- ARKADAŞLAR RESİMDEKİ İŞARETLEDİĞİM YERDEKİ MONDİAL YAZILARINI NASIL SÖKECEĞİM?
- BENZİNLE SİLMEYİ DENEDİM İZ KALIYOR BİLENLER LÜTFEN YARDIM ETSİN
- ŞİMDİDEN TEŞÜKKÜRLER...
- ARKADAŞLAR RESİMDEKİ İŞARETLEDİĞİM YERDEKİ MONDİAL YAZILARINI NASIL SÖKECEĞİM?
- BENZİNLE SİLMEYİ DENEDİM İZ KALIYOR BİLENLER LÜTFEN YARDIM ETSİN
- ŞİMDİDEN TEŞÜKKÜRLER...
eline bitane ısıtıcı al öncce oraları ısıt
erimiyecek kadar sonra ucu sivri düz bişeyle tornavida filan olmasın bışak olabilir sonra inceden inceden onları kaldırabilirsin
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
İlk önce gazyağı ile ovala yumuşasın.
Sticker sa ; Hafif Hafif çıkarabilirsin !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Kafa bum olmuş, yardımmmmm Merkez Bankası anladım
kardeş bence onları hiç sökme bizim arkadaşın kazalı parçasındakini söktüm ben bizzat çok kötü gözüküyor,vede tırnakla filan çıkcak gibi değil resmen tornavida ucuyla kanırtarak çıkarttım tabi boya bozuldu zaten parça kırıktı atıcaktın yani
o stickerların üstünde baya bi cila var stcikerları söktünmü sökülen yer çukurlukta kalıyor inşallah anlatabilmişimdir
ben olsam hayatta sökmezdim çok kötü
oluyor..
saç kurutma makınasıyla iyice ısıt söktükden sonra kalan yapışkan artıklarını gaz veya asetonla sil
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Arkadaşım eğer Sticker ise Saç kurutma makinesi ile İyicE ısıt Erimesin ama Dikkat et Daha sonra Kalan Tutkallı yerleri Gaz Veya Aseton La Silersin İzkalmaz. Hea Eğer Sticker Değil Baskı ise onlar Matbaa Malzemeleri Satan Bir Yere Gidip 1 Şişe Speragum Alıyorsun Temiz Bezle Siliyorsun Ne iz Kalıyo Ne Boya Ama Spreagum Uygulayacağın yer Dikkat Et Plastik Bi Yapıya Sahip Olmasın Eritir Eline Falan Temas Etse Bi Zarar Vermez Ancak Plastik Zemini Eritirsin
kardeş beni dinle yapma ama yinede sen bilirsin böyle bi konu daha evvelde vardı ben ordada aynılarını yazdım bi araştır bak bakalım sonuç nolmuş diye..
onun bi yanındaki motora bayılıyorum harika bişi =)
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
acg mi neydi modeli 125lik
120 filan görüyo benim arkadaşta vardı
iyide o giydirilen folyoların üstüne sonradan bide cila (baya baya boya cilası kalınca kat) atılıyormu peki, yapıştıktan sonra.. tamamen kaplanırsa sorun yok ama arkadaşın gösterdiği gibi bi stickersa yani boyanın bi kısmı açıkta kalıp üstüne cila gelirse stiker söküldümü nasıl bi görüntü olur. sticker yapıştıktan sonra cila atılırsa vede o sticker sökülürse sizce nasııl olur söküldüğünde.
nese ben fikrimi söyleyim yapıcak arkadaş ine kendi bilir..
Orda Tutkal lekesi kalmayacağı kesin Ancak Cila derseniz Sorun Parçayı Söküp Cila Yapabilir Veyahut Laminasyonla Cila Şeklinde Kapattırabilir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)