaç gara yapıcam mı abi
baronum gülüm,
türkçe mealini de yazsan???
-
-
-
sen eski bir forumdaşsın dostum.senın adınaaa çooook sevindim.iyi gunlerde kullan kardeşim,kazasız belasız..çok iyi yaptın..
-
Hayırlı olsun gurzan kazasız belasız günler dilerim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler