kt 125 cross olan mıydı?
kt 125 cross olan mıydı?
optik1907 adlı üyeden alıntı
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
teşekkür gurzan
ama bu siyah deeel
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
henüz teslim almadım.
yarın veya pazar alacagım.
gerçek fotoları o zaman eklerim.
bugün alıp, tıngır mıngır eve gitmeyi planlıyordum, tam evin karşısında patlama olmuş.
haberlerde izlediğiniz yer, benim evin karşısı.
hergün kullandıgım yol ve üst geçit.
Güle Güle kazasız, belasız sürüşler gurzan, Motorun hayırlı olsun.fiyat lıstesi için sagol ben de yeni kask, eldiven, dizlik filan bakıcaktım.airoh çene açılır kask 125 ytl
ufo dizlik 45ytl
balaklava 15 ytl (oha)
eldiven 60 ytl<
topcase 70 ytl<
branda 40 ytl
(buraya kadar olanlar 2-3 taksit)
mont 210 ytl< (6 taksit)
disk kilidi 48,5 ytl (5 taksit bauhaus'ta)
Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f
Geçmiş olsun o zaman. Allahtan patlama sırasında orda deildin, yaralananlara da acil şifalar...tam evin karşısında patlama olmuş.
haberlerde izlediğiniz yer, benim evin karşısı.
Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f
Sertac_cagdas, teşekkürler.
sıkı pazarlık yapmanı tavsiye ederim.
biraz suratsız davranıyorlar ama elimiz mahkum işte.
ya kızıltoprak, ya da sirkeci...
alternatif çok az.
yabancı sitelerde çeşit ve alternatif bol. bir üründen her keseye uygun olanı mutlaka var.
biraz acele tarafından oldu benimki.
bundan sonra planlayıp, yurt dışından getirtecegim malesef...
bende bitane 110luk yarı otomatikler war bordo çok istiyom ama bakalım 1350ytl falan inşallah yaza ya ondan yada ybr125 alacam ybr düşünüyom olursa inşallah
hayılı olsunn
Arkadaşlar slm
ben yeniyim 125 kt ve 150 kn(şu 2006 model olan) arasında gidip geliyorum
baktımda 8 sayfa hayırlı olsun dilekleriyle geçmiş. bende aynı şekilde gürzan kardeşime hayırlı olsun diyorum ama tecrübelerini ve düşüncelerinide bekliyorum tabi tavsiye edermi cvp olursa çoook sevinirim
bide gürzan kardeş fotoları bekliyoruz
gurzan, kardeşim valla yeni gördüm topici hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle artiztik fotolarınıda bekliyoruz yani artık
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
gurzan, hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız eskitmen dileğiyle biz seninle komşu sayılırmışız desene,bende büyükşehirde oturuyorum bende mct 250 aldım ama şubat sonuna kadar bayiden almıcam havalar güzel olduğunda birlikte gezeriz oralarda hem acemiliğimizi atarız hemde hava almış oluruz fenamı patlama içinde gerçekten hepimize büyük geçmiş olsun canice bir olaydı hayatlarını katbedenlere allah rahmet eylesin tekrardan hayırlı olsun
gurzan,hayırlı olsun kardeşim allah kazasız keyifli sürüşler versin tüm camiamıza.
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
hayırlı olsun kardesim...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
hayıRlı oLsn.. ii günLerde kuLLanman diLeiyLe..
gurzan hayırlı olsun.
http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
http://twitter.com/bariskaykusuz
Hayırlı olsun diyorum , kazasız belasız sürüşler diliyorum orum
yaw gurzan kardeş boşladın burayı ama senden 125 kt hakkında düşüncelerini ve
resimlerini bekliyoruz haberin olsun tecrübelerini bizimle paylaş istersen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)