Yaş önemlide o kadar da değil.Geçen sene Kenan superbike'da yoruluyorum diyordu ama Troy Corser 40 yaşındaki adam 20'likleri öttürüyordu birinci geliyordu. Schumacher iyi olur veya kötü olur ama yapabilir.
Yaş önemlide o kadar da değil.Geçen sene Kenan superbike'da yoruluyorum diyordu ama Troy Corser 40 yaşındaki adam 20'likleri öttürüyordu birinci geliyordu. Schumacher iyi olur veya kötü olur ama yapabilir.
kaç oldu bu yaa
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Adamcağız hep f1 in üstünde yolda bile goğru dürüst yürüyemiyor ne işi var motorda. biz f1 e biniyormuyuz.
şumi frrariye benzemez aman haa dikkatli ol:D
şuminin birşeyi becerememesi hepimiz için çok komik ama ben sınırları zorlayıp sonuna kadar gittiği için düştüğünü düşünüyorum inatçılık adamın kanında var.
İki kişinin bindiği motor değildir.
Ben araba kullanamam b ehliyetim bile yok, heves bile etmiyorum
kendisini gerçekten tebrik ediiyorum.. imkanlar dahilinde herşeyi yapmaya çalışıyor .. adamla dalga geçmeyin boşuna ..düştü yapıştı yerlerde süründü die (: siz F1 kulanabiliyomusunuz .....
adam makina kullanabiliyo :D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
hırslı adam valla helal olsun ama bence bu hırsı yüzünden düşüp duruyor. zamanlamada ki farkların virajlarda kapandığını biri anlatsa şumi'ye düz yolda herkes basıyor zaten daha çok viraj çalışması lazım....f1 e benzemez.
elbet bir gün motosiklet kullanmayı başaracak..
keske scooterla baslasaydı ama
azımli ve istekli Düşe kalka ögrencek
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)