sTaR 103'üm kitLedi :((((((
Reklamlar
-
arkadaşlar dün motorumu yıkadım ikindi vakti saat5 gibi sonra iceriye cektm kurttm ve aksam falan hic motoru cıkarmadım sabah okula gidecekken ne yaptım ne ettim calısmadı bi ara calıstı kirikodan indirecekken yine stop etti neyse ayakla gittim giderken tamirciye sordm getir bakalım dedi az önce tamirciden geldm silindir kitlemiş benzin deposuna şeker atmıslar :S :S sizce ne yapabilirim ? yaa offf cok pahalıda bi masraf cıkardı piston sekman gömlek fln dedi hepsi 95 ytl ye anlastık :S ama bn ögrencym okdr param yok kendim bi çözüm bulamazmıyım ? tşkler şimdiden :((((((((((((
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
Reklamlar
-
oofff geçmiş olsun kardeş teknik açıdan pek bi yrdımım olmaz ama üzüldüm...kim nerde şeker atar yaww sizin depolar kilitlide değil demi :(:(
-
CBA adlı üyeden alıntı
oofff geçmiş olsun kardeş teknik açıdan pek bi yrdımım olmaz ama üzüldüm...kim nerde şeker atar yaww sizin depolar kilitlide değil demi :(:(
sağol baktıgın icin arkadasım yok depo kitli deil :S offf napsam yaw bu yüzden bu motoru satıcam :S
-
ayıp ya yapılırmı bu ne insanlar var bu hayatta . . .
sanada çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda halledersin sorununu :(
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
-
şekeri kim atmış bunu öğrenip paranı döve döve alabilirsin mesala?
geçmiş olsun arkadaşım ama ciddiyim kim yapmış olabilir seni sevmeyen yada kıskanan biridir
-
Geçmiş olsun yinede masraf büyük değil büyük bir motor olsaydı çok daha fazla olurdu ama bunların deposuda kitli değil kim neden şeker atsın.:(
Geçmiş olsun.
-
hayır, bu tip Peuegout ve Mobylette'lerin bu modellerinin deposunda kilit yok, uyduruk bir kapak var.
Zamanında, Ben de Hydro-51 Kullanmıştım.
Violence;
Bunu, sana kızan birisi yapmış olabilir, ya da çocuklar yapmıştır.
-
O ustan şekeri ispatladı mı peki, motor sökülüp bakılmadıysa başka bir motorcuya göster ne yapsın etsin gözünün önünde yapıp ne değişeceğine karar versin,uyuma yani.
-
Sana düşman olan birisidir büyük ihtimal onları gözüne kestir sıkıştır bir köşede bu coluk cocuk işi değil şeker atsın depoya kendi cevrendekileri araştır tamm
-
arkadaslar sağolun yardımlarınız için evet usta actı silindiri baktık piston şeker benzin faln iç içe :S reçel gibi olmuş yine monte etti eve getirdim motoru ama tahmin ettiğim kişiyse onu fena benzeteceğim birisinden şübheleniorm ama bakalım inşallah odur onu gebertirim ona yaptırrım
-
vioLence adlı üyeden alıntı
arkadaslar sağolun yardımlarınız için evet usta actı silindiri baktık piston şeker benzin faln iç içe :S reçel gibi olmuş yine monte etti eve getirdim motoru ama tahmin ettiğim kişiyse onu fena benzeteceğim birisinden şübheleniorm ama bakalım inşallah odur onu gebertirim ona yaptırrım
sana tavsiye onun yanında motor muhabbeti aç.Şerefsizler motoruma şöyle yapmıs böyle yapmıs arada salla küfürü bakalım tepkisi ne olacak elbet hal ve hareketlerinden anlarsın
-
Kostantin adlı üyeden alıntı
sana tavsiye onun yanında motor muhabbeti aç.Şerefsizler motoruma şöyle yapmıs böyle yapmıs arada salla küfürü bakalım tepkisi ne olacak elbet hal ve hareketlerinden anlarsın
Filmlerdeki dedektifler gibisin.Umarım yapanı bulursun ve masrafı ona ödetirsin.
-
kardeş geçmiş olsun....inşallah sana bunu yapanı bulursun....
-
kardeşim şanslısın.benim motorum kitlediğinde 1300 ytl masraf çıkardı.bende öğrenciyim. benimki de sabotajdı.. geçmiş olsun canını sıkma.unutma beterin beteri var...
[B]face your fears,live your dreams[/B]:bounce:
-
G.BEREKET adlı üyeden alıntı
Filmlerdeki dedektifler gibisin.
Umarım yapanı bulursun ve masrafı ona ödetirsin.
Haksızlığa dayanamam be kardeşim her zaman yorgunun ve düşkünün yanındayız öyle değil mi?
-
-
geçmiş olsun kardeşim inşallah çok masraf çıkarmadan iyileşir
-
-
geçmiş olsun kardeş. benzin kağanına kilit al
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
çok geçmişolsun kardeşim inşallah bulursun yapanı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)