Motosikletlerin yolda fark edilmesi için-(destek lütfen)
Reklamlar
-
Çok Değerli büyüklerim,sevgili arkadaşlar;
Bildiğiniz üzere son zamanda Türkiye'de bir çok motor kazası yaşandı,bir çok arkadaşımızı araç sürücüleri yüzünden bir çoğunu kask takması yüzünden ve yine bir çoğunu yollardaki yanlış yapılanma yüzünden kaybettik...
Ben Karabük MT üyesi olarak Karabük Mt'deki arkadaşlarıma bir şey sundum bunu sizlerlede paylaşmak istiyorum.
Hepimizin bildiği üzere Motosiklet kullanıcıları çoğunlukla farkedilmiyor ve bizi araçtan saymıyorlar neredeyse ölümle karşı karşıyayız.Motorsiklet kullanıcısı oldukca az olduğundan dolayı insanlar bunu umursamıyor ve hatta bizlerle neredeyse yarışmaya çalışıyorlar.
Lütfen bu konuda hassas olalım ve birbirimizi gördüğümüzde öncelikle selam verelim(Bu saygı,hoş görü lütfen yok olmasın)
Ayrıca araç kullanıcılarının bizleri farketmesi için ortak bir karar alıp motorumuza bir simge,logo'yu veya yazıyı yazdıralım veya yapıştıralım.
Ama artık bu soruna bir önlem alalım çünkü bizler böyle sessiz kaldıkca daha içlerimzden ne canlar daha vereceğiz.Lütfen artık bu konuda geç kalmıyalım el ele verip bir karara bağlıyalım ve tüm MT üyeleri buna kendi can sağlığı,birliğimiz beraberliğimiz adına lütfen uysun...
Bu konuda bana yardımcı ve destek olacağınızı umuyor şimdiden sizlere teşekkür ediyorum...
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Daha Çok Görünme
Değerli Hemşerim,
Bence çözüm daha dikkat çekici şekilde görünür olmak.Zaten motoru görmeyenler üzerine yapıştırdığın etiketi,logoyu da görmez.Sürücülerin göz seviyesini dikkate alarak mont ve kaskımızı daha görünür hale getirmek iyi
olur düşüncesindeyim.Reflektörlü yelek olabilir.Fiyakamı bozar derseniz,montumuza reflektör şeritler ile uygun şekiller yapılabilir.Koyu renk kasklarada reflektör özellikli etiketler yapıştırılabilir.
Ayrıca,başkasının hakkına saygı göstermeyen,devamlı tabakhaneye yetişme çabası içinde olan,önce ben,bana birşey olmaz diyenlerin çoğunluk olduğu bir trafik içinde bizlerin kurallara daha fazla uymamız,sakin olmamız gerekiyor.
Gerekli yasal izinleri alınmış toplu şürüşler yapmak iyi olur.Sık sık yapmak kamu oyu yaratabilir.Federasyon veya dernekler bu konuyu düşünmeliler.
-
_OLD_ adlı üyeden alıntı
Değerli Hemşerim,
Bence çözüm daha dikkat çekici şekilde görünür olmak.Zaten motoru görmeyenler üzerine yapıştırdığın etiketi,logoyu da görmez.Sürücülerin göz seviyesini dikkate alarak mont ve kaskımızı daha görünür hale getirmek iyi
olur düşüncesindeyim.Reflektörlü yelek olabilir.Fiyakamı bozar derseniz,montumuza reflektör şeritler ile uygun şekiller yapılabilir.Koyu renk kasklarada reflektör özellikli etiketler yapıştırılabilir.
Ayrıca,başkasının hakkına saygı göstermeyen,devamlı tabakhaneye yetişme çabası içinde olan,önce ben,bana birşey olmaz diyenlerin çoğunluk olduğu bir trafik içinde bizlerin kurallara daha fazla uymamız,sakin olmamız gerekiyor.
Gerekli yasal izinleri alınmış toplu şürüşler yapmak iyi olur.Sık sık yapmak kamu oyu yaratabilir.Federasyon veya dernekler bu konuyu düşünmeliler.
Öncelikler merhaba;
Reflektörlü yelek dediğiniz gibi herkesin giyeceğini sanmıyorum ama benim düşündüğüm logo,simge vs.. reflektörlü olmasını istiyorum ister motorun arkasına,ister montumuza ama bunu yapabilmek için herkes bir fikir söylesin mesela nerde nasıl yaptıttırabiliriz.Reflektörlü şekiller veya şeritler gayet mantıklı..
-
Motosiklet Eğitmeni
Canberk, bu konu yillardir forumumuz da tartisilip duruyor.
Hala da bir sonuca ulasmis degil.
Ulastigimiz tek sonuç, yani uzerinde uzlastigimiz tek konu motosiklete bosu bosuna sticker yapistirma zahmetine girmemekle ilgili.
Koca motosikleti gormeyen adam stickeri nasil gorecek?
Yani meselenin ozu çok daha baska.
Forumumuzda bu konu ile ilgili bir suru baslik var.
Arama butonunu kullanarak tartismalari izleyebilir, konu hakkinda yorumunla katkida bulunabilirsin.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
abilerim harbiden bu soruna care bulalım
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
-
Arkadaşlar haklısınız ama ben bu konuyu açtım ve bu konunun peşinide bırakmıyacağım gerekirse basında dile getireceğim ama destek olun...
Ne demişler;
"Bir elin nesi var iki elin sesi var"
-
Motosiklet Eğitmeni
canberk-_- adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar haklısınız ama ben bu konuyu açtım ve bu konunun peşinide bırakmıyacağım gerekirse basında dile getireceğim ama destek olun...
Ne demişler;
"Bir elin nesi var iki elin sesi var"
Sevgili kardesim.
Yanlis birsey için kimsenin uymayacagi bisey için kampanya yapilmaz.
Ustelik senin açtigin konuyu yillardir tartisiyoruz.
Bak burada arkadaslar somut adimlar attilar.
Tikla.
Adamlar aylardan beri destek bekliyor tik yok.
Enerjimizi buraya harcarsak gerçekten ise yarar bisey yapmis oluruz.
Daha teferruatli tartisma için su linke de bir goz at.
Su link.
Yani tartisildi konusuldu ve harekete geçildi.
Sen herseye bastan baslamak istiyorsun.
Bence yukaridaki konulara destek vererek daha faydali olursun.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
daha öncede ben böle birşey acmıştım ama pek umursanmadı benböyle bi fikir sunmuştum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler