off arkadaslar sanirim yaklasık olarak 1 ay daha beklemem gerekecem moralim sıfırın altinda kesin gectim dediğim 3 dersten kalmisim ve babamla sıkı bi kavga ettik motor alamayi birak arabanin anahtarinıda verdim
insallh bu bekleyişim hayirli bi vesileye yol acar da şu fiyatlarda biraz dusme olur
bana geçmiş olsun
cok tesekkur ederim wert_35
ama ben araştırmalarima devam edeyim tabi :D
daha onceden de sordum ama soruma yanit alamadim sanirim
DD 250E-9B DD 250E-9 DD 250E-9B modelleri arasinda ne fark var arakdaslar
bide aradaşlar biliyorum yordum sizi ama biraz ince eliyorum ee malum motor sevgisi:D(bu arada gv650 gercek olamayacak kadar guzel ya):D
http://www.sahibinden.com/sokkk_fiya...XQQdisplayitem
su ilana bi goz atip yorum yaparmisiniz arkadaslar cokmu yorulmustur sizce
Benden söylemesi regal raptor alma..
Hem üretimi durdu hem yedek parçası yok hemde titreşimi fazla..
Keeway bisan v.b. V motor kullananlardan al
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
dostum 250lilikler arasında iki model var 250E-9 ve 250E-9B;
ikiside motor ve güç olarak hemen hemen aynı diye biliyorum yanlışsa düzeltin...
dış görünüşte ise şu farklar var 250E-9B t direksiyona sahiptir ön çatal biraz daha uzun ve yüksektir göstergeler deponun üzerindedir depo kapağıda yandadır ve radyatör dik konumludur bide gri gibi ayrı bi renk seçeneği var sanırım...
250E-9 da ise radyatör yatıktır gösterge gidonun önündedir çatal açısı biraz daha dar ve kısadır...
t direksiyonun şehir içikullanımı zor fakat uzun yolda zevklidir
farklar bundan ibarettir nette görsellerine bakıp daha iyi fikir sahibi olabilirsin
uzun süre rr250 kullandım. avantajı kolay arıza çıkarmaması ve sağlam olması.
bunun yanında titreşimin fazla olmasının dezavantajı var.diğerlerinden zaten arkadaşlar bahsetmiş.tekrarlamaya gerek yok. bunun yanında uzun yolda titreşim biraz yoruyor...
benim tavsiyem roadstar yada supershadow bulman.v-twin motorlar regalden sonra daha az yoruyor.keeway sl 150 ise yine aynı titreşime sahip.bir çoğu en az 50km yol yaptığım motorlar.bunların içerisinde ise en memnun olduğum keeway ss250 oldu.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
regal raptor yada keaway superlight olabilir
wert_35 cok tesekkurler bilgi için
tercihimi keeway ss den yana kullacam sanirim bugun gittim bir choper kullanan arkadasın yanina onla konustum rr ler trabzonda bozulursa cok sıkıntı cekersin dedi ve keewayde boyle bi sorun olmaz dedi
ee malum bende yeni baslayacağım için bozarim diye düşünüyorum:
bi soru daha:D
2006modellere bakayim mi keewaylerde az kmlilerden çürürmü acaba?
üzülerek soylüyorum bugun benim acımdan kotu bi gelişme oldu ve babamin motorsiklet kullanicisi bi arkadasi cruiserlardan uzak dursun dedi
ve cbr125rden baskasını almasin demis ve beni dinlemiyor ee malum para onun:D
o kadar kafa yormam bosuna imiş
sizide bosuna yormus olduğum için coook özür şimdi cbr125r bakınıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)