hayırlı olsun..güzel bir seçim...kaça aldın
hayırlı olsun..güzel bir seçim...kaça aldın
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
güle güle kullan arkadaşım.. gayette güzel olmuş...
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
yakışmış kardeş kazasız belasız
doğu geçen ramazan bayramında çarşamdaydım...ya bi gün mt izmir toplantısında buluşup tanışalım....
Hayırlı olsun kaskın güzel kask bende' de aynısından var ve ben 160 euro vermiştim zamanında fiyatlar baya aşağı çekmiş.
muartq@ bu kaskın bi kaç çeşiti var bende n63 mystic modeliydi sanırım 270 tl yealmıştım 2 sene filan evvel..
hayırlı olsun
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
hayırlı olsun,bende aynısnın 2.. elini 150tl ye buldum ama pahalı geldi.50 lira daha verip sıfırını almak daha mantıklı zaten.bu arada fuarda LS2 ler kaç paraydı?
ooff, çok berbat bi kask bu yaa..
buna para verilirmi be?..
safebet falan alsaydın; en azından onlar daha az rüzgar geçiriyor!
birde boyunda bi ağrı yapioki bu kask; sorma gitsin! Aldığımdan 1 hafta sonra zar zor yarı fiyatına verdim.. LS2 falan bu kaska fark atar, ezer, süründürür...
deyipte moralini bozmiim..
Şaka bir yana, gerçekten güzel bir kask; fiyat / performans oranı oldukça başarılı. Kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
kaskın modelleri arasında baya fark vardır bendede N62 var fakat 165€ fiyatı var seninkiyle iç yapı farklılıkları var
orta siklet bir kask fakat ben kendi kaskım için diyim çok rahat
Ls2 de var artçı için aldım fakat keşke almasaydım giyip çıkartırken sanki suratımı tırmalıyo yanak pedleri :( bende takmıyom
hayırlı olsun iyi seçim ama keşke N62 nin diğer serisinden alsaydın
benim kask
http://www.flandro.com/attachments/producto_1872_0.jpg
nolan olur da kötü mü olur dostum allah kaza bela göstermeden kullanmak nasip etsin
3000.nci mesajım sana nasip oldu
safebat diyince aklıma bişe geldi 2nci el nolan kaskımı yeni almıştım ve kursa gittim elemanın biri dediki ne kadar bu kask dedim 600 ytl kutusundaki fiyatı sonra dediki bu parayı buna verenin aklına ederim falan. nie dedim usta nesini gördün, valla dedi ben hiç kullanmadım ama sewmiyorum kalitesiz geliyo falan dedi, eee dedim sen ne kullanıyorsun, içimdende dedim kesin shoı falan kullanıyordur bu falan demeye kalmadı ben safebat kullanıyorum dedi güldüm ve usta haklısın en sağlam kask safebattır dedim kapattım konuyu :D
Yatakta ve Batakta eşi iyi olmayan eline mahkumdur...
digi_boy çok sağol 3.000 ninci msjını bana yazdığın için...şimdi içim rahatladı ya bi ara geri versem alırlarmı dedim.????? zaten bi beden büyük almıştım değiştirdim...geri götürsem döverler heralde.....
zahmet edip değerli yazdığınız yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim sizlere....keşke motorumuda almadan önce buraya üye olsaydım....hayırlısı artık 2 nci motoruma....
izmir den saygı ve sevgilerim....hoşça ve dostça kalın.....
hayırlı olsun güzel kask
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
Hayırlı olsun abi.Allah kaza yüzü göstermesin.Gerçekten güzel bir kask.Nedense Nolan'ın diğer kask markalarına göre daha bir sempatisi var bende.
ilk kaskım safabetti elimden düştü karpuz gibi yarıldı kask :D
kardeş yaw senin kaskın iç astarı çıkabiliyormu bendede var ama sanki çıkmıyo gibi hiç denedinmi..
dostum öncelikle hayırlı olsun..
sırasıyla lazer lz6,nolan n62 replica smdide schubert s1 kullanmaktayım..
öncelikle sunu söliim kafanda bişey kalmasın nolan lazerdan kat kat üstün bi kask..lazerden sonra nolan taktığımda gerçekten kafamda bambaska bisey var gbi hissetmistm aynı sey nolandan schuberte geçerkende oldu ama tabi iki katı para ödedim..(140 euro ya nolanı aldm 300euro schuberte verdm)
safebet falan işin esprisi tabi..
'
[COLOR="Blue"]
JustBe..[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)