Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

noluo yau???

REKLAM ALANI
    cuan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar şimdi yeni motor alıcam çoğunuz biliosunuzdur belki
    cbr125 de karar kıldım (gpr 125 ve rs 125 war aklımda hala ama para yokki!!)
    benim bi kaç sorunum war yardım ederseniz çook sewinirim...

1) parayı tamamlar tamamlamaz alıcam ama ben aldıktan hemen sonra yenisi çıkarsa yada makyajlısı... yada onun gibi bişe(bkz.3) yani birazdaha beklemek doğru olurmu (bi an önce kavuşmak istiorum motora!!)

2) sülalem!! bu konuya çok karşı sadece 1 tane motorcu war oda yardım edemio bana nası ikna ederim ben bunları yau??

3) kesinlikle racing almak istiorum... hondanın o kadar çok modeli warki (internetten bakın) cbr 250 400 500 filan...
    250 likte gözüm kaldı..
    bunları getirseler daha büyük bi pazar payı olmazmı ellerinde??
    fiyatlar ucuzlamazmı
    bunlar hakkında bir bilgisi olan warmı yani geliceklermi TÜRKİYE ye
    yada biz kendimiz getirsek çok mu pahalıya patlar nedir bunun doğrusu...???

yardım edin motor aldıktan sona bazı konularda pişman olmak istemiorum
    şimdiden teşekkürler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    cuan, biz teşekkür ederiz...
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    cuan, CBR ın saydığın modellerinin Türkiyeye girmesi için en az 2 sene var ve bu ülkede ben çok az şeyin fiyatının ucuzladığını gördüm genelde artar . Aileni ikna etme konusuna gelince açlık grevi yap . Aynı zamanda Cbr 125 kullanan bir arkadaşım titreşimin çok olduğunu ve çok uzun mesafeler olmadıkca 140 km. hıza bile zor çıktığını söyledi. Bence paranı biriktir ve 125 cc racinglerin kralı olan Aprilla RS 125 i al derim ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Kobayashi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    şimdi

1 aldığın herşeyin yenisi çıkar.aldığın pc 1 yıl sonra eski model olur sen buna saplanırsan hiç bişey alamazsın.bi dijital kamera alsana şimdi.soorada 5 sene boyunca en yeni modelin o olmasını bekle ümitsizce

2.sülaleyi ikna etmenin en iyi yolu mutsuz ama canlı olmaktansa mutlu ölmeyi tercih edecek bi insan olduğunu.kontrol mekanizmana güvendiğini risk konusunda sana güvenebileceklerini anlatan iyi bi konuşma yapman( yanlız bunların hepsinin yalan olduğunu yada 2 ay sonra olacağını senin bilmen sonrada motoru alıp kapının önüne koyman.ben öyle yaptım işe yaradı ama sen parasal açıdan ailene bağlıysan ne yazıkki bu işe yaramaz türlü türlü eziyet edebilirler parayı kullanıp

3. olarakta sanırım ilk motorun olacak... eğer öyleyse 125 cc 120 maksimumu olan bir motor bile olsa bir racing'le işe başlamamanı öneririm.çoktamantıksız değil gidişatın mantıksız yapıyor çünkü ben bu motoru en az 1 yıl kullanırım demiyorsun şimdiden 400 cc 500 ccden bahsediyorsun... bende işin ustası değilim sadece 7000 km yol yaptım daha...ama bitek şeye inanırım alacağımız yol belli bence o yolu 250 km hızla 1 aydamı almak istersin yoksa işe sakin başlayıp sakin gidip 30 yıldamı???

ben 30 yılda o yolu gitmeyi tercih ederim ( çoğu zaman :D )
    yolun sonu var çünkü hayat gibi.bir ömürde yaşayacaklarımı 1 ayda yaşayıp ölmek gibi bişey bu...

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw S1000 RR HP4 & Aprilia Sr150 2T
    Bende sana Gpr 125 al derim Derbi yani.Önde teleskopik ters çatal var,6 vites ve okuduğum testleri çok iyi olduğu yönde.23 ps. ve sınıfındaki ağırlardan(kg. olarak) dış görüntüsü çok güzel tek kötü yanı bence 2 zamanlı oluşu ve 8.500 Ytl fiyatı...
    Herkes hakettiğini yaşar.

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Potenza, 8500 ytl mi.. E yuh diyorum.. O paraya neler alınır ya.. Fazla kafa yormadan mesela ER5 var diyebilirim direk.. 125 cc nerdeee 500 cc nerdee.. 8500 kesinlikle verilmez 125cc motora bence..

Aaa adam yeni başlıyor, ER5 e binemez diye atlanacağı için şimdiden cevap vereyim. Ben uzun süre binerim diye düşük cc motor alıp daha ilk ayını doldurmadan motoru büyütmek isteyen insanları saysam sayma kapasitem yetmez. Efendi efendi olursan ER5 ile de başlarsın diyorum. Eskiden (motor sürmeye başlamadan önce) ben de 125-250 cc üzeri başlama diyordum ama şimdi cok abartmazsan (600 veya 1000 cc race vs.) 125-250 cc üzeri motorla da bu işe girebilirsin diyorum. Benim fikrimdir. Kimse katılmayabilir.

**Not: Başlık süper yani.. Şu başlık yazma işini bi anlatamadık gitti insanlara.. Ne diyim yani..
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

CANGO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    ocakta zam var race motorlara. %20 min zam geliyor herkesin bilgisine... bu arada dostum gel sana benim cbr 600 f i satayım.

holy_diver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL750
    bizimkilerde çok kızıyordu babam motoru ilk gördüğü gün beni dövücekti araya halam girdi artık alıştılar ve o tepki sadece ilk günde kaldı sadece onlar motoru güvenli bi şekilde kullanıcağına ikna etmenen lazım ve bunuda mont kask dizlik gibi şeyleri hemen alarak yapa bilirsin sevgiler

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    çocukken mobilet kiralamaktan param bittiğinde dedemin balkançisini kaçırıyordum
    çivi sokuyodum kontağa motoru çalıştırmak için

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    bizimkiler karşılar,ama maddi olarak bişe istemediğim için karşı koyamıyolar.para birikip alma aşamasında bi atak yapıp mani olmazlarsa iyidir.varsın yapsınlar,kafaya koydum motor alınacak.pederin bi konuşması var,dinleyen motordan anında soğur.okadar karanlık bi tablo çiziyoki,sanki adamın ömrü motor üstünde geçmiş ve artık bıkmışta beni caydırmaya çalışıyo.soruyosun kaç defa bindin,cevap tabiki hiç.ne işim olur.
    bi binse belkide inmiycek ama....

uzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda SW 400
    Uzay H
    A RH (+)
    Honda SW 400

Sadobey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun Marauder JL 150
    baslangıc su kadar cc olur diye bir mantık sacma. Istediğini al bence aqma akıllı seçim yapmak kaydı ile. Servis, yedek, parcabulunurlugu, yedek parca fiyatı, benzin sarfiyatı bunları hep kendine göre planla. Sana simdi git CBR 125 al 1 sene sonra buyutursun diyenlere de arada kaybedeceğim fiyat farkını kim ödeyecek diye sor. 400-500 veya 125 cc farketmez ne ile başlarsan hepsi aynı sen abartıp köklemezsen cc ' nin önemi yok derim ben. CBR 125 diyorsun fiyat arastırması yap o fiyata cok iyi motorlar var. Hem de adam gibi.

Cenk doğru söylemiş git ER5 e bak. ;) Küçük cc ile başlanır olayı sadece şehir efsanesi.
    Sadobey

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    cenkmenderes, bırak er5 i falan illa 125 cc almak istiyorsa o paraya Aprilla Rs125+Nolan veya Arai Kask+Aprilla Full Body Kit+6 Aylık benzin parası . Hem Rs125 de Derbiye hem kalite hemde performansta fark atar ...

Sadobey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun Marauder JL 150
    Aprilla RS 125 çok yakışıklı bir motor. Ama Performans hız guzel. MeTaL, peki sen kullandın mı o motoru diyecem veya muadili bir motoru. Bende Gilera 125 vardı. Arkadaşımda da RS vardı. Çok güzeldi ilk motorumdu. Turbo falan harikaydı. Ama yokuşta kalkış yapmak bile ölümdü. Hız almadan uzun yokuşlara çıkamamak. Artçı ileyken birde OOOhooo . Canavar gibi sekilli bir motorlasın. Yokuşta takılıp kalıyorsun ki benim oturdugum mahalle yokuşa kurulu çok yaşadım. Herkes motora bakıyor. Ama sen yokuşun ortasında durup geri aşağıya iniyorsun. Hız alıp geri yokuşa çıkıyorsun. Karizma 0 ben bunları çok yaşadım yasadım. Eğer oturduğun mekan yokuş falansa buna dikkat et.

Maltepe yi bilenler Drama köprüsünü de bilir stad tarafından köprüye artçı ile giriyorsam hep dua ederdim Allah'ım ne olur köprüye girişteki rampada önümdeki araç durmasın diye. Benim acemiliğimde vardı o zamanlar tabi. Haa sevmedim mi? çok sevdim motorumu yeri başka ben de mavi rüzgarımın ama bunları da hesaba katmak lazım. Birde 2 zamanlı bir motor daha seri ama sarfiyatı 4 zamanlıya göre daha fazla olur. 125 CC 2 zamanlı motora sahip bir racing güzelliği ile herkesi bastan çıkarabilir. Ama sesi işin içine girince Pehh ne lan bu da dedirtiyor. Hele Turbo ya geçtiği zaman öööf ööööfff
    Sadobey

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Sadobey, Aprilla Sr 50 kullandım 2 sene ve 3 ay kadar kız arkadaşımın Aprilla RS 125 i kullandım 180 km. sürate ulaşmıştım ve bassam daha gidecekti eksoz modifiyeliydi 31 hp daha güçlü bir racingi aratmıyor. Aynı zamanda Ducati Moster kullandım 6 ay kadarda o 250 cc bir şahaserdi zaten ve inanıyorum ki İtalyanlar Japonlardan daha iyi motorlar üretiyor . Ayrıca senin yokuşta yaşamış olduğun sorun ise torku emsallerine göre çok yüksek olan Aprilla Rs 125 de yaşadıysan büyük ihtimalle ya motor ölmüş ya da arka dişlisi yüksek hızlara çıkması için aşırı küçültülmüştür.2-4 diş arası küçültsen bile ki 4 diş fazladır o sorunu yaşamazsın demek ki daha fazla küçültülmüş. 125 cc manuel vitesli motosikletlerde favorim her zaman Aprilla RS 125 olmuştur ekonomik davranmak isteyenlere ise tartışmasız Yamaha YBR 125 i tavsiye ederim. Cbr 125 ise alternatiflerim arasında asla yer alamaz ...

Gokcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway ARN 125 - Keeway Hurricane 50
    Alıntı MeTaL adlı üyeden alıntı
    Sadobey, Aprilla Sr 50 kullandım 2 sene ve 3 ay kadar kız arkadaşımın Aprilla RS 125 i kullandım 180 km. sürate ulaşmıştım ve bassam daha gidecekti eksoz modifiyeliydi 31 hp daha güçlü bir racingi aratmıyor. Aynı zamanda Ducati Moster kullandım 6 ay kadarda o 250 cc bir şahaserdi zaten ve inanıyorum ki İtalyanlar Japonlardan daha iyi motorlar üretiyor . Ayrıca senin yokuşta yaşamış olduğun sorun ise torku emsallerine göre çok yüksek olan Aprilla Rs 125 de yaşadıysan büyük ihtimalle ya motor ölmüş ya da arka dişlisi yüksek hızlara çıkması için aşırı küçültülmüştür.2-4 diş arası küçültsen bile ki 4 diş fazladır o sorunu yaşamazsın demek ki daha fazla küçültülmüş. 125 cc manuel vitesli motosikletlerde favorim her zaman Aprilla RS 125 olmuştur ekonomik davranmak isteyenlere ise tartışmasız Yamaha YBR 125 i tavsiye ederim. Cbr 125 ise alternatiflerim arasında asla yer alamaz ...
    MeTaL'e kesinilikle katılıyorum RS 125 konusunda, 1 seneye yakın bende kullandım RS 125 i ve son derece memnundum. Sürat olarak ta 200 km. yi gördüm Kesinlikle tavsiye ederim RS 125 i. Unutmadan ekleyim, benim makina 94 modeldi tabi 98 senesinde. Şimdiki teknolojiyle çıkartılanları düşünemiyorum bile.
    Race´in ustasıyım, ARN´nin hastasıyım :)
    Gokcell

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler